Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
umfrider #3767 üzenetére
Ha mindenképp szükséges a nagy kijelző, akkor Plus vagy Pro Max közül mindenképpen az utóbbi és nem számít, hogy nem használja ki az ember.
Nagyobb kijelzőméreteken hasonlítva pláne kijön a 60-120Hz közötti különbség és minden általános használatkor simogatni fogja az ember szemét a 120Hz.
Persze ha világéletében nem látott az ember olyan kijelzőt, akkor nem feltétlenül fogja zavarni.Én se használom ki a 15PM-ot, de ettől függetlenül nem bántam meg, eddigi legjobb telefonom (az előző és azt azt megelőzőre is azt mondtam akkoriban).
Nem nyúzom agyon játékokkal, viszont szokott kapni sűrű és tempós átlagfelhasználatot, de sohasem döccent meg és ritkán is fotózok vele, de amikor fotózni kell… akkor ott fényképek készülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11
- Viccrovat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest