- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyxee
csendes tag
Köszi, illetve a többieknek is a választ!
Számomra viszont így az androidos gyártók innovációi nem adnak elegendő csábító erőt váltani, nekem fontosabb a megbízhatóan működő szoftver (3rd party appok is). Saját véleményem szerint addig nincs értelme innovációkat fejleszteni (legalábbis piacra szánt szinten), amíg alapvető dolgok, mint olyan appok, amiket több millió ember használ, nem műkődnek bug mentesen. És értem, hogy ez nem a Google hibája, de valamit biztosan tudnának tenni ez ellen, ha ez Apple fronton kevésbé fordul elő.
Nekem a telefonok esetében emiatt az lett az érzésem, hogy az Apple a legmegbízhatóbb, pedig nem vagyok fan boy, a legjobb ár/érték arányt keresem leginkább, de itt nem nagyon látok más opciót az én elvárásaimhoz. De például Macbookra is probáltam anno váltani, ott viszont nem fogtak meg, de ez már off topic.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Autós topik
- Milyen routert?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest