Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- De jól néz ki a Moto G75 kékben!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de miért nem rakatsz rá ilyen méretre vágott fóliát valahol?
Tudom, hogy az üveg az üveg, a fólia meg fólia, de láthatóan Neked más a prioritás, ha egyenként elszámolsz a kitakart pixelekkel.
Esetleg nem válhat be? Ez is véd valamit a karcoktól meg törésektől (meg hát a ceramic shield azért nem bizonyult rossznak az évek alatt), csak a tapintása lesz kicsit más.
Én egyébként így 40-hez közel annyira kiöregedtem abból, hogy azt figyeljem, hogy milyen márka melyik üvegfóliája milyen tapintásérzettel feszüljön a telefonon.
Védje valami, amitől nem lesz rossz használni, ne zavarjon (a privacy glass-ok rettenetesek), aztán kész, nem vagyok hajlandó már túl sokat agyalni, vagy lovagolni ezen.
13 Pro-ra első nap ráraktak valamit Speedshop-ban, soha nem vált fel, soha nem jött le, úgy váltam meg tőle, hogy rajta volt, meg se néztem, mi volt az, és nem is érdekelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- ASUS routerek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16-32GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest