Hirdetés
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Nekem van egy 41mm-es S8-as watch-om. Ennek a szíja kompatibilis az S10 42mm-hez nem tudjátok véletlenül? ☺️ -
norbertoth
senior tag
-
norbertoth
senior tag
Az miért lehet, hogy ha elkezdek sétálni, nem jelzi az óra hogy elkezdtem egy edzéstípust?! Be van kapcsolva minden létező cucc ehhez, kikapcsoltam, reboot, majd bekapcs, de akkor sem, nem értem, 3 nappal ezelőtt még működött minden gond nélkül
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Új AW S8 user vagyok.
Lenne pár kérdésem.
1. Este a sötétben annyira halovány a kijelző fényereje, nem lehet ezt még a beállításokban lévő fényerő max-ra állításán felül emelni? Nekem olyan haloványnak hat.
2. Ti szoktátok alvásánál is használni? Szeretném kipróbálni, de félek hogy összenyomom vagy valami ha a fejem alá teszem a kezem vagy fordulok és ráfekszekKöszönöm a helpet!
-
norbertoth
senior tag
Nagyon Szépen köszönöm hogy megnézted nekem, nagy segítség volt!
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy fonott körpántos óraszíjat, de szkeptikus vagyok a méretet illetően. Vékony csuklóm van és ami most van nekem a gyári óraszíj (szilikon) abból a legkisebb méret van feltéve és a 3. lyukban van a csat része, viszont sokszor lecsúszik így is és elég bosszantó, pont a 3-4. lyuk között lenne jó. Melyik lenne szerintetek az ideális választás ilyen csuklóméretnél, gondolom mindenképp az S méret igaz?! Lemértem és én 16cm-t mértem a csukló méretre, érdemesebb ennél kisebbet venni, vagy az már szoros lenne? A cél hogy ne csússzon le. Van valakinek ilyesmi szíja, tapasztalata vele?
Innen szeretnék venni: [link] De nem tudom a méreteket értelmezni, hogy a 16cm-nek az L méret kellene de az szerintem nagy lenne, az apple oldalán meg megint máshogy jelölik.
Köszi! -
norbertoth
senior tag
Tervezek egy S6-ot venni. Nektek mik a tapasztalataitok, ezt az always on funkciót érdemes bekapcsolva hagyni, nem ég be az oled?
-
norbertoth
senior tag
Köszönöm!
Még annyi, hogy vannak ezek az új körpánt szerű gumi szíjak, namost nekem vékony a csuklóm és le-le csúszik, ha nagyon meghúzom akkor jó, viszont nem praktikusabb és stabilabb ez az új fajta szíj? Felpróbáltam tesóm óráját a kisebbik szíjjal de nemtudom, nem annyira stabil ha felemelem a kezem vagy pl felveszem a kabátot lecsúszik a csuklómról. Nem tudom jobban meghúzni mert a következő lyukban már nagyon szoros, vérkeringés meg csak kellene
A tépőzárasok nem adják, inkább a szilikon, de 18k...nem tudom hogy nem lenne-e stabilabb az új szíjakkal amit csak fel kell húzni. Ott a méretem 5-ös lenne, vajon mennyire hasonló a feszesség a kétfajta szíj között? -
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem van hogy nem tudjátok véletlenül, a 42-es szíj jó a 44mm-es órához?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest