Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
> iPhone --> AW: nagyon lassan, vagy nem.
En azt tapasztalam, hogy 1-2-3 masodpercen belul unlockolodik az ora, amikor legkozelebb unlockolod a telefont is. De ha a telefonon mondjuk eppen nezel valamit, amikor felveszed az orat, akkor az ora csak random sokara unlockoldik.
Ugyhogy en azt vettem eszre magamon, hogy ha felveszem az orat, akkor altalaban csinalok egy faceID-t is a telefonon, csak hogy az orat is 'elinditsam' 🤷 -
-Maci-
addikt
De a kolléga telefonra írta. Én pedig arra reflektáltam. Nem órára.

Óra fronton én is azt sejtem, hogy tudhatnak valamit. Legalábbis az androidos vonalat kb kimaxoltam. Lehet, hogy az apple wach sem az igazi, de azt legalább még nem ismerem. Újdonság lett volna, aminek örültem volna. -
In-Whisky
tag
Igen és nem mukodott és nem ez az egyetlen funkció, ami nem mukodik. Az átrendezett edzés képernyőt is csak séta közben veszi fugyelembe, futás közben nem, pedig ahhoz lett állítva.
De szerencsére figyeli az alvást ütemezés nélkül is, és reggel sem cseszeget, hogy kikapcsolom-e az ébresztőt, hanem a sima ébresztés mindenképpen jelez hatkor és kész.Az ütemezés olyan funkció, aminek előnyét egyáltalán nem éreztem, viszont idegesített elég gyakran.
-
vargalex
félisten
Az általad irt menüpontban nekem ennyi beállítási lehetőségem van:

Éjszaka egyébként szépen átváltott alvás fókuszra, de a Gmail értesítések jöttek az órára rezgés kíséretében. Még semmit nem állítottam az alvás fókuszon, minden a default. Azt gondoltam, hogy ez minden értesítést rezgés nélkül kap meg.
-
Zsírkrétamen
senior tag
Ez tök jó, csak semmit nem segített
Azon már túl vagyok, hogy cserélni fogják, nem garis és hogy mennyibe fog kerülni, azt a részét nem értettem, hogy csak a Care Center csinál ilyet, vagy más hivatalos apple viszonteladó/szervíz is. Itt a Mammut-ba lévő istyle-ba elhajtottak, hogy ilyen nincs, nem is hallottak ilyenről.Kbali: Köszi, ha nem találok közelebbit, akkor elviszem ide.
-
Sasi001
őstag
AI
Máshol sem egyértelmű.Az Apple Watch beázása általában nem tartozik a garancia hatálya alá. Az Apple által biztosított egyéves korlátozott jótállás a rendeltetésszerű használat mellett előforduló hibákra vonatkozik, és a beázás nem minősül annak. A beázás garanciavesztő hatású, ami azt jelenti, hogy még akkor sem lesz díjtalan a javítás, ha az Apple Watch egyéves jótállása egyébként nem járt volna le. Részletesebben: Garancia:Az Apple által biztosított egyéves korlátozott jótállás a vásárlás napjától él, és a rendeltetésszerű használat mellett előforduló hibákra terjed ki. Beázás:A beázás vagy folyadékkár általában nem tartozik a garancia hatálya alá, még akkor sem, ha a készülék elvileg ellenáll a folyadéknak bizonyos ideig.
-
xhege
veterán
-
markknight
nagyúr
Mondjuk volt egy olyan előjele, hogy előző héten feltűnt, hogy random mennyi screenshot jelent meg, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Újraindítás után most nekem is jó lett, de elég fura módon mert az óra galériája nem mutatta a képeket, de a telefon már igen.
-
gabyka
senior tag
Köszi a linket, tokot biztosan nem, de valami fóliát nézek rá. Egy órámon sem volt soha tok, megpróbálok vigyázni rá. Nekem használati eszköz, úgy tekintek rá, benne van a pakliban, hogy összetörhetem. Ha necces a meló, akkor leveszem max.
Ezekszerint akkor a 10-es szériával nem lövök mellé. Meglesem.
-
Sasi001
őstag
Igaz, hogy ez s7 de idézem:
“Ígértem, hogy jelentkezem, már itt is vagyok
Apple gyors volt mint a villám, ma jött meg az új (refurbished?) Watch Series 7, körbejárta a fél világot (Hollandia, Cseh). MInden nagyon flottul ment, expressz futár vitte-hozta. Beüzemelve még nem lett, majd a hétvégén. Azt hiszem 3 hó gari van rá.”Apple bevizsgálta és cserélték. Ha az akku rossz akkor cserélik az órát. Pontosan azért mert nem lehet hivatalosan akksit cserélni ezért kell fizetni az akku árát. Ez így korrekt, nem egy eldobható órát vettél.
-
bbendre
őstag
Nem futok a telfonnal, de mivel a pályán köröket futok visszakapcsolódik amikor a közelében vagyok.
A Nike App az órán fut és onnan hallom az intervallumokat + a Zenét
Ha átvált és visszaváltok a Nike app fut, de néma lesz
A Nike app a telefonon indítva nem használja az óra pulzus szenzorát
Nekem csak az kell, hogy az óráról szóljon a zene
Az legyen az audió eszköz.
Nem akarom a telefon az autóban hagyni csak mert futok -
bbendre
őstag
Ott vannak az albumok.
