- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
Icecave & Joey:
Bocsánat, én is az üvegfóliákban hiszek és azt szoktam rakatni (Speedshop-ban is üveget, nem pedig ilyen méretre vágottat raktak, ez nem derült ki a fenti hsz-ből, bocsánat), csak már azzal nem foglalkozom, hogy milyen márka, melyik típus, stb., kiér-e teljesen addig, ameddig szokott, stb.
Csak most nemrég Apumnak rakattunk fel fóliát i13-ra Telekom boltban, igaz, picit más a tapintás, de az aztán nem takar ki semmit és széltől szélig megy, a noccs helye sincs kivágva, stb.
Gondoltam, hátha megoldás lehet Neked.#779: Világos. Én sajnos nem vagyok ennyire igényes már
. 11 Pro-ról anno még volt, amit én szedegettem le, mert nem bírtam elviselni, ma már kevésbé érdekelne.
A Privacy Glass-t leszámítva (amelyiknél ha nem szemből nézed, akkor nem tudod kivenni, mit mutat a kijelző), na azt most is letépném.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest