- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
tDr1v3r #7891 üzenetére
Na haladtam vele egy keveset... ez volt az alap és idáig jutottam vele. Mennyire reménytelen?
Sejtem hogy nem menne át a rostán ez a kép a várható magasság miatt, de próbálganti egész jól lehet vele szvsz.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
aytukabozs #7892 üzenetére
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok!
Igaz még nem leszek jogosult szeptemberig, de úgy gondoltam hogy addig nekiállok szerkesztgetni az új avataromat. Azt szeretném kérdezni, hogy mindegy a munka szempontjából hogy mekkora alapképet csinálok kontúrmentesen? Találtam egy jó forrást a tervemhez, Photoshop-ban kinagyítottam és azt rajzolom át apránként. Csak nem tudom, hogy később vissza tudom-e majd skálázni úgy hogy minden látszódjon... tudom elég hülye kérdés, de jó ideje nem Photoshop-oztam (meg régen is csak plakátokat csináltam).
A szájat és tsait próbálom úgy csinálni hogy "elnagyolt" legyen, tehát majd a fórumhoz kért mérethez leméretezve is látszódjon.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Ferko75HUN #3781 üzenetére
Szerintem teljesen jó, csak mintha a fej lenne kicsit kisebb a megszokottnál... de így is jó, djstan megfontolhatná azt hogy csatlakozik az arcképgyárosok közé.
-
tDr1v3r
veterán
Ti amúgy milyen méretben kezditek szerkeszteni a képeket? Úgy értem, mekkorára méretezitek le... én régebben próbálkoztam egy-két képpel, de mivel sose találtam el a megfelelően downscalezhető képet ezért mindig rossz lett a végeredmény...
-
tDr1v3r
veterán
A vizipókos példád az oké, nyilvánvaló, ott elütőbbet nem nagyon lehet csinálni belőle alapjáraton rajzolt mivolta miatt (maximum mangásítani), ez rendben is van. Amire én gondoltam (vagyis irányul a kérdés hogy belefér-e):
Például a 10. Doktor karakterének a Doctor Who-ból már van egy avatar-ja használatban, de ha én mondjuk azt szeretném hogy a Tim Burton-ös (ez nem fog átmenni a rostán a haja miatt, tudom, csak szemléltetésnek írom) vagy a Futuramás alapján legyen a következőm, az kimerítené kimerítené az "átfedést"?
Vagy ugyanez a 11. Dokival (erre fáj a fogam
), de hasonló módon elütő forrásból megvalósítva mehetne?
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Bjørgersson #1545 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- PlayStation 3
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest