Hirdetés
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Haha, Rattlerrel ne próbálkozz PvP-vel , nekem elhiheted, én is azzal rohangáltam sokáig

Ami eddig bejött (TG bácsi tanácsa
): Elsődleges Ferro, másodlagos Stitscher. A ferroval egy lövés a pajzs, utána a ha messze van, még egy ferro lövéssel fekszik, vagy ha közelebb, akkor a Stitcherrel le lehet darálni. Stitcherre ajánlott tárbővítő, illetve mindkét fegyvert fel lehet fejleszteni 4-es szintűre, akkor tuti a hatás. A Ferro pl. sokkal gyorsabban tölt vissza 4-es szinten, mint 1-esen.Nem mellesleg ARC ellen is hatásos kombó: ferro-val lelövöd a pncélt, Stitcherrel szétkapod.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

): Elsődleges Ferro, másodlagos Stitscher. A ferroval egy lövés a pajzs, utána a ha messze van, még egy ferro lövéssel fekszik, vagy ha közelebb, akkor a Stitcherrel le lehet darálni. Stitcherre ajánlott tárbővítő, illetve mindkét fegyvert fel lehet fejleszteni 4-es szintűre, akkor tuti a hatás. A Ferro pl. sokkal gyorsabban tölt vissza 4-es szinten, mint 1-esen.
RazoR