9 album. Pont azt csinálom amit mondtál. Az órán csak akkor indul el amikor a telefon nincs csatlakoztatva.az órán a music alatt a jobb felső sarokban az óra mint eszköz csak akkor jelenik meg amikor a telefon le van választva.
különben a fülest látom és hogy iPhone. Az órát ki sem lehet választani mint stream eszköz. Ha nincs a telefon csatlakoztatva minden OK…
-
fil
őstag
-
bbendre
őstag
Ez milyen érvelés? Redditen 2en mondják, hogy igen és a hardverapron 1db ember, hogy azok trollok. Tehát akkor nincs karcolás. Értem.
De akkor ha trollok, megvárom a szakvéleményed és azt fogom tartani az igazságnak ha az megfelel vagy esetleg ha valaki itt panaszkodik, hogy karcos lett referenciának megjöllek, hogy ne trollkodjon
-
Adam20000101
kezdő
Értem én és meglepő amit mond a szervizes hapsi. Most ,hogy utánna néztem érdekes a dolog része . Ez érthető ,hogy az Apple a garanciális készülékeket nem javítja hanem cseréli mert nem gazdaságos a javítás és alkatrész. A másik rész akkor miért gyártja az alkatrészeket az apple hozzá főleg akku képenyő ha nagy százalékban javítás után hibásak maradhatnak az órák a hapsi szerint. Illetve az apple oldalán iphone,ipad,watch szervizelő helyek mind fel vannak tüntetve amik hivatalosak partner és pl itt a Istyle, icenter mind kettő szervizel watch ot sőt ár listával feltüntetve a nem garis óráj javításánál. Azt is olvastam itt ,hogy valaki írta ,hogy rejoy nál vett apple watch 2 év garanciával amik használtak meg a neten van pár ilyen cég akik árusítják és még fel is vásárolják. Na ez már így érdekes. Ha a szervizes hapsi szerinti elmondása alapján nem foglalkoznak vele akkor amit leírtam fentebb azok mért foglakoznak vele sőt ha ez igaz akkor mi hasznuk lenne árusítani ezeket a használtakat,javítottakat sőt garanciával ahol a rejoy 2 évet ad ,iberry 1évet. Szerintem egyik se olyan hülye lenne főleg a rejoy hogy csak azért árulják hogy bukjonak rajta mert ha 10 elad és pl 8 vissza megy és javítják vagy cserélik másikra akkor mi értelme. Kicsit érdekes ez a rész. Az oké ,hogy az apple nem szarakodik cseréli mivel neki lehet sőt jobban megéri ez mint gyártja és javítja sőt ha szétszedi az már nem vizálló tuti.
-
-
Jocohun
tag
Értem. Hát majd elválik . Oké ,hogy nem javítják hibák miatt de most van rá 2 év garancia amit biztosít a rejoy mit vesztek. Majd ha bedöglik akkor kicserélik ha nem javítják meg.vagy visszfizetik a pénzt. Viszon a rejoy se kispályás ahogy hallottam és gondolom csak van számukra értelme ezeket árusítani mert oké igazad van de ha sokan visszaviszik ezeket az órákat és javítják majd megint nás baja lesz akkor meg cserélik másikra mi haszna lesz ebből a cégnek? Ezt a videót pl láttam és hallottan is róla ,hogy mi a hátrány ha javítják az órákat. Szerintem ezzel más ilyen cég is tisztába van . Na de én nem tudom és nem is akarok ezen vitatkozni veled mert van igazad és én csak a saját véleményemet mondtam el. Köszönöm szépen
-
Jocohun
tag
Értem. Mondjuk pl a gyártó is figyelmeztet ,hogy magas pára pl szaunna ,sós,melegvíz és fürdéshez nem ajánlott az órát használni. Ez le van írva a garancia feltételben. A másik ha valamit szétszednek az már nem garantált hogy víz álló ezért is cseréli az apple az órákat ha jól hallottam sőt a gyártói gari az 1 év az apple nél a másik 2 évet már nem az apple adja. Na ha túl vagy az 1 éven és utánna lesz baja az órának tuti hogy azt javítják nem cseréli az apple mert az már nem a korlátozott jótálás akkor meg szintén már nem vízálló lehet az óra. A 2 év garancia használt órára nem én találtam ki . A Rejoy adja a 2 évet minden termékre a jótálási papíron amit kaptam 2 év van. Ja és pl mi van a iphone val? Vízálló és mégse garantálja az apple illetve ha meg szervízbe kerül és felnyitják onnantól már az se vízálló. Másik pedig az dolgoztam órásnént és tudni kel az ,hogy ha felnyitják az órát azt se garantálják hogy vízálló. Amúgy meg kutyát nem érdekel ,hogy hanyadik tulaja vagyok ha semmi gond nincs vele illetve külsőleg nem levert szar és garancia van rá. Ennek az órának 100%a akku és semmi használatból adódó sérülés nincs rajta.
-
koháry
tag
Most például működik a crown, de a bekapcsoló (alsó) gomb nem. Tudtam ekg-t csinálni, de aztán egy óra múlva a crown nem megy a másik meg igen. Nem tudom miért van ez. Sajnos a jótállás már lejárt nem tudom ilyenkor van-e értelme az Apple-t keresni vele vagy úgyis elhajtanak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest