- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
zka67, vagy akinek van egy kis ideje: rá tudnátok nézni a (valószínűleg, legalábbis amíg nem jut eszembe új funkció
) végleges programomra az órával kapcsolatban? Van egy olyan kis hiba, hogy amikor módot váltok, tehát az idő/hőmérséklet/időbeállítás módok között lépkedek, akkor (mivel 2 részre osztottam az időbeállítást: óra- és percbeállításra) sokszor átugorja az órabeállítást, és egyből a percbeállításra lép. Itt pedig a másik kis hiba lép fel, hogy a percbeállításnál jóval nagyobb a fényereje a ledeknek, mint bárhol máshol (akár órabeállítás, akár hőmérséklet- vagy időkijelzés módban van).
Föltettem data.hu-ra magát a programot, de sima .txt-be is, innen mindenki le tudja szedni.
Kommentekbe beírtam a fontosabb programrészletek funkcióját, hogy jobban átlátható legyen. Tudom, hogy lehetett volna egyszerűbben is a programot megcsinálni, meg úgy az egész projektet, de eléggé kezdő vagyok, most még csak így sikerült.
Ha folyamatosan nyomom a 2 legfölső gombot a távirányítón, akkor (mivel annak egy tv hangerejének növelése/csökkentése volt az eredeti funkciója) folyamatosan újraküldi az infrajeleket, ezen a prellmentesítése sem segített, gondolom ez egy elektronikailag beépített funkció lehet, vagy nem tudom, de ez az idő beállításához pont nem baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Robotporszívók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Bestbuy játékok
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest