- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyxee
csendes tag
Köszi, illetve a többieknek is a választ!
Számomra viszont így az androidos gyártók innovációi nem adnak elegendő csábító erőt váltani, nekem fontosabb a megbízhatóan működő szoftver (3rd party appok is). Saját véleményem szerint addig nincs értelme innovációkat fejleszteni (legalábbis piacra szánt szinten), amíg alapvető dolgok, mint olyan appok, amiket több millió ember használ, nem műkődnek bug mentesen. És értem, hogy ez nem a Google hibája, de valamit biztosan tudnának tenni ez ellen, ha ez Apple fronton kevésbé fordul elő.
Nekem a telefonok esetében emiatt az lett az érzésem, hogy az Apple a legmegbízhatóbb, pedig nem vagyok fan boy, a legjobb ár/érték arányt keresem leginkább, de itt nem nagyon látok más opciót az én elvárásaimhoz. De például Macbookra is probáltam anno váltani, ott viszont nem fogtak meg, de ez már off topic.
-
Pyxee
csendes tag
A cikk elején meg lett említve, hogy kevés ember van, aki Iphoneról Androidra, vagy fordítva váltana. Én sok éve már Iphonet használok, de az elmúlt 2 évben többször próbáltam androidos telefonra váltani, főleg azért, mert unalmassá vált az Iphone és szerettem volna mást is kipróbálni, többek között pl. egy Z Flip 5-öt is, ami végülis innovatív.
Maximum 2 hónapig bírtam minden esetben, pedig felső kategóriás és Pixel telefont is használtam, de mindig a szoftver miatt váltottam vissza, mert azt látom, hogy maga az Android rendszer alapjaiban már felzárkózott sebességben, megbízhatóságban az iOS-hez, de a 3rd party appok nagy részében olyan bugok vannak az Androidra fejlesztett verziókban, ami mindig kikészített és idegesített, hogy egy felső kategóriás telefonban miért kell ezeket elfogadnom.
Ezzel kapcsolatban kíváncsi lennék, hogy más tapasztalt-e ilyet Android vonalon, illetve miért ennyire nehéz Androidra bug mentes appokat fejleszteni és iOS-en miért működik az esetek nagyobb részében minden úgy, ahogy kell. Csak egy példát hozok fel a sok közül: Instagram - alapból már az gond, hogy némított telefonon hanggal megy a feedben a videó, majd ha kiléptem az appból, a hang lejátszása folytatódott tovább, vissza kellett lépni, lenémítani a videót és utána kilépni.
Tehát én megpróbáltam és nyitott voltam a váltásra, de nekem nem fér bele, hogy a szoftver nem úgy működik Android vonalon, ahogy azt elvárnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Horgász topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged