- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
gyapo11 #1008 üzenetére
Értem, mindegy, a 75mA szerintem amúgy is ár elég durva fényerő lenne. Amúgy ugye írtam, hogy kipróbálom úgy, ahogy eredetileg lett volna, 330 ohm-mal, és majd kiderül milyen, de akkor marha sok ellenállást kéne ki-, majd a megfelelőeket beforrasztanom.
Úgyhogy szerintem kipróbálom csak 1 sorral a mátrixból (persze azzal, amelyik a legenergiaigényesebb, vagyis a 4. sorral: NEGYVENKÉT). Így is ugyanazt az eredményt kapom áramfelvételre, igaz? Mivel a mátrix-ban is egyszerre csak 1 sor világít. Természetesen a tranzisztorokat is bekötöm, meg mindent, csak nem 6x5-ös mátrixom lesz, hanem 1x5-ös. Remélem, hogy már megjöttek a led-ek, meg minden, mert ennyi egyformám nincs otthon, akkor viszont csak jövő hétvége maradna.
(#1011) gyapo11: igen, láttam is több helyen, hogy külön ic-kkel csinálják az ilyet, de annyira időm sem volt belemenni mostanában az ilyen dolgokba (mert eléggé kezdő vagyok még, lássuk be
), viszont amit eddig tudok az Arduino-val csinálni, azt szerettem volna valami látványosba beletenni.
A következő projektem már biztosan valami hasonló megoldással lesz, mint amit Te javasoltál.
(#1012) bacus: egyik jó barátom is tanulta még középsuliban, hogy hogy kell NYÁK-ot csinálni, csak hiába tudom, ismerőseim közül senkiről nem tudom, hogy le tudná gyártani, ezért nem nagyon foglalkoztam vele, de előbb-utóbb nem árt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest