Új hozzászólás Aktív témák

• Ha maradt még blueprint /Osprey vagy bármi értelmes/ akkor ma egész nap vagyok és át tudom venni :R

PhilBrick: maximálisan egyet értek, az ARC-ok kemények, mint Tarzan sarka. Tegnap utolsó game-ben 2 playert lőttem csak a világ végére kellett mennem extractolni. Sikeresen teljesítettem, hogy átmentem a mapon, majd a végén cirka 80m-re volt a kijárat láttam még egy ARC-t mondom lelövöm. Nahh hát bejött még egy és megraktak /kiba stunnolós jött be a másik csicska mellé/. Kiba ideges lettem, de én voltam a hülye, teljesen feleslegesen riskeltem a fullos lootomat a semmire. Ha megvan az ember és eldöntötte, hogy extractol, akkor ki kell menni laposkúszásban és kész.

A pvp-pve vitáról annyit, hogy én szeretek harcolni, ha lelőnek akkor lelőnek, de amit ki nem állhatok az az extract camperek. Tegnap 2 gaméban is volt, hogy a swamp-ben lévő kijáratot campelte egy elég jól gearelt arc. Engem nem ölt meg szerencsére, pedig volt egy csörténk, de jobbnak láttam másik kijáratot választani..

Új hozzászólás Aktív témák