Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Apple Watch
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLA
aktív tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Alváselemzés egy vicc, még nagyobb baromság mint a Samsungon és akkor szerintem mindent elmondtam. Éjjel tizenkettő után fekszem, reggel öt harminckor kelek és ez szerinte remek és kipihent vagyok. Szerinte éjjel többször felkelek, de a párom éber alvó, kérdeztem tőle és azt mondja alszom mint a kő.
-
HREH
senior tag
HomeKit-et nem ismerem, de az AllMyBatteries talán tudja, amit keresel, legalábbis a Watch töltöttségét le tudja kérni, Shortcuts-ban működik. HomeKit-ben nem tudom hogy működik a trigger, de talán lehet beállítani, hogy mondjuk 5 percenként kérdezze le az Watch akksiját, Shortcuts-ban így megoldható hogy kapcsolgassa a Smart plug-ot.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Az alváselemzés, ami jött az új OS-el, mennyire működik jól?
Valaki, aki 11-es szériát használ, beszámolna, hogy az akkuideje hogy alakul a készüléknek? -
(ex)Cat
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Sejtettem.
Nekem ez nem jó opció sajnos, mert sosem a telefon ébreszt, hanem az óra. De akkor marad a kézzel kapcsolgatás. -
fil
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére

Köszönöm. -
(ex)Cat
senior tag
Lehet olyan automatizálást csinálni, hogy mondjuk ha 22 óra után, lokáció alapján ott vagyok a páromnál, akkor automatikusan állítsa be az ébresztőt 4:30 és az 5:00-át kapcsolja ki? (utóbbi nem feltétlenül fontos). Ill ha meg itthon akkor fordítva?
-
bigdady
nagyúr
Az miért lehet hogy az Watch nem tud hivni telefonszámot ha az oram repülő módban van vagy ha nincs nálam? Telekom Multi SIM került bele és a mobilszolgáltatást be is van kapcsolva az órán .

-
fil
őstag
Szeretnék egy olyan automatizálást ami a homekit-ben egy smart plug-ot ki-be kapcsol a watch akku töltöttségi állapot alapján. Viszont nem találok ilyen lehetőséget, hogy a watch akkuját lekérdezzem, pedig az iphonon wan ilyen widget, a mi a csatlakoztatott eszközök akku állapotát mutatja. Hogy lehetne ezt megoldani?
-
MLA
aktív tag
Sziasztok. Biztos nagyon egyszerű a beállítás amit keresek, de nem találom és megörülök. Van egy program TP-Link Tapo a ház körüli kamerákhoz. Nem tudom elérni hogy az órán ne jelezzen. Az órán nem találom a programot, se feltelepítve se a telefonon a Watch értesítések - iPhone jelzések tükrözésében. Végső kínomban már letiltottam a telefonon a program értesitéseit. A telefonon nem is jelez most, de az órán percenként rezeg, csipog és kiírja hogy személy érzékelhető.
-
MLA
aktív tag
Más. Gondolom apple.comon vett órára rendes két éves magyar gari van, ugye? Vihető a hivatalos szervizekbe?
-
AMD Power
titán
Meglepően jó minőségű az óra hívás közbeni beszéd minősége!
-
bigdady
nagyúr
Ultra 2 kezel teljesen külön e-SIM kártyát? Vagy csak Multi simet?
Van olyan feltöltős csomag amit be lehet rakni az órába és pl egyszeri vásárlással nem havonta kell adatcsomagot venni lte-re? Használ valaki ilyet?
-
MLA
aktív tag
Sziasztok. Van bevált úti töltő? Irodába kellene. Vettem egy ilyen mini töltőt [link] Egy óra alatt 30% ment az órába ez már gáz, de még hmm, viszont ez idő alatt tűz forró lett az óra is meg a töltő is.
-
bigdady
nagyúr
Az létezik hogy alzában cégre vett 2023.09 havi órára 3 év garancia járt?
-
Kbali
nagyúr
válasz
undercover
üzenetére
Szerintem igen
-
undercover
őstag
Sziasztok! Egy kedves ismerősömet szeretném meglepni egy Apple Watch-al.
Az fontos lenne, hogy rozéarany színben legyen, így az SE széria kiesik.De ár/érték arányban megérné még mindig mondjuk egy Apple Watch Series 10? Vagy inkább a 11-et kéne választani?
-
AMD Power
titán
Ez az 1000Ft Temu Milánói szíj fényévekkel jobb mint a gyári sport szilikon.
-
bigdady
nagyúr
Új APR:

-
0xmilan
addikt
válasz
waszabi07
üzenetére
En a gyari terepet hasznalom, pedig van hozza alpesi, az a fura magneses, bor meg fem is. Magatol kioldani nem fog, meg lelopni se lenne tul egyszeru. Szerintem teljesen megbizhato.
Lehet, hogy adok meg egy eselyt az alpesinek, habar nekem az nem eredeti.
Illetve ez az ejtoernyos most megtetszett. Nem tudtam hogy szovet verziok is leteznek ilyen tipusu zarral. -
AMD Power
titán
válasz
markknight
üzenetére
Ment is a levesbe a gyári szíj. Fém Milánó szíj az lett a befutò...
-
vigo101
csendes tag
Hogy kell beállítani, hogy ha az állandó megjelenítés be van kapcsolva, akkor alvás közben ne világítson ha mozgok? Remélem érthetően írtam kezdő felhasználó vagyok.
-
waszabi07
aktív tag
válasz
markknight
üzenetére
szerintem is az alpesi a legjobb. próbáltam sok félét még a terep ami kényelmes de a tépőzárban nem bízom.
-
markknight
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Két napig volt series 7, ezt a szilikont szerintem is szenvedés felvenni. És akkor még meghúzza a szőrt ahogy csúsztatod, belevág a bőrödbe és a többi. Arra figyelj, hogy ne húzd olyan nagyon marhára szorosra, mert akkor meg az óra alatt ki fog fényesedni a bőröd. Csak szépen kellemesen. Nekem az alpesi a top, nem izzad nem koszosodik gyorsan és tökre kényelmes.
-
AMD Power
titán
Megjőtt végre az új szíj az órához!! A szilikon szíj alatt már most egy hét után kivolt a bőröm, a felvételről nem is beszélve...
-
Kbali
nagyúr
Ez a (pontosabban egy ehhez hasonló Spigen) szíj nekem nem jött be, viszont a gyári (nem röhög) Nike sportpánt tökéletes.
Szerintem egyébként csak meg kell szokni a szilikon felvételét, nekem már nem okoz gondot. Mondjuk egy gyárihoz hasonló noname szilikon az felvételnél (átbújtatásnál) tépi a szőrömet. -
Sasi001
őstag
Valakinek esetleg nincs ötlete, hogy miért áll át mobilhálózatra az óra ha leveszem és nincs a kezemen? Random átáll pedig a telefon közelben van, és a wi-fi is tökéletes. Frissítés óta csinálja u2.
-
gabyka
senior tag
Én egy ilyet (bár nem innen) használok a 10-esen: [link] ezt is könnyű fel és levenni, szellőzik, könnyű tisztán tartani. Van fém és szilikon szíjam is de legközelebb is ilyet veszek.
-
lmno
őstag
Nekem semmi gondom nincs a gyári szilikonszíjjal, max annyi, hogy nyáron beleizzadok. Egyébként a legkönnyebb fel/levenni a fém szíjat lehet.
-
AMD Power
titán
válasz
markknight
üzenetére
Watch SE 44mm a sima szilikon sport szijas.
-
Jocohun
tag
Hali. Apple watch ot szeretnék venni a páromnak és azt szeretném kérdezni töletek hogy hol érdemes megvenni pl Mediamarkt, Nodebook.Hu?
Hivatalos apple eladók? -
Sasi001
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Nem hiszem, mellettem van látnám ha világít, de volt már újraindítás is. Frissítés óta ilyen. Azt hittem csak helyre kell állnia frissítés után, de nem változik.
-
Sasi001
őstag
Srácok az normális, hogy éjszaka lerakva az óra (u2) többet merül mintha rajtam lenne? Este 10-től reggel 6-ig 13%. Nem rémlik, hogy így merült volna.
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok,
Ha apple watchon elindítok egy edzést és épp elérem a következő km-t és az airpods a fülemben van akkor km-enként belemagyaráz a fülembe. Ezt hol tudom kikapcsolni? Edzésnél a voice feedbacket kikapcsoltam már, de mégis inzultálja a fülem a kis gonosz. Van ötletetek mit és hol kellene kikapcsoljak?
