Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
softguner
üzenetére
Én értettelek félre, bocsi, azt hittem tudod az égi mannát a kanalas hardware kiváltására. Amennyire nekem kell, arra egy ennél sokkal egyszerübb reed relés cucc is megfelelne, atombiztos vizállósággal, műanyagba öntve
, nekem a többi nem tetszik, a forgó mechanika, ami boruláskor a viz alá merül, rá tud úszni valaki, esetleg egy másik hajóhoz ér, stb.Vannak minden mozgó alkatrészt nélkülöző ultrahangos szélsebességmérők, csak egy nem is annyira használt középkategóriás autó árával vetekszenek.
Az iránymérés egy hajón ennél egyszerübb, mert elég a hajó menetvonalához képest megmondani a szélirányt, és nem fokpercre, hanem 10-15 fokonként már több mint jó a felbontás.
A nagyobb (vitorlás) hajók sebessége se haladja meg a balatonon a 16 km/h-t, no meg a kisebbeké sem
.Egy része a kis jolléknak, amiket meg lehet siklatni tudja elérni, halkan mondom meghaladni a 20 km/h-t. Én ezeken nem igen hajózom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, nekem a többi nem tetszik, a forgó mechanika, ami boruláskor a viz alá merül, rá tud úszni valaki, esetleg egy másik hajóhoz ér, stb.
.
ekkold