- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Ez lehet a Samsung hajlíthatók startdátuma
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
Icecave & Joey:
Bocsánat, én is az üvegfóliákban hiszek és azt szoktam rakatni (Speedshop-ban is üveget, nem pedig ilyen méretre vágottat raktak, ez nem derült ki a fenti hsz-ből, bocsánat), csak már azzal nem foglalkozom, hogy milyen márka, melyik típus, stb., kiér-e teljesen addig, ameddig szokott, stb.
Csak most nemrég Apumnak rakattunk fel fóliát i13-ra Telekom boltban, igaz, picit más a tapintás, de az aztán nem takar ki semmit és széltől szélig megy, a noccs helye sincs kivágva, stb.
Gondoltam, hátha megoldás lehet Neked.#779: Világos. Én sajnos nem vagyok ennyire igényes már
. 11 Pro-ról anno még volt, amit én szedegettem le, mert nem bírtam elviselni, ma már kevésbé érdekelne.
A Privacy Glass-t leszámítva (amelyiknél ha nem szemből nézed, akkor nem tudod kivenni, mit mutat a kijelző), na azt most is letépném. -
Navaren
aktív tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de miért nem rakatsz rá ilyen méretre vágott fóliát valahol?
Tudom, hogy az üveg az üveg, a fólia meg fólia, de láthatóan Neked más a prioritás, ha egyenként elszámolsz a kitakart pixelekkel.
Esetleg nem válhat be? Ez is véd valamit a karcoktól meg törésektől (meg hát a ceramic shield azért nem bizonyult rossznak az évek alatt), csak a tapintása lesz kicsit más.
Én egyébként így 40-hez közel annyira kiöregedtem abból, hogy azt figyeljem, hogy milyen márka melyik üvegfóliája milyen tapintásérzettel feszüljön a telefonon.
Védje valami, amitől nem lesz rossz használni, ne zavarjon (a privacy glass-ok rettenetesek), aztán kész, nem vagyok hajlandó már túl sokat agyalni, vagy lovagolni ezen.
13 Pro-ra első nap ráraktak valamit Speedshop-ban, soha nem vált fel, soha nem jött le, úgy váltam meg tőle, hogy rajta volt, meg se néztem, mi volt az, és nem is érdekelt. -
pethYeti
addikt
Nekem ez tökéletes. Spigent váltott mert az kitakart körbe 1-2 pixelsort. Ez viszont tényleg jó.
[TORRAS Tempered Glass Screen Protector for iPhone 15 Pro Max] -
Roland861010
veterán
Köszi igen tényleg így van.
Csináltam 14pro max - 15pro és xs képeket.
Hát őszintén lehet vissza adom a telefont mert ez így nem ér meg nekem 400ezret hogy kb 1s el gyorsabban töltsön be pár alkalmazás. -
Roland861010
veterán
Én az órával vagyok így. Munkahelyen van olyan terület ahol közel 40-50-on viszem haza és van olyan terület ahol olyan rosz a térerő és annyira árnyékolt, hogy örülök ha kibírja a napot.
Valaki írta az 5G-t is hogy jobban meríti. Az minden mobilnak az ellenség. Kb. 10-15% -ot lehet vele nyerni ha fixen 4G-re van állítva. -
-
joey04
titán
a 14 után te mit gondolsz a térerőről? Mert nekem 13 után gyengébbnek tűnik ebből a szempontból a telefon. Nekem is van pár hely, ahol a 13 pm gyengén, de állandóan 4G-n volt és csak nagyon ritkán esett le, a 15 pm meg jóval gyakrabban. Azelőtt Xiaomi Mi 10-em volt, az hozta kb ezt a szintet. Reditten is olvastam, hogy többen panaszkodnak a gyengébb jelre.
-
Hát én nem vagyok egyelőre elájulva az akksi időtől. Mondjuk AOD bekapcsolva, de csak fekete háttérrel valamint én fix 90% körül használom a fényerőt és melóban csak mobilneten van végig 5G autón hagyva. Meg kell hagyni, hogy még "bejáratós", mert péntek délután lesz egy hete használatban.
-
pamesz
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged