- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
-
TheMarci
addikt
Köszönöm a választ, ez jó hír nekem, azt hiszem a további technikai dolgokért átmegyek a hivatalos topikba.
@kovy29: Igaz, szép az a másik bagoly is, de mégis csak Ndruu-ét néztem ki elsőnek, valami van benne, ami tetszik, majd pár év múlva esetleg áttérek a pólós általam kinézettre, ha még szabad lesz, véglis itt vagyok már lassan 7 éve, bőven van még időm, ha másnak meg megtetszik, akkor örülök, hogy tudtam segíteni.
-
-
tDr1v3r
veterán
A vizipókos példád az oké, nyilvánvaló, ott elütőbbet nem nagyon lehet csinálni belőle alapjáraton rajzolt mivolta miatt (maximum mangásítani), ez rendben is van. Amire én gondoltam (vagyis irányul a kérdés hogy belefér-e):
Például a 10. Doktor karakterének a Doctor Who-ból már van egy avatar-ja használatban, de ha én mondjuk azt szeretném hogy a Tim Burton-ös (ez nem fog átmenni a rostán a haja miatt, tudom, csak szemléltetésnek írom) vagy a Futuramás alapján legyen a következőm, az kimerítené kimerítené az "átfedést"?
Vagy ugyanez a 11. Dokival (erre fáj a fogam
), de hasonló módon elütő forrásból megvalósítva mehetne?
-
Keeperv85
nagyúr
Oh, ezer bocsánat, nem állt szándékomban bonyolítani a helyzeten, csak nagy hirtelen ez akadt ilyen nagyban a keresés után....
Közben keresgéltem mi lehet ez a BMI-s előtag, amit tömörítve a kép URL előtt használ.
EZT találtam. Az angol még oké, a német sajnos nem az erősségem, hiába tanították, szóval nem sokkal jutottam többre...
-
Keeperv85
nagyúr
Elképzelhető, ám kerestem most egy viszonylag nagyot, ami a tetejében még animált is. Ezt: [link]
Ezt nem rontja le... Nem tudom milyen módszert használhatnak, de minden esetre elég érdekes lehet az elgondolás, amivel működik....
Egyébként a tömörített képek címe kibővül, tehát tuti valami másik szerverre hajtja át előbb.
Alapban ez ugye:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6nenjMAEg1qikuj5o1_500.gif
Tömörítettként:
http://1.1.1.2/bmi/25.media.tumblr.com/tumblr_m6nenjMAEg1qikuj5o1_500.gif
-
Keeperv85
nagyúr
Van még egy tippem, de lehet ez is zsákutca, mert sajnos nem ismerem a szóban forgó tömörítési hátteret. Lehet, hogy a tömörítő kódsor megnézi mekkora pixelben a kész kép és ha egy adott típust nagyobbnak talál, mint a beállított határ, akkor automatikusan átcsomagolja, ha pedig a kép kisebb, akkor békén hagyja. Tamoo említett két képe között látszólag tényleg nincs semmi más eltérés, kizárólag a mérete. (Persze most eltekintve a tartalmától, amit javított közben.)
-
-
Keeperv85
nagyúr
Sajnos az a baj, hogy az Opera még kivonható lenne a forgalomból, mert kikapcsolható a Turbo, de a Vodafone alap APN-je pl. ugyan azt, vagy legalábbis valami egészen hasonló megoldást használhat tömörítésre, mint amit az Opera még csak most hozott be, és ha nincs közbe téve egy 3G-s router, akkor nem enged a nem tömörített APN-re váltani. Az eredmény pedig - sajnos - magáért beszél, mint azt látod is.
-
tybsen
addikt
Hálás köszönet a válaszért!
Erre a képre gondoltam, tükrözve termeszetesen, csak a fej es 384x312 legkisebb meretben lehet megvenni, ez gondolom elegendo lehet alapnak?
-
Stirlitz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest