- One mobilszolgáltatások
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
umfrider #3767 üzenetére
Ha mindenképp szükséges a nagy kijelző, akkor Plus vagy Pro Max közül mindenképpen az utóbbi és nem számít, hogy nem használja ki az ember.
Nagyobb kijelzőméreteken hasonlítva pláne kijön a 60-120Hz közötti különbség és minden általános használatkor simogatni fogja az ember szemét a 120Hz.
Persze ha világéletében nem látott az ember olyan kijelzőt, akkor nem feltétlenül fogja zavarni.Én se használom ki a 15PM-ot, de ettől függetlenül nem bántam meg, eddigi legjobb telefonom (az előző és azt azt megelőzőre is azt mondtam akkoriban).
Nem nyúzom agyon játékokkal, viszont szokott kapni sűrű és tempós átlagfelhasználatot, de sohasem döccent meg és ritkán is fotózok vele, de amikor fotózni kell… akkor ott fényképek készülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Tesla topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest