Hirdetés
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
softguner
csendes tag
válasz
dave0825
üzenetére
Nem tudom, hogy mire használod az infrát, de én így oldottam meg, hogy csak 1x hajtsa végre az utasításokat.
results.value=0;
if (irrecv.decode(&results))
{
irrecv.resume();
}
Serial.println("Infra value: ");
Serial.println(results.value);
if (serialon != 0 )
{
switch (results.value)
{
case 553536955:
radio.setStandByOn();
if (playstate == 1 && radioon == 0)
{
command(0x0E, 0x00);
Serial.println("Pause");
playstate=0;
results.value=0;
myGLCD.clrScr();
myGLCD.print("PAUSE", 28, 20);
myGLCD.update();
}
else
{
command(0x0D, 0x00);
Serial.println("Play");
playstate = 1;
results.value=0;
myGLCD.clrScr();
myGLCD.print("PLAY", 30, 20);
myGLCD.update();
}
radioon = 0;
break;Mindig nullára állítottam az infra => results.value változót, és így mindig csak 1x fut le a kívánt programrész, a távirányító megnyomásakor.
Szerintem lemaradtam, de te mire használod az infrát? Én egy mp3 lejátszót és egy tea5767-es rádiót kapcsolok vele. Nálam ez a megoldás működik, lehet nálad van valami speciális dolog. Itt pl azért kell így megoldanom, mert a play/pause gomb egy és ugyan az, és ha már épp megy a lejátszás, akkor értelemszerűen pause jön a következő gombnyomásra, ellenben play kivéve ha a rádió üzemelt éppen, mert akkor így is úgy is play lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Pánik a memóriapiacon
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Wuthering Waves
- Xbox Series X|S
- Filmgyűjtés
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- További aktív témák...
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Samsung A17 mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold