- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EarFun Clip – cimpazaj
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
Icecave & Joey:
Bocsánat, én is az üvegfóliákban hiszek és azt szoktam rakatni (Speedshop-ban is üveget, nem pedig ilyen méretre vágottat raktak, ez nem derült ki a fenti hsz-ből, bocsánat), csak már azzal nem foglalkozom, hogy milyen márka, melyik típus, stb., kiér-e teljesen addig, ameddig szokott, stb.
Csak most nemrég Apumnak rakattunk fel fóliát i13-ra Telekom boltban, igaz, picit más a tapintás, de az aztán nem takar ki semmit és széltől szélig megy, a noccs helye sincs kivágva, stb.
Gondoltam, hátha megoldás lehet Neked.#779: Világos. Én sajnos nem vagyok ennyire igényes már
. 11 Pro-ról anno még volt, amit én szedegettem le, mert nem bírtam elviselni, ma már kevésbé érdekelne.
A Privacy Glass-t leszámítva (amelyiknél ha nem szemből nézed, akkor nem tudod kivenni, mit mutat a kijelző), na azt most is letépném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Hardcore café
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Battlefield 2042
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest