Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
r3dsnake
üzenetére
Kikapcsoltam a zaj-t én is, tényleg javult
Más:
Ébresztés..Jó hosszú idő volt, mire az android-ios váltás után az ébresztést kitapasztaltam. Mint kiderült, a jelzés nem = az ébresztéssel. Az ébresztés az egészség appban állítható. Ez a telefonon megtörtént, tökéletesen működik. Teljesen automatizálva van, hétköznap, mennyi alvás kell nekem, mikor ébreszt, jelez stb.
Jött az óra..Ezt 1:1 áthúzta, tökéletes. DE
Ma reggel kelni kellett (volna) 7:30-kor. Este fogtam az órát, kis piros/narancs óra ikon, ott az ébresztés,, alatta egy + jel. Hozzáad, 7:30, mellette kapcsoló zöld, és jóéjt. Csak éppen nem ébresztett.
Most kipróbáltam, és az órán hiába állítok be időt így, a telefonon nem változik semmi, és írja is, hogy nincs ébresztés.
Ha a felső részben léővő ébresztést akarom módosítani (itt a következő ütemezettet írja, ami nekem hétfő 06:00), akkor azt írja, módosítás az Alvásban, üötemezés stb..
Tehát: Ha én egyszeri, az ütemezéstől etérő ébresztést akarok beállítani órán, azt hogy tehetem meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple Watch Ultra 1 (49 mm) 87 % Dobozos 3 szíj Szép állapot
- Apple Watch 10 42mm cellular (LTE) 3 hónap gyári Apple garancia! 100% akkumulátor!
- Apple Watch Ultra 2 Black 100% Akku GARANCIÁS 4 szíj TOP állapot
- Apple Watch Ultra 3 Natur Titaniun
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest