Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Sziasztok,
Belépésnek milyen használt watch ajánlott? Feleségem és én is szeretnénk, de valami “olcsóbb” verziót elsősorban tesztre. 100 ezer alatt gondoltuk/darab. Olyan kellene ami még esetleg támogatott és nem akadozik. Előre is köszönöm.
-
válasz
kisdobos0111 #1394 üzenetére
Hát passz.
Nekem mindig pofázott, hogy hol tartok az edzésben, de majd ránézek mi van beállítva.
-
válasz
kisdobos0111 #1392 üzenetére
Tud.
-
kisdobos0111
aktív tag
Sziasztok.
Apple watch tud edzés közben magyar nyelven kalauzolni? Előtte samsung órám volt és adott időközönként bemondta a pulzus, megtett utat stb. -
Viper26
nagyúr
válasz
Jakob.rabbi #1389 üzenetére
What?
Nekem eddig az összes tudta.
Még AOD alatt is. -
KillerATi
tag
2022 AW SE tud automata fényerő állítást? Nem találtam semmi erre vonatkozó beállítást. De lehet csak béna vagyok.
-
norbertoth
senior tag
-
Peat76
őstag
válasz
norbertoth #1382 üzenetére
Szoftver legújabb, AW melyik?
Saját app-ját használod? Tevékenységben látszik a lépés, ott sem? Használj külső appot! Én évek óta a Sportstrackert használom! -
norbertoth
senior tag
Az miért lehet, hogy ha elkezdek sétálni, nem jelzi az óra hogy elkezdtem egy edzéstípust?! Be van kapcsolva minden létező cucc ehhez, kikapcsoltam, reboot, majd bekapcs, de akkor sem, nem értem, 3 nappal ezelőtt még működött minden gond nélkül
-
sirfer
aktív tag
Sziasztok, van vmi ötlet arra, hogy az Ultra miért "csörög", ha nincs a kezemen? Vagy ha töltőmn van, akkor is. Sőt a repülő üzemmódban is. Csuklóészlelés aktív. Le is zár, kéri a kódot. A Support össz ötlete az volt, hogy kapcsoljam ki-be a csuklóészlelést. A régebbi Watch-om nem csinálja. Külföldi fórumokon láttam h más is küzd ezzel, de megoldás nincs egyelőre.
-
Stark95
tag
válasz
Viper26 #1378 üzenetére
Mármint a telefonon gondolom, ott ki volt kapcsolva, most be kapcsoltam, de így gondolom a telefonon is feldobálja majd egy ablakban az üzenet tartalmát, vagy nem?
Most ki sem tudom próbálni, mert közelben távolban nincs ember akit megkérnék, hogy küldjön valamit viberen -
Vibernél nekem rezzen és csippan egyet, meg is tudom nézni és diktálással válaszolni is tudok. Beállítás kérdése, de arra már nem emlékszem mit hogy kellett állítani.
-
-
Viper26
nagyúr
Viber üzenet esetén másnak sincs haptic feedback?
Az üzenet átjön, csak így nem tudok róla. -
Viper26
nagyúr
How do I know if my Apple Watch is backed up?
You can verify that it indeed backed up by going to Settings > General > iPhone Storage > Watch. Under Documents & Data, you should see the name of your Apple Watch, along with the date of your latest back up
Nekem nincs ott, pedig most csináltam mentést a telón, valami kimaradt volna?
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Új AW S8 user vagyok.
Lenne pár kérdésem.
1. Este a sötétben annyira halovány a kijelző fényereje, nem lehet ezt még a beállításokban lévő fényerő max-ra állításán felül emelni? Nekem olyan haloványnak hat.
2. Ti szoktátok alvásánál is használni? Szeretném kipróbálni, de félek hogy összenyomom vagy valami ha a fejem alá teszem a kezem vagy fordulok és ráfekszekKöszönöm a helpet!
-
pamesz
tag
válasz
csabi94 #1360 üzenetére
Sajnos csak az éjszakai alvást tudja monitorozni. Aki többműszakos, így járt. Aki délután ledől, így járt. Egyébként én azt sem értem, hogy automatikusan miért nem tudja ezeket? Nekem volt sok éve egy Mi Band 2-m, az árából kijönne 20+ almásóra. Na az érdekes mód tudta az automatikus alváskövetést. Ha délután ledőltem 20 percre, bekapcsolta az alvó módot, mért mindent, kikapcsolta az értesítést. Ébredés után szólt, hogy kihagytam pár értesítést, mindent automatikusan. Most az aw-nál többször is volt, hogy az óra rezgése szakította félbe a délutáni sziesztámat, mert elfelejtettem bekapcsolni a ne zavarj fókuszt. Nagyon hiányzik ez a funkció. Tanulhatna az apple a kicsitől…
-
csabi94
őstag
Sziasztok,
Délutáni 1-2 órás alvást nem lehet az órával követni, és nem lehet visszanézni?
