Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A terv az, hogy csinálok hozzá saját androidos távirányítót is. Egyrészt, hogy fejlődjek kicsit, meg érdekel is. Ki kéne próbálni tcp-vel is... van még ebbe sok lehetőség. C-ét sose tanultam, anno még Pascal volt meg Delphi, utána php... meg egy kis JS. Kicsit nem árt beletanulni a C-be is. Átolvasom az udp, tcp, konvertálások referenciáit.
Ki akarom vinni szabadba is a járgányt, jó lenne 20-40m hatótáv.Van egy bluetoothos uno alapú 3 kerekű járművem is, de még nem próbáltam szabadban. Valamikor írtam arról is szerintem, meg kértem segítséget. Mindig szétesik bent is
Tudom, össze kéne forrasztani mindent, meg le kéne ragasztani, de akkor meg nem lehet szétszedni.
Ettől a Lego technic kamiontól is tartok, hogy nem lesz elég stabil. Jó kis összetett feladat... A servo motort még nem tudom hova tegyem... már így is totál át kellett építeni, a hátsó motorhoz is. Lehet jobban jártam volna ha eleve a motorokhoz építem a kasznit. DC motorral gondolom nem szoktak kormányt vezérelni. Problémás megoldani, hogy pont csak ~1,7 fordulatot menjen jobbra is meg balra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tudom, össze kéne forrasztani mindent, meg le kéne ragasztani, de akkor meg nem lehet szétszedni.
ekkold