-
AMD Power
titán
2 nap után töltőre raktam az SE 3-t. 29% volt, AOD nélkül.
-
0xmilan
addikt
Az "Increase Contrast" Accessibility beallitas kimossa / kifakitja a kijelzot.
Screenshot peldak.A https://www.apple.com/feedback/watch/ oldalon reportoltam, remelhetoleg javitjak majd. Nekem most telefonon is be van kapcsolva ez a beallitas.
-
vigo101
csendes tag
Megosztottam a telóm netét a macbook gépemen. Most tölti. Nem igazán értem az öszefüggést, mert a telóról eddig is meg volt osztva.
-
AMD Power
titán
válasz
markknight
üzenetére
Nálam eddig jó az előforditàsos módszer. A Samsung órákat is úgy hordtam. Fürdés közben én is leveszem, de alvás közben rajtam van.
-
vigo101
csendes tag
Hali
Vettem egy watch 10est. Gyakorlatilag semmit sem tudok vele csinálni.
Rögtön Szoftverfrissítést kér a 26.0.2-re.
Rámegyek a iphone appban, h letöltés és telepítés ezután kiirja h letöltés a watchra meg h
Hátralévő idő kiszámítása. Ezután viszont nem történik semmi. A watch és a teló is töltőn van és BT-on keresztül kapcsolódnak ugyebár ,azon van a korlátlan mobilnetem.
Már v 5x úijrainditottam őket, töröltem a párositást-újra párositottam.
A szoftverfrissítés sikertelen. Hiba történt a watchos apple watchon történő letöltése közben. -
markknight
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Eleinte én is kikapcsoltam (kb első pár hét) aztán elengedtem. A csuklómat sem kell színpadiasan magam elé tartani (de tényleg, nem a harry potterben vagyunk, hogy megidézzem az órát), bármikor ránézek ott az idő. Telefonon viszont óra mellett nyilvánvalóan ki van lőve, mert a töltő ami tölti a telefont az álló, tehát a standby mód nem játszik, csak úgy simán meg nem égetem a kijelzőt mert kifizettem ennek is az árát
Majd később rájössz te is, ahogy telnek a hetek-hónapok, nyugi. Kell egy egészséges 2-3 hónap használat és akkor fognak kialakulni a végleges szokások 
Nyilván nem is bír ki két napot az Ultra, de nagyon nem fő miatta a fejem, mivel alváshoz meg fürdéshez fixen leveszem, nem hagyom magamon.
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Szóval neked haszontalan ebben az esetben, és baromság lenne bekapcsolni, jól értem?
Nem szeretnék kötözködni és nyelvtann*ci lenni, de abban a formában buta dolog valamit feleslegesnek tartani (és baromságnak nevezni), ha neked nem hasznos, viszont másnak lehet hogy nagyon is az.
Én például vendéglátósként nem tartom szépnek ha a szakmámban valaki "látványosan" (pl. karját maga elé emeli és fordítja hogy aktiválja a kijelzőt) nézi meg az időt, mi inkább csak "rálesünk" az órára, amit csak AOD-vel tehetsz meg ebben a kontextusban. Nyílván egy klasszikus óránál nem is kell AOD-ről beszélni, magától értetődő.
De a lényeg: nekem nem baromság.
-
AMD Power
titán
Tegnap este 9-kor vettem le az órát a töltőről. (SE 3 44mm) Most 73% van. Most volt másodszorra csak töltve. Eddig elégedett vagyok az aksival is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Eladó egy Zelbaze Stratos 3 Premium okosóra
- Withings ScanWatch 2 42 mm fekete újszerű, garanciális, extra szíjjal eladó! Árcsökkenés!
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- Garmin Fenix 6X Pro Solar
- Apple watch series 11 46mm natúr titán Cellular. Új Gyári garancia 24 hónap
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nekem ez nem jó opció sajnos, mert sosem a telefon ébreszt, hanem az óra. De akkor marad a kézzel kapcsolgatás.

, azt is kapcsolgattam már eszkoz ujrainditasok sorával de az is lehet hogy ez bug mert sehogy nem csitul el a lelkem
.