Gondoltam, javítaná a heti statisztikát időtartam fronton, de hiába nyomtam rá az ágyikóra, utólag nem jeleníti meg, hogy aludtam délután.
Köszi!
Üdv,
Csabi. -
Griff55
senior tag
Apple watch védelmére milyen kijelzővédőt ajánlotok? Vettem rá egy Spigen Rugged armor bumpert, de egy hét után visszavittem, nagyon ormótlan bumszli lesz tőle az óra, ront a szenzorok érintkezésén és megreked a kosz a tok és az óra között (igazából ez volt a fő ok hogy visszavittem, mert amazonon volt pár elég riasztó feedback hogy pár hét/hónap használat után mennyire elkoptatja az órát, és fekete óra esetében nem örülnék ennek.
Egyébként a kijelző mennyire karcolódik? eddig úgy vigyázok rá mint a hímes tojásra, mert még semmilyen fólia nincs rajta, de még nem is karcoltam meg. -
Griff55
senior tag
válasz
merqree #1328 üzenetére
Én is így szoktam. Amúgy üdv mindenki, első apple watch tulaj vagyok. Tavaly váltottam androidról iphone-ra és 2 hete vettem egy apple watch 8-at. Eleinte eléggé vegyesek voltak az érzéseim, hogy egyáltalán megérte-e ez nekem? Engem leginkább az alvásfigyelés és egyéb egészségügyi funkciói fogtak meg, időnként használom edzéshez is. Ahogy fedezi fel az ember a funkciókat egyre jobban megszereti, pl főzésnél rendkívül hasznos, hogy azonnal az órádról tudod indítani az időzítőt
.
Az akkuidővel nem sikerült annyira megbarátkozni, főleg úgy hogy évekkel ezelőtt volt egy mi band-em meg a családban több garmin óra is van, amik napokig mennek, itt meg ilyen silány az üzemidő.. Remélem ezt idővel majd az apple is meg tudja ugorni, addig marad az alkalmazkodás. (tesztelgettem már hogy mennyit bír, ha nincs sportolás, akkor simán elmegy 48 óránál többet is a 45mm-es wifis)
Én fürdéshez reggeli készülődéshez mindig leveszem, ezért akkor a legcélszerűbb a töltés. -
csabi94
őstag
Sziasztok,
Anno az AW3 amikor alvó (ágyikó) módban a kezemen volt, átváltott egy kijelzőre, ami csak gombnyomásra ébredt fel, és a kilépéshez a crown forgatása volt szükséges, kb. mint úszásnál.
Ehhez képest az AW8 alváskor folyamatosan bekapcsolt kijelzővel van, teljesen feleslegesen. Ti alszotok vele? Mit kéne tennem, hogy éjjel kapcsolja le a kijelzőt, azon kívül, hogy mindig másszak be a beállításokba, és kapcsoljam ki az állandó kijelzőt?
Köszi!
-
Vityaa
tag
Sziasztok,
Watch SE-vel kapcsolatban lenne kérdésem. A magasság mérés 2 naponta elmegy az órán. Telefonhoz BT-n csatlakozik majd helyzet meghatározás be és kb 15 perc után újra működik 2 napig. Aztán kezdődik elölről. Alap esetben nincs csatlakoztatva a telefon, de elvileg nem is kell mert alapból tudja ezt az óra. Találkozott már valaki ilyennel? Voltam vele szervizben kicserélték, de ez is ugyan azt csinálja. -
strogov
senior tag
válasz
merqree #1350 üzenetére
Iránytűvel az emberek 99,9%-a nem tud mit kezdeni. Magyarországon átlag embernek soha nem kell használni (40 éve túrázok). Iskolában az égtájaknál elmondják, hogy van ilyen, de a használatát egy tanteremben elég nehéz megmutatni ... meg értelmetlen. Nekünk még volt kötelező tájfutás iskolában, de ma már azt se tudják mi a rókavadászat.
Úgyhogy az iránytű az embereknek legfeljebb érdekesség mint értelmes eszköz. Szextáns használatot se tanulnak pedig az egy órával együtt komoly, navigációra alkalmas.
A mechanikus, számlapos óra viszont igazi túlélő cucc. Bárkinek értelmes aki kimozdul a négy fal közül. Ezért megtanulni az olvasását szerintem fontos, és bárhol is hagyják el a tantervből az nagyon nagy hiba. -
Parson
addikt
válasz
gzbotii #1345 üzenetére
A svájci Swatch ismert márka, régebben otthon is az volt... ök számtalan olyan design-t adtak ki, ahol nem voltak számok az óralapon, mégis vették, mint a cukrot, és tudták használni az emberek. Nekem is volt nem egy olyan órám, és gond nélkül le lehetett olvasni hogy mennyi az idö, mivel megszokja az emberi szem - viszont ha 1-2 percet tévedsz is, és az gondot okoz neked, akkor valóban nem te voltál a célközönség, ezek a swatch órák inkább a lazább egyéneknek készültek. Na most ez a számlap nekem azokat az órákat idézi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest