Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dave0825

    őstag

    zka67, vagy akinek van egy kis ideje: rá tudnátok nézni a (valószínűleg, legalábbis amíg nem jut eszembe új funkció :) ) végleges programomra az órával kapcsolatban? Van egy olyan kis hiba, hogy amikor módot váltok, tehát az idő/hőmérséklet/időbeállítás módok között lépkedek, akkor (mivel 2 részre osztottam az időbeállítást: óra- és percbeállításra) sokszor átugorja az órabeállítást, és egyből a percbeállításra lép. Itt pedig a másik kis hiba lép fel, hogy a percbeállításnál jóval nagyobb a fényereje a ledeknek, mint bárhol máshol (akár órabeállítás, akár hőmérséklet- vagy időkijelzés módban van). :F
    Föltettem data.hu-ra magát a programot, de sima .txt-be is, innen mindenki le tudja szedni.
    Kommentekbe beírtam a fontosabb programrészletek funkcióját, hogy jobban átlátható legyen. Tudom, hogy lehetett volna egyszerűbben is a programot megcsinálni, meg úgy az egész projektet, de eléggé kezdő vagyok, most még csak így sikerült. :)
    Ha folyamatosan nyomom a 2 legfölső gombot a távirányítón, akkor (mivel annak egy tv hangerejének növelése/csökkentése volt az eredeti funkciója) folyamatosan újraküldi az infrajeleket, ezen a prellmentesítése sem segített, gondolom ez egy elektronikailag beépített funkció lehet, vagy nem tudom, de ez az idő beállításához pont nem baj. :)

    [ Szerkesztve ]

    Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99

Új hozzászólás Aktív témák