- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
Vagyis ha jól értelmezem akkor ez csak egy átmeneti szabálymódosítás, és ha utoléritek magatokat akkor visszaáll a 2 év? Mert én is nézelődök már új forráskép után, igaz nekem még van a 2 évig pár hónapom..
Mondjuk én maradnék a jelenlegi karakternél, vagyis a GoT-os White Walker-nél, csak más forrásképből csinzeexeyeyey áltatnám. s
-
jim bcs
nagyúr
-
Stanchore
senior tag
Dolgoztam még rajta, a szemeit még jobban megnöveltem, de ennél jobban már nem nagyon lehet, mert torzul a karakter jellege, így is 33%-al nagyobb most, mint az eredeti képen. Vissza vettem a szem kékségéből is, hogy ne rikítson úgy ki, illetve a kért kontúrokat betettem. Árnyékkal is kipróbáltam, de nem állt jól neki, a kérvényezőnek sem tetszett. Ha nagy lesz méretre, akkor max az aljából tudnék vágni 1, esetleg 2 px-t, mert így is nehezen állt össze a szeme
Szóval ilyen lenne:
-
Patrick76496
őstag
-
Dyingsoul
veterán
Egyetlen olyan ábrázolása sincs neten, ahol Malthaelnek lenne szeme, még karikatúrákon sem. Ha berajzolnánk rá bármiféle szemet az kb olyan lenne, mintha a Mona Lisa-ra rajzolnál bajuszt. Amúgy az előttem említett sisakosoktól ez egyáltalán nem különbözik arcban szvsz azoknak sincs arca.
Tyraelt is sikerült korábban megoldani, pedig ő is csak egy arc nélküli csuklyás.
De legyen meg a Ti akaratotok.
-
vittorio7
őstag
Igazad van. Tényleg a markáns csíkoktól lesz hasonló egy valódi tigrishez.
A bajusz vékonyítás az jöhet. Köszönöm. Talán még a szemszínén lehet próbálgatni egy két variációt.
-
vittorio7
őstag
Köszönöm, hogy sokat foglalkozol a Tigrissel.
Órákat kutattam kép után, de más szempont alapján, mert nem gondoltam bele, hogy milyen is a kicsinyítés.
És nem is érek a képszerkesztéshez. Most már kezdem érteni a dolgot. Pedig olvastam is az tanácsokat, és rajzos képeket is keresetem.Szerintem szépen alakul. Markáns férfias darab. A bajsza lehetne esetleg vékonyabb? Meg talán egy leheletnyivel egy-két csík is?
-
Wyll
őstag
Baloldali szerintem is zsear.
Egyetlen apróság: nem sötét egy kicsit ez a sárga?!
Valamint minimális árnyék szerintem sokat dobna rajta. (olyasmi, amit itt magyaráztam) -
-
Wyll
őstag
Nincs olyan, hogy hogyan kellene! Te vagy az alkotó, és különben is a végeredmény a lényeg. Én is szívesen megnézném, hogy más hogyan dolgozik. Főleg egy komplett újragenerálást! Főleg vektorosan!
A camtasia studio-t ajánlom, ingyenesen kipróbálható! -
Peterson_
addikt
...És Tamoo.
Köszönöm a tanácsokat, biztosan az az oka, hogy szabad kézzel rajzoltam újra, ps-ben sajnos nem vagyok túl nagy májer.
Kelly alapanyagát talán láttátok előtte, a szabad 2-3 órámba ennyi fért bele.
A szellemnél próbáltam a kolléga kedvére tenni, de szerintem sem elég kontúros és homogén.(Az arányok sem az igaziak)
Ahogy írtam, közben átszíneztem,mert feher(ebb ) kell a kollégának, csak gifet nem tudok telefonon kreálni.
Igazából amúgy is csak a kezetek alá próbálok dolgozni
De ha ki tudtok okosítani a szokásos metódusokból, talán hasznosabban is ténykedhetek. -
.LnB
titán
"kócos, negyvenes nő."
Ez már az én arcképem esetében is felmerült, hogy talán nem lesz elég jellegzetes. Igazán a narancssárga overál mond csak valamit ezekről a karakterekről. Bár az én esetemben tökéletes lett a végeredmény!
Deviantart tele van frankó Misfitses forrásképekkel. De most nem tudom mi van keressek másikat?
-
TomWexX
addikt
(#2222) h1mpi: Használd az arcképkeresőt, ezzel megkíméled magad a felesleges köröktől! Sisakos arckép már több is van, valószínű azt sem fogják már engedélyezni mert összetéveszthető lesz mással! Tudom, ennyi arckép közül nehéz már egyedit találni, ezért szerintem nézz körül a kész, de még gazdátlan avatarok között, hátha valamelyik megtetszik! (van több100...)
-
ricshard444
veterán
Az jó lenne, ha nem adnátok másnak, mert megszerettem a képet és sokan írtak privátot is 2 év alatt, hogy nagyon szeretik ők is és klassz az avatár + vele azonosítanak sokan.
Nézegettem a szabad arcképeket és nagyon komoly, hogy milyen epikus karakterek vannak parlagon, pedig milyen szép grafikával lettek megrajzolva
Például most Morpheus is bekerül oda, csoda, hogy még nem használja senki, pedig nagyon egyedi arckép lehetne.
Köszi a választ!
-
-
vond
MODERÁTOR
Támogatom. Nagyon indokolt esetben, és ha valamelyikünknek éppen olyanja van, akkor esetleg meg lehet próbálni. De szerintem se legyen alapból az a felállás, hogy engedélyezett. És nem is csak a sokkal több munka és valószínűleg gyengébb végtermékek miatt, hanem a lavina miatt is, amit elindíthat. (Bár én még nem voltam a csapatban akkor, amikor be lettek tiltva a fényképek, és fotórealisztikus forrásanyagok.)
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest