Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Aki S10-et használ már: milyen a hangszóró zenére? Hozza egy iPhone szintjét kb, élvezhető rajta a zene, vagy nagyon harmatos?
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Múlt hét óta megvan a watch s10 42mm szériás óra. Asszonynak vettem.
Sajnos nagyon hamar lemerül az akkumulátor.
Mit kell állítani vagy nézni rajta ? Nekem S7 (3 éves) van és tegnap esti töltések után összehasonlítva nekem 84% S10 meg 73% volt reggel.
10:30 h kor meg 19% volt az S10 töltöttsége.
Ha gyári értéken használjuk akkor be van kapcsolva valami extra ficsőr?
Mert én első használat óta semmit nem állítottam az S7 esen.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Szóval olyan számlapon van kint, aminél nem egy ikonnyi terület, hanem egy vékony sáv van a komplikációnak. Ennek ellenére az utoljára mért pulzus csak a jobb sarkában látható, ez tévesztett meg.

-
Noxy
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
-
xhege
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Ha van valami jó infód, akkor oszd meg itt velünk is
-
xhege
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Az fura lenne számomra, mert elég rég használok Apple Watch-ot és én még nem találkoztam a lehetőséggel, de nyilván ha tévedek valaki kijavít. Utána olvastam most kicsit és nemzetközi fórumokon is azt írják a gyári nem tud ilyet. Ellenben Pl. Heart Analyzer app igen.
-
xhege
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nekem az az érdekes, ha valóban kint van az utoljára mért érték. Aztán lehet, hogy csak én is lemaradtam valamiről. Ha valaki itt tudja, akkor úgyis leírja. Illetve nem lehet, hogy az valami külsős app nem a gyári?
-
xhege
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Ez az normál működése sajnos, igen. Gyanítom az is lehet a háttérben, hogy az AW mondjuk a Garminnal szemben nem mér folyamatosan, csak bizonyos időközönként.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
S9 esetén (WatchOS 10.4) a pulzuskijelzésnek kéne működnie? Ki van rakva óraszámlapra egy "Pulzus" komplikáció, de csak az ikont mutatja. Ha megnyitom, akkor sikeresen tud mérni, de az óraszámlapon nem jeleníti meg az értéket.
-
formula01
senior tag
Köszi a válaszokat!
Hétvégén csekkolom iStyleban, bízom benne, hogy Győrben is lesz kiállítva. Telekomban ma csak SE meg S9 volt. -
formula01
senior tag
Sziasztok!
Első AW-m vásárlásán gondolkozom, de marhára nem bírok dönteni, a 42 vs 46 méret között.
Korábban egy Garmin Venu 2 Plus-t használtam, az 43.6-os és más forma, egyébként annak a méretét imádtam, de az pont a kettő között van, így ez sokat nem segít.
17.5 cm a csuklóm körmérete. Tudom, hogy elég szubjektív, de ilyen mérethez ti a kisebb, vagy a nagyobb órát javasolnátok?
Melyik szíj szerintetek egész napos/éjszakai viselésre a legalkalmasabb?
46-ost nejlon sport szíjjal néztem, a szilikon lehet hogy praktikus, de szerintem, főleg melegben, marha idegesítő tud lenni, mikor izzad a kezem.
42-est szintén ezzel néztem, de itt jól értem, hogyha ezzel veszem, és a gyártótól rendelek, 240e Ft (eSim-es verziót szeretnék, telekomos vagyok) lesz az óra 2 év garival, ellenben egy drágább szíjjal 250e felett már 3 év garim lesz? Ebben az esetben a fonott egybe szíjjal mik a tapasztalatok? Mennyire nyúlik ki idővel?
Köszi előre is

-
sipoczgabor
tag
asszem tegnap lefekvés elött jöttem én is rá hogy a 40 mm nem keresztben hanem hosszába, de hogy melyik baromnak jutott ez az eszébe, minden óragyártó "hagyományos" a korona nélkül méri az óra méretét,(legyen bármilyen forma) azaz széltébe, most van egy gagyi 20 ezres okosórám már, leginkább mezőgazdasági munkák miatt, lemértem, az széltébe 40.. egyébként szeretem a kis órákat, van egy pár amit szívesen hordok, de lehet itt tényleg nem megoldás ha nyomkodni is akarnám a kijelzőt, netán pót telefonnak használni ha már cellulárost vennék. de mivel a 44-es méret is(hosszában) plusz pénz. lehet sztornózom
-
xhege
veterán
válasz
sipoczgabor
üzenetére
Egyik hölgy ismerősöm használ kis méretű Apple Watch-ot, és minden be van neki kapcsolva, napi 1 óra edzést mér kb és kényelmesen megvan az egy napos üzemidő neki.
Viszont a 40mm nagyon kicsi. Én is javaslom, hogy először személyesen meg kell nézni nehogy csalódás legyen. Én speciel az Ultra esetén vagyok úgy, hogy látom rendesen. A szemem sajnos már öregszik, mégha én magam nem is
-
bbendre
őstag
válasz
sipoczgabor
üzenetére
Az egész napos akkumulátor-üzemidő megállapítása a következőket tartalmazó 18 órás használat alapján történt: a pontos idő megtekintése 90 alkalommal, 90 értesítés, 45 percnyi alkalmazáshasználat és 60 percnyi edzés az Apple Watchról indított bluetoothos zenelejátszással; a második generációs Apple Watch SE (GPS) a teszt teljes, 18 órás ideje alatt csatlakoztatva volt egy iPhone-hoz is Bluetooth-kapcsolattal; a második generációs Apple Watch SE (GPS + Cellular) a 18 órás teszt alatt összesen 4 órán át csatlakozott LTE-hálózathoz, 14 órában pedig Bluetooth-kapcsolattal volt csatlakoztatva egy iPhone-hoz. A tesztelést az Apple 2022 augusztusában végezte a második generációs Apple Watch SE (GPS) és a második generációs Apple Watch SE (GPS + Cellular) iPhone-nal párosított prototípusain. A tesztelés során minden készüléken kiadás előtti szoftververzió futott. A tényleges akkumulátor-üzemidő a használat módjától, a konfigurációtól, a mobilhálózattól, a jelerősségtől és számos egyéb körülménytől függ, és eltérhet az itt közölt értékektől.
-
Kbali
nagyúr
válasz
sipoczgabor
üzenetére
Igen, a 18 óra ezt jelenti. Érdemes vásárlás előtt valahol felpróbálni, nehogy kicsi legyen a 40-es.
-
aujjobba
addikt
Be lehet allitani egy Cellular oranak a telefonban levo SIM-tol eltero kapcsolatot?
A telefon egy vodas esimmel kapcsolodik a halozatra, kulon az orahoz vennek egy masik feltoltos esimet (szinten voda), ha ez megoldhato, de nem egyertelmu szamomra a leiras. -
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Jelenleg van egy watch 3-as órám, vagyis csak kölcsönbe. Melyik az a váltás aminél észrevehető változás van. Jó tudom Ultra 2, nem szeretnék nagy beruházást ezért kérdezem. Most váltottam nemrég iOS-re telefonnal is, így nem sok tapasztalatom van még.
-
swaggie5
csendes tag
Valaki tud megoldást elveszett Díjak/Jelvények visszaszerzésére?
Ma jött meg az iPhone 16 Pro Maxom, Apple Watch Series 10-t párosítottam újként, a telefon adatok iCloudból visszaállítva. Minden adat átjött kivéve a jelvények. Egyszer már elvesztettem őket, amikor az első Steel Apple Watchról váltottam Series 6-ra. Mikor arról Ultrára váltottam megmaradtak. Ha nem biztonsági mentésből állítom vissza az órát, akkor nem is lesznek meg? Az Ultra már nincs nálam és valamiért csak egy 2023.09. havi volt a legutolsó mentés róla. Azt meg nem akartam. -
Kbali
nagyúr
válasz
sipoczgabor
üzenetére
Nem, külön van és általában a cellular az 30-40e Ft-tal drágább szokott lenni. A 100 ezres az GPS-es 40mm-es, a cellular verziója az 125e, a 44-es 140. És itthon csak telekomos eSIM-mel mennek.
-
sipoczgabor
tag
sziasztok, nézegetem a médiamarktban fellelhető SE 2023-t épp hogy 100 000 alatt van. az összes itthon forgalomba kapható SE gps+cellular? telekomos vagyok, ott már átnéztem, olcsóbban jövök ki ha médiába beslattyogok a 40 mm-esért, esimet meg tudok kérni ingyenesen a szolgáltatótol. bocsi a kérdésekért, teljesen tájékozatlan vagyok ezekben a témákban
-
fabko
tag
válasz
burgatshow
üzenetére
A leírás szerint rendben. 18-a óta nincs semmi adat az alvásról. Frissítek a 18-ra, hátha.
-
burgatshow
veterán
Beallitasok rendben?
-
fabko
tag
Sziasztok, watch S9 és 13pro, 18-a óta nem méri az alvást, pedig minden be van kapcsolva, nem változott semmi, hacsak nem az hogy a 17.7-re frissült a telefon. Mi lehet a baj?
Köszönöm szépen a segítséget! -
Imy
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Én az Ultra 2-t 2 naponta teszem fel fürdéskor töltőre, vagy ha 50% körül van. Amúgy nálam elmegy 2-t bármilyen körülmények között, de általában 3 napot is simán kibír. Amikor megvettem az első pár töltéskor gyorsabban merült, de most 3-4 hét után beállt.
-
xhege
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Én nem fürdök az órával. Van viszont több szíjam. Az edzős szilikon csak akkor van rajta mikor edzek. Illetve lehet hülyén hangzik, de van egy alvós szövet, az csak éjjel van rajtam.
Az órát meg időnként megtisztítom. -
waszabi07
aktív tag
Nagyon eldöntöttem hogy series 10 lesz de most elbizonytalanodtam hogy mégis ultra 2 legyen

van aki ugyanígy volt? Vagy aki ultra 2 után vett series 10et?
Nagy a méretkükönbség? Vagy kb csak a vastagsága más?
tetszik a fekete ultra 2 de félek a festettől picit. -
waszabi07
aktív tag
válasz
markknight
üzenetére
Ja mondjuk a szövet szíj az tud igen. Ezért nem is akartam megvenni azzal telekomnál. Inkább megvárom amíg lesz szilikon sport szíjas.
-
markknight
nagyúr
Én sem, de irodában lerakom a kezem az asztalra, ha elmegyünk enni ott is, meg még ki tudja hova viszem, sőt az ember seggéhez is közel kerülhet, bár ott mindsetet kell váltani és másik kézzel törölni

waszabi07: Nekem szövet van az ultrához, az meg tud koszosodni. Edzéskor is nyeli a koszt, de azt minden edzős nap végén elmosom, hamar megszárad.
-
waszabi07
aktív tag
válasz
markknight
üzenetére
Szerintem ez kicsit túl van lihegve. Mennyi koszt viszel be az ágyba egy órával? Jó az oké ha full retkes de ha nem látsz rajta semmit akkor minek tisztogassam?
-
pamesz
tag
válasz
markknight
üzenetére
Én este fürdés előtt teszem töltőre. Vagyis a 8-ast tettem. Ultránál új szokás kell, lehet 2 naponta lesz ez. Ha akkor nagyon “retkesnek” ítélem meg, akkor csap alatt szappannal elmosom. Mire ágyba kerülök, megszárad és feltölt. Egyébként, nem szennyvíz telepen dolgozom😀 Így nap végén nincs szerintem vele semmi baj. Simán jön velem aludni.
-
markknight
nagyúr
Amúgy a higiéniai dolgokat hogy oldjátok meg este az órán? Gondolok itt arra, hogy én pl biztos nem vinném az ágyba az órát ami egész nap rajtam volt, vagy abban fürödtök? Alvást jó lenne nekem is mérni, ha már van ilyen lehetőség.
-
pamesz
tag
Tegnap lecseréltem a 8-as szériát egy black titán ultra 2-re. Tegnap hosszú volt a nap, illetve ma délelőtt is volt mit csinálni, így ebéd után megszunnyadtam. Az órán toltam egy ne zavarjt, mert állandóan rezegne a kezem. Kb 1 óra alvás után, csináltam tovább a dolgom. Erre most mit veszek észre? Logolta a délutáni alvást a rendszer. Semmit nem állítottam pluszban. Hónapokkal ezelőtt, pont ezen háborogtam. Taps az Apple-nek.

-
neware_
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni! Van egy Apple Watch 9–em és kb 2-3 hete a szöveges üzeneteknél (iMessage, Messenger, Emailek) nem rezeg az óra. Amikor hívnak, edzést/bringázást észlel illetve ha tesztelem a beállításokat akkor tökéletesen működik. Beállításokhoz nem nyúltam, semmit sem változtattam közben. Reménykedtem benne, hogy az új OS megoldja, de a probléma továbbra is fennáll!
Van valami ötletetek?
Köszi,
neware -
swaggie5
csendes tag
válasz
waszabi07
üzenetére
Nekem tegnap megjött, viszont a 16 PM majd csak hétfőn, így csak kicsomagoltam meg felpróbáltam, Jet Black színben gyönyörű! Pont az jutott eszembe, hogy egy Jet White szín is nagyot mehetne (hasonlóan, mint az AirPods tokja, egyszer volt valamelyik órából kerámia bevonatos). Viszont fóliát nem találtam még rá, nem is szoktam használni, de most egy első generációs Ultrát vált, azon azért edzettebb az üveg, emlékszek a Series 6 órámon a hajszálkarcok meglátszódtak úgy, hogy nagyon vigyázva volt rá. Szóval erre jól jönne egy. Ha valaki talál normálisat, linkelje légyszi. (Alzán láttam valami no name-et, azt nem akartam megvenni.)
-
markknight
nagyúr
Azon elgondolkodok egyébként minden OS frissítéskor, hogy vajon mi oka lehet annak, hogy a fullos iCloud library-met nem tudom a watch-ba beolvastatni. Van ez az 500-as limit, kitudja mióta, de nem is értem miért. Ennyire gyenge a watch processzora?
-
bbendre
őstag
Ez milyen érvelés? Redditen 2en mondják, hogy igen és a hardverapron 1db ember, hogy azok trollok. Tehát akkor nincs karcolás. Értem.
De akkor ha trollok, megvárom a szakvéleményed és azt fogom tartani az igazságnak ha az megfelel vagy esetleg ha valaki itt panaszkodik, hogy karcos lett referenciának megjöllek, hogy ne trollkodjon
-
bbendre
őstag
válasz
JamesHun
üzenetére
Soha nem is volt sem az se sem az se2-ben( ha jó tudom)
https://discussions.apple.com/thread/254777138?sortBy=rank -
waszabi07
aktív tag
Azért ha valaki vett 10-ből 46mm-t légyszi írja le majd a tapasztalatait

-
pamesz
tag
Telekomnál milánói fekete ultra 2, csak M méretben van. Nagy kezűekre nem gondolnak?😀 Sajnos alpesi zöld sem volt készleten. Így maradt a fekete terep. 8-as szériát vált, szerencse, hogy a felhalmozott szíjak jók hozzá. Kár, hogy a 8 nem kapja meg az alvási apnoé mérést. Így emiatt is váltottam. (Egri telekom üzlet.) Rákérdeztem az iPhone-ra, van nekik mindenből minden. Idén nincs nagy érdeklődés.
-
waszabi07
aktív tag
Telekomnál nem érdeklődött valaki, mikor lesz elérhető a watch 10 46mm kozmoszfeketében? Kb semmi nem elérhető náluk, gondolom keveset kaptak.
-
Kbali
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Honnan rendelve? A general Apple store-ból is?
Gyöngyösön a Gyöngyös patak folyik (többek között).
-
markknight
nagyúr
6-7 hét mire megérkezik a 94 ezres milánói szíj az ultrához? Hát mi folyik itt gyönyösön?
Jól elkapkodták, mintha ingyen lenne. -
bbendre
őstag
válasz
JamesHun
üzenetére
Itt a válasz:
https://www.apple.com/hu/shop/buy-watch/apple-watcherre keress rá: Véroxigén
-
JamesHun
addikt
EU ba is kivették a véroxigén mérést az órákból, vagy csak az USA ban lett szanálva ez?
-
JamesHun
addikt
Sziasztok,
Van egy i13-am és egy watch s9-em.
A gyereknek meg egy Ipad és tervezem egy Se 2024 e-sim es vételét.
Ha beállítom az i13-al a gyerek óráját az nem zavarja össze az én S9 beállításaimat ugye?Illetve a gyerek egészségügyi dolgait az ipadon tudjuk majd nézegetni (véroxigén, pulzus stb), vagy mint szülő, az én telefonomon is tudom majd nézni?
Vodafone-os E-Sim ugye működik az órákkal?
Egy régebbi doksiban még csak a Telekomot írták, mint szolgáltató , amivel megy a Watch. -
Paadoxon
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segíséget szeretnék kérni, hátha futott már bele valaki ebbe a problémába:
Adott egy LTE-s Watch 7, amin az IOS 18 / Watch OS 11 előtt rendben működött minden watchface, 3rd party komplikációk is gond nélkül futottak (App Store-os cuccok). A frissítés óta azonban hiába töltök fel bármilyet, a komplikációk "KI" állásban lesznek, meg se találom azt, ami hozzá tartozik, fekete az egész kijelző, csak az óra látszik. Egyedül egy maradt meg, ami még használható.Neten még nem láttam/találtam erre infót - hátha valaki szintén sorstárs

Köszönöm! -
xhege
veterán
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Igen.
-
Franky2Ster
senior tag
Az esim csak a Telekomnál működik multisimel?
-
bbendre
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Most nekem is pörög, de éjszaka lement 15%-ot ami nekem szokatlan. Meglátjuk pár nap múlva
A pár óraszámlap eltávolítása meglepett, meg változott egy pár amit használtam
-
markknight
nagyúr
Csak én érzem gyorsabbnak az ultrámat az új OS-szel? Ikonok szépen gurulnak, nyílik minden.. Az elmúlt hónapokban nagyon recsegős volt és betudtam a 60hz-nek, de most őrült módon pörög.
-
bbendre
őstag
válasz
bozsozso
üzenetére
Semmi gond
Biztosan meglesz idovel minden.
Jo a sajat app-ja a legjobb. Szerintem van benne minden. De ott van mèg a Nike Run Club.
Ott vannak programok es porgramok, guided run
Viszont ha ezt hasznalod akkor nem kapod meg az Award-okat a Fitness App-ban
.
Nem engedi, hogy egy futassal minden app-ban egyszerre kapjal meg mindent.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Jópár év android után most váltottam iOS-re egy 15PRO-val. Jelenleg szentségtörést követek el mert a meglévő galaxy Watch-ot párosítottam hozzá és az Samsung Helath alkalmazást használom mozgás monitorozáshoz. Legfőképpen futáshoz használom, de ha úgy van akkor gyaloglást is rögzítem. Nem is ez a lényeg. Maga a felület az nagyon bejön illetve meg is szoktam. Ha az óra megadja magát akkor valószínúleg egy Apple Watch valamelyik verziója lesz. Valószínűleg nem ultra hanem valamelyik sima, azt még nem döntöttem el, hogy új vagy használt. De még mindig nem ez a lényeg hanem inkább az, hogy futáshoz melyik appot tudnátok ajánlani? Gyereknek van egy Apple Watch 3 amit kipróbáltam, de a pl. gyári egészség appban nem találtam meg olyat, hogy kilométerenként mért időket is mutasson pl. 5km futás esetén. Lehet csak én vagyok még ennyire kezdő és csak nem találtam meg az alkalmazásban. Szegmenseket találtam, de az nem tudom mire vonatkozik.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Dwatti
addikt
Sziasztok! S5 órám van. Lehet ideje váltani. (S9 vagy 10)
10-es szériában már nem láttam a véroxigén mérést.
Ezt a 9-es szériából is kivették már vagy az eu-s verzióban megmaradt ?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ennek akkor utánalesek/utánakérdezek.
Érdekes, ismerősi körben van Watch SE (talán 2. generáció), ott kint van az utoljára mért érték is. Ez akkor nem megoldható már S9 esetén?

Egyébként én nem érzem és látom nagynak.