Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandi350
csendes tag
válasz
sirokipatrik
üzenetére
Igen, szerintem sincs ilyen opció mivel már bekerestem mindenhol. Ez egy nem mindenkinél előforduló rejtett bug.
Mostanság megfigyeltem h akár 1-2 perc után is csinálgatja.
Reméljük előbb utóbb javítják. -
sirokipatrik
aktív tag
válasz
rolandi350
üzenetére
Engem sem érint, 4 éve használom az iOS-t, ilyen soha nem volt. Androidon volt olyan opció, amit akku kímélés szempontjából ha kikapcsoltál, akkor amint kikapcsolt a kijelző a wi-fi is kikapcsolt. Itt szerintem nincs ilyen opció.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
rolandi350
üzenetére
Nekem szerencsére nem produkál ilyen hibát a 15 Pro. Remélem nem is fog előfordulni.
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
nálam a 14-nél még egyszer sem csinálta
-
válasz
rolandi350
üzenetére
Ez nem csak 15-ös családot érinti ez a kis “apró “ hiba . Sajnos ez Ios bug .
-
Zsolt,72
őstag
válasz
rolandi350
üzenetére
Szia!
Sajnos, ez a bug egy ideje elkíséri a felhasználókat (én is érintett vagyok).
Nagyon nem tudsz mit állítani ezen, mert ismert iOS-hiba. Várjuk a javítást. -
rolandi350
csendes tag
Sziasztok!
Elsőnek is kellemes ünnepeket mindenkinek!
Másodszorra pedig, leírnám miért is jöttem ide.
Nektek csinál olyat a telefon, hogy x idő után lecsatlakozik a wifiről ha nem nyúlok hozzá a telefonhoz? Tehát mikor le is van csukva. Kb egy óra után leszakad. Több wifire csatlakozva is próbáltam. Ha feloldom a telefont akkor vissza csatlakozik 5-10 másodperc múlva magától, de zavaró mert pl netről érkező üzenetek nem jönnek meg ha nincs a mobilnet bekapcsolva vagy ha arra nincs térerő.
Leteszem a tellót eltellik 2-3 óra, majd ránézek felcsatlakozik a wifire és látom hogy jött egy üzenet egy órával ezelőtt.. hát kösz.
Próbáltam már ezt azt állítgatni googlen fellelhető instrukciók alapján de nem nagyon oldotta meg ezt egyik sem. -
törölt tag
Sziasztok!
Kellemes ünnepeket kívánok Mindenkinek!
Kaptam egy Panzerglass kijelzővédő fóliát.
A hozzáadott felhelyező keretet csak épphogy rá kell tenni a telefonra vagy egy kicsit rá kell nyomni?
Az egyik részén a keretnek van egy kis kivágás, ez a telefon tetején legyen vagy a töltőrésznél? -
Zsolt,72
őstag
válasz
Matuka1990
üzenetére
Nyár pletyka szerint [link] a 15-ös családdal érkezett volna a 35W, de ez nem valósult meg.
Tippre ez nincs terítéken az Apple berkeiben, legalábbis nem találtam információt róla, a magasabb értékekről (50-120W) nem is szólva. Ettől függetlenül nem zárom ki, hogy csendesen dolgoznak rajta és pár év múlva itt is elérhető lesz.
Ehhez hasonló várakozás, elszórt hírek alapján:1) kinyitható gyártmány,
2) 120 Hz frissítés minden típus esetén,
3) megjelenítő alá költöző Face ID,
4) káva további csökkentése. -
Matuka1990
csendes tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
Sajnos a iPhone 15 plusz az a mérete miatt kiesik így marad neki akkor a sima iPhone 15.
Azt meglátjuk mennyire tud androidrol átszokni iOS ra.Egyébként szerintetek mikor várható hogy az iPhone is bele rakja a 40-120w gyorstoltest ?
1-3-4 év ? Komolyan kérdezem .. -
tetova
tag
válasz
Matuka1990
üzenetére
Mindkét általad említett pro verziónak gyengébb az üzemideje, mint az alap 15-é az eddigi tapasztalatok szerint. Ez a többlet teljesítmény miatt érthető is.
-
Valaki87
őstag
válasz
Matuka1990
üzenetére
Feleségemnek 15 van nekem meg a plus változat.
A sima 15 is elveri bőven a samsungot üzemidőben, úgyhogy nem fog benne csalódni.
Ráadásul itt nincsen hirtelen merülések sorozata stb...
A plust megse említem milyen üzemideje van
.. Android fronton utoljára ami volt nekem és hozza a plus üzemidejét az a Honor Magic 5 pro. -
törölt tag
válasz
Matuka1990
üzenetére
Én nem aggódnék rajta. Amúgy 15 Plus is van, az akkubajnok iPhone.
-
Zsolt,72
őstag
válasz
Matuka1990
üzenetére
Szia!
Amennyiben ennyire sarkalatos pont az üzemidő, akkor inkább a PLUS gyártmányokat érdemes megcélozni. A PRO ugyanis ugyanakkora akkuval rendelkezik, mint az alap modell.
-
válasz
Matuka1990
üzenetére
Nekem i14-em van s20fe sd865 után vettem én is, üzemidőben hozza ugyan azt (3200 vs 4500mAh)
készenléti időben meg köröket ver a samsungra -
Matuka1990
csendes tag
Sziasztok
Gyors segítséget szeretnék tőletek.
Vettem egy iPhone 15 128 GB készüléket a páromnak viszont ahogy olvasom és nézzem a különböző teszteket fèlek hogy az üzemidő nagy csalódás lesz neki.
(eddig Samsung S20 FE használt)A kérdésem a következő :
Mivel még 14 napon belül vagyok így el tudok állni a vásárlástól még ki semm lett bontva. Megéri e jobban esetleg iPhone 14 pro vagy iPhone 15 pro hogyha számít az üzemidő.??
Játszani nem nagyon szokott rajta viszont elég sokat használja..
Esetleg megoldás lehet egy
Magsafe powerbank és akkor maradna ez a készülék???Várom mielőbbi tanácsokat.
Köszönöm előre is
-
Nos, felraktam tölteni simán kábellel. 1 óra múlva levettem, semmit nem töltött. Kipróbáltam másik töltővel, kábellel, semmi reakció. Kikapcsoltam, rádugtam töltőre, semmi. Bekapcsoltam, rádugtam töltőre és most tölt.
Komoly bug.
-
válasz
sirokipatrik
üzenetére
Értem.
-
válasz
sirokipatrik
üzenetére
Mármint mit kapcsolni ki?
-
YT nézése közben, ha felfelé suhintom az alkalmazást van, hogy a kis kapszulába megy. Néha. 10-9-szer meg csak kicsibe teszi a videót. Hogyan sikerül a kapszulába suhintanom? Van valami technikája?

-
harry3
őstag
Rosszabb lett az üzemidő 17.2 alatt? Az a baj, hogy hosszú távú tapasztalatom nincs, mert pénteken vettem a telefont és 2 töltés ment bele, de a képernyő bekapcsolva mindkét nap 9 óra pluszt mutatott. A frissítés óta ez 5-6 óra lett.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Igen atol fugg.12 Pro nekem estig nem huzta ki,ujkoraban se
Gondolkoztam mostanaban a 15 plus-on,de ott a 60Hz ami nem gyerebe
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Gubu0101
üzenetére
Használat függő. Én most a 15 Pro előtt egy sima 13-at hajtottam egy évig. Most is úgy adtam el hogy az akkuja ugyan olyan volt mint új korában, 100%-os is volt még a kapacitása is. Pedig én azt úgy használtam hogy még akkor is este töltőre tettem ha esetleg pont nem tudtam annyit nyúzni és nem volt csak kb 45-50%-ra lemerülve.
-
batai15
félisten
Na most elbizonytalanítottál.
Bár jövőheten érkezik asszony 15 pinkje ,lesz ,akkor majd jobban el tudom dönteni elég e a 15 vagy plusz lesz végül.
Nekem a probol egyedül a 120hz kijelző kellene , legalább 90 illene már itt is. Viszont type C-re igényt tartok ,a pro modell ára meg már azért borsos,nem mintha amúgy egyik sem lenne,de telekomtól 330ba a sima 15 nem rossz amúgy évekig készülék lesz. -
harry3
őstag
A 14 Pro üzemideje rosszabb lett volna. Nekem Pro Max volt, de brutális a 15 üzemideje, jó értelemben. Nagyon meglepődtem, de többet bír a 15. Ezek után bele sem merek gondolni, hogy a 15 Plus mit tudott volna, mert én is gondolkodtam emiatt.
Más: csak én érzek laggokat az animációkban? Már az üzletben is érzékeltem. Feloldás, értesítések, vezérlőközpont, ezeken a helyeken leginkább. -
Gubu0101
veterán
válasz
Jonny012
üzenetére
Most meg.Eltelik egy ev es orulsz ha nem 0-an lesz napvegere az akkumlator.14 pro max-om van.Ha intenziven hasznaltam ujan,akkor is napvegere 55-60% al ertem haza.Most egy ev elteltevel orulok ha 20% meg marad vagy napkozben meg toltenem kell ra.Kicancsivagyok a 15-os szeria ezen a teren valtozott e valami,lehet lassabban fog az akkumlator oregedni,nem tudom
-
BBke
tag
Sziasztok!
Tegnap rendeltem a Telekomtól egy iPhone 15 256 GB modellt.
A Telekom az első havi törlesztőt állja, plussz kaptam 67 ezer forint kedvezményt, 2 mobil és 2 otthoni előfizetésre.
Gondolkoztam, hogy 128 GB vagy 256 GB legyen, de mivel sokat fotózok a munkahelyemen, és egyébként is, így a nagyobbat rendeltem.A kérdésem az lenne, hogy a kijelzőre milyen fóliát érdemes rakatni, illetve szükséges-e a kamera védő?
Melyik tokot érdemes rá megvenni, ami vékony is, és biztonságban van a telefon egy esetleges esés esetén.
Kinek milyen tapasztalatai vannak a 15-ről? -
Jonny012
csendes tag
Nekem üzemidőben a sima 15 egész napos használat mellett a nap végére olyan 25-30%-on áll meg. Nem tudom mennyivel lenne a 15+ de nekem egyszerűen az túl nagy. Nem érné meg a kompromisszumot.
-
Valaki87
őstag
válasz
szezso15
üzenetére

batai15: Nem is tudom melyik volt az utolsó Samsung amelyik tényleg jól bírta talán.... Galaxy S2 óta volt folyamat Samsungom is..... Botrány volt a K Zoom is, az S3-ak is stb...
Iphone-nál is mindig csak a Plus-t vettem már a 7-es széria óta az akku miatt.
Igaz most a feleségemnek adtam a 15Plus-t, munkámból adódóan visszamentem droidra és akkuban ez a Honor Magic 5 Pro közelíti meg a 15 Plust...
-
batai15
félisten
válasz
Valaki87
üzenetére
Hát igen , bár a jelenlegi telefonom is 6.4"-es ,és azt sem szeretem, hiába nagy a kezem. Viszont az üzemidő még idegesítőbb számomra,főleg hogy jelenlegi készülék (s21fe) 4500-as akkuval sem tud 3 óra sotnál többet.
A telefon mérete leginkább a tokok miatt probléma, még többet dobnak rajta az eleve nem kis készüléken.
Köszönöm mindenkinek. -
batai15
félisten
Sziasztok ,15-15plus között (persze akinek van releváns tapasztalata) mennyi különbség van üzemidőben ?
A méret és az üzemidő kompromisszuma mellett vacilálok , és nem egy értelmű a netes tesztek alapján, pl a GSM aréna tesztjén sincs akkora diferencia a plus javára. -
Greentea
senior tag
válasz
fehercica
üzenetére
iPhone 4 antenna gate óta szerintem "rossz" széria nagyon nem volt. Ami nekem eszembe jut így hirtelen:
iPhone 6 Plus szeretett deformálódni/hajlani.
iPhone 7 kerete kopott.
iPhone X face ID-ja sokaknál megadta magát + a kijelzővel is volt gond (én mondjuk 7 éve használom gond nélkül, igaz már csak második telefonnak.)
iPhone 12 kerete/kamerakerete szintén hajlamos volt kopni.
+ mintha a 13 Pro-nak lett volna néhány felhasználónál fókuszhibája. -
fehercica
csendes tag
Köszönöm,és melyek a rossz iPhone szériák?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
fehercica
üzenetére
Szia.
Nekem volt iPhone 13-am, azt cseréltem le iPhone 15 Pro-ra. A sima 13 egy jó telefon, viszont ha iPhone-t akarsz venni végül és megteheted akkor egy 15 jobb vétel mint egy 13 mert a ram is több, a kamera is jobb, a kijelzőnek a fényereje is nagyobb, stb... szóval jobb vétel főleg ha hosszabb távra tervezel.
Viszont én 13 alá nem adnám főleg ha meg android vonalon egy S23-an gondolkozol. Mert nincs baj egy iPhone 12-vel sem, csak jobban megéri főleg ha hosszabb távra tervezel egy 13 vagy ha megteheted akkor egy 15.
-
fehercica
csendes tag
Sziasztok! Nagyon gondolkozok kb 80%-ban egy Galaxy S23 megvásárlásán,de gondolkozok egy iPhone 13,vagy 15 megvásárlásán. Melyek az iPhone sikeres szériái? Az 5s-től kezdve? És melyek a rosszak? Melyiket tudnátok az iPhoneok közül javasolni? Az iPhone 12, i13,i14,vagy 15? A 11-es az egy jól bevált széria? Köszi a válaszokat!
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
A széllel szembe pisilést arra értettem,hogy itt ahol iphone a téma leírok egy másabb véleményt.Mintha egy bárány menne be egy farkassal teli barlangba

-
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Oké itt most a samsung vonalról van szó de akkor se minden androidos szar mint ahogy néha fogalmaznak iphoneos körökben.Nekem xiaomi meg poco telefonjaim voltak eddig,nem mielőtt betámadna valaki nem vagyok mániákus xiaomi rajongó nem akarok semmi igét terjeszteni de én nem vettem észre semmilyen amortizálódást a telefonokon és nem pár hónapig használtam őket.Lehet a samsungnál vannak szarakodások meg hát már a minősége sem olyan mint régen az már egyszer biztos.Természetesen próbáltam azért másfajta telefonokat is köztük iphone telefont is és nem azt mondtam szar mert nem rosszak de igen nekem nem be jövősek,egyik nagy baj vele,hogy nagyon túl vannak árazva bár lassan mindenféle telefon túl van árazva.
Én nem egy embert ismerek akiknél több évet kibírt az androidos telefon na de van ilyen is meg olyan is,viszont láttam olyat is aki fizikailag amortizálta le úgy még egy iphone sem bírna sokat.Azzal is tisztában vagyok,hogy itt most széllel szemben pisilek.A54-nél nem a kamera minősége a gyenge csak a szoftver amit írt hozzá a samsung,na meg valószínű azt sem szeretnék ha nagy ellenfele lenne képminőségben a felsőbb kategóriájuknak.Egyáltalán nem rossz a Sony IMX766 szenzor.
-
Sinesol
veterán
válasz
Gubu0101
üzenetére
Tévedesben vagy. Apple-nél nincs also - közep kategoria, a sima verzio is minimum felső közepkategoria a hardver es a tudasszint alapjan, nagyon nem lehet egy szinten emlegetni also kozepkategorias droiddal.
A54 van amugy csaladban, kb az az also közepkategoria, asszem 8Gb ramos, de akadozik, a kamera kiugroan gyenge minőségű, kijelzonel igaz van 120hz de még egy i12-13 mellé téve is elverzik minősegben. Mondjuk itt el is gondolkodom rajta, hogy a latott fako, mosottas képek lehet a kijelző miatt is neznek ki ugy rajta.
-
Wiz Khalifa
veterán
Sok mindentől függhet. Én elég sokrétűen használom a készüléket, kb mindenre. Mikor a Galaxy S3 megjelent mint akkori csúcstelefon, vettem egyet. Hát max fél évig bírtam hiba nélkül aztán előjött mindenféle lassulás stb... és csak az segített hogy egy olyan rom-ot tettem rá ami teljesen ki volt gyomlálva. Mikor megjelent az 5S beruháztam rá mint első alma telefonra. Azt egészen a Galaxy S7 megjelenéséig nyúztam, igaz közben 2x kaptam új csere telefont mert különböző bajai lettek az 5S-nek, de szoftverileg sose volt bajom vele. S7 megjelenéskor lecseréltem az 5S-t egy Galaxy S7-re. 2 hónapig bírtam vele és elcseréltem egy SE-re. Azóta is volt androidos telefonom mint másod telefon, de azokkal se voltam megelégedve.
Az én konklúzióm: Van akinek az android jön be és hibátlan, van akinek az ios. Nekem utóbbi jött be, pedig az android nyitottságát imádtam, de ez van.
Úgyhogy nem feltétlen van az hogy ha egy felhasználónál az andoridos telefon nem bír ki 2 évet akkor az ios se fog.

-
Gubu0101
veterán
válasz
sirokipatrik
üzenetére
Nem paroztattam en semmit semmivel.Csak reagaltam az olcso keszulekekre.Samunal is van also-kozep kategoria meg applenel is.
A52 meg azert huzom le,mert erdekes,hogy 2 keszulekbol 2 nel ugyan az a jelenseg van.Bekockasodik a kepernyo/lefagy.Ertesitesek vagy jonnek vagy nem.
Azt meg tudjuk,hogy a lanyok elvannak a messenger/facebook/tiktokal (a java).Ezek meg azt nem igazan gyilkoljak a keszuleket. -
Gubu0101
veterán
Azert mert a 100-150ezres hulladek mint a samsungnak az A52-es keszuleke.Ossze teheted a kezed ha 2 evet kibir.Most segitettem rendelni volt asszonynak sima 15-ot.Mondtam neki,engedje el az olcso samsung vonalat.A52 volt neki 2 ev alatt teljesen rotty lett,de a baratnojenek is az 52 az is epp kihuzta 2 evig.A sima 15 meg 4 ev mulva is olyan lesz mint ujkoraban, csak akkumlatort kell cserelni.Pont neki valo emellett a felhasznalas mellet amire neki kell,pont az atlag.
-
rolandi350
csendes tag
Sziasztok!
Iphone 15 Pluson Blackmagic programmal mit lehet elerni?
Foto es videonal van benne manualis beallitasi lehetosegek?
Raw foto van?
Tudom h Pronal a Blackmagicban van minden is, na de simanal is?
Koszi
-
Wiz Khalifa
veterán
Igen. Szóval kb minden iPhone modellnél lehetne mondani valami "hibát", de érdekes, sose volt annyira nagy szám mert kb a készülékek 15%-át ha érintette.

A Pro és a Pro Max között igazából a zoom az ami a lényeg. Van akinek az és a nagyobb méret megér plusz árat. Valamint azt se felejsd el hogy a Pro Max alapból 256GB-ról indul.

-
Maestru
csendes újonc
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Akkor jó gondolom ezek a problémák olyan súlyúak voltak mint az iPhone 6 nál a hajlítás, a legtöbb ma is teljesen jó, és annak is örülök hogy az Apple végre áratcsökkentett tavaly óta. Mondjuk szerintem az iPhone 15 és a 15 pro között a 100 ezer forintos különbség jobban megmagyarázható mint a pro és a pro max között.
-
Wiz Khalifa
veterán
Nekem amióta meg van még langyos se volt, nem hogy meleg. Az is tény hogy nekem az iOS frissítés egyből felkerült. A kerettel se volt nálam gond, olvastam hogy volt akiknek foltos volt, nekem semmi baja, még most sem pedig napi szinten autószerelőként elképzelheted miket kap.

#324dud998:
Hát igen. Nekem most nincs mert felesleges lenne, de úgy végképp értelmetlen az AOD.#325mateus:
A gyári billentyűzet szerintem nagyon jó, egy "baja" van hogy nagyobb ms kell neki ha ékezetes betűt akarsz írni. Ez a szokatlan szerintem neked is hogy tovább tart. Meg ugye nem állítható tudtommal. De majd hozzá fogsz szokni ehez.Én így is olyan gyorsan gépelek a telón hogy nem egy ember megjegyezte hogy csinálom ezt.
-
Maestru
csendes újonc
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
A 15 Pro tetszik nekem, eleinte a melegedéssel volt probléma elvileg majd a titán keret adta meg magát. Azt is el tudom képzelni, hogy nem volt nagy súlyú. Főtelefonom Android, második telefonom iPhone 6 plus használtan vettem 1 éve használom, de nincs meghajlítva egy karcolás sincs rajta pedig használom tok nélkül.
-
mateus
senior tag
Egyik nagy kérdés nekem is az volt, hogy hogyan fogom bírni az AoD nélkül, mivel már régóta használtam Samungon, de pár nap alatt meg lehet szokni, mivel teljesen jól működik az iPhone rendszere anélkül is.
A gyári billentyűzet az már nehezebb dió így elsőre, de nem reménytelen😅 Egyelőre szándékosan nem próbálok ki mást, hátha sikerül megbarátkozni pár hét alatt. A diktálással írás az pl kb hibátlanul megy rajta, zseniális. -
dud998
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Az AOD-nak főleg Apple Watch mellett nincs értelme.
-
Zsolt,72
őstag
Amiket felsoroltál, azok mind ott vannak a Pro jelölésű modellekben. Az Apple kristálytiszta üzletpolitikájában így történik meg a gyártmányok pozicionálása, ezekkel az eltérésekkel. Az alap modell célközönsége éppúgy elégedett a számára megfelelő iPhone-nal, mint a nagyobb méretű Max vagy a Pro és Pro Max típusok vásárlói.
-
Sinesol
veterán
Semmi értelme nincs az USB3-nak így 2023-ban, mivel csak töltésre van a kábel, már ha egyáltalán valaki kábellel tölt, és a 120hz is igencsak erősen véleményes, a legtöbb embert nem érdekli, minimális különbséget lát, ha lát, miközben jelentős akksiidőt eszik, többynire kikapcsolja minndenki, ha van is.
-
Maestru
csendes újonc
Azt mondják az átlagembereknek való akik csak egy megbízható telefont akarnak és nem hastnálják sok mindenre a telefonjukat. Nem értem miérr nem vesznek akkor 100-150 ezer forintért androidos telefont ehelyett vesznek egy iPhone 15-öt 400000 Ft-ért
-
mateus
senior tag
Én sima 15-öt vettem, de ennyire acélos üzem időre nem számítottam, 8-10 óra kijelző idő simán megvan úgy, hogy akksi zabáló appokat használok (jelenleg 50%-ot merült hajnal óta több mint 5 óra képernyőidő mellett). Az S10-emet naponta 3szor kellett már tölteni úgy hogy 1 évvel korábban cseréltettem akksit Samsungnál. Igaz az iPhone-t nulláról laktam be, semmiféle visszaállítást nem csináltam, biztosan számít ez is.
-
janeszgol
félisten
-
tejcy
csendes tag
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Igen, azt tudom, hogy hálózat függő. Feltettem a kérdést az ügyfélszolgálaton emailben a második SIM használatával kapcsolatban, amire ez a válasz érkezett:
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy a Vodafone kínálatában elérhető mobilkészülékek Vodafone-os SIM-kártyával, és a Vodafone hálózatán (valamint szerződött roaming hálózatokon) használhatóak. Dual SIM-es készülékek esetén a garantált működés érdekében az érintett készülék második SIM-kártya foglalatában abban az esetben van lehetőség más szolgáltatóhoz tartozó (nem Vodafone-os) SIM-kártyát használni,
amennyiben az első SIM-kártya foglalatban Vodafone-hoz tartozó SIM-kártya van."Viszont egy Vodafone ügyfélszolgálaton azt az információt kaptam, hogy ez igaz a régebbi iPhone-ok esetéven, viszont a 15-nél nem működik.
-
Zsolt,72
őstag
válasz
sirokipatrik
üzenetére
Igen, a Vodafone függően árul iPhone-t.
-
Valaki87
őstag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Hali!
Nekem 15 plus van, de az akkuidő az bitang, ezt eltudom mondani

Tudatosan vettem ezt, előtte volt Iphone 13 Pro is, igaz én nem vagyok érzékeny a kijelzőre meg a hz-re....
-
tejcy
csendes tag
Sziasztok!
Iphone 15-öt szeretnék vásárolni, ami Vodafone hűséggel rendelkezne. 2 SIM-el használnám, az egyik Vodafone, a másik T. Próbáltam információt gyűjteni, hogy működhet-e a T-s kártya másodlagosként eSIM-el, de sajnos egymásnak ellentmondó információkat kaptam.
Van esetleg valakinek tapasztalata, hogy tud-e így működni a hűség idő alatt?
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Lassan érik nálam a telefoncsere és az S23 mellett az I15-ön gondolkozom. Semmi gondom a Samsunggal csak jó lenne már kipróbálni egyszer a "másik" rendszert is. Ahogy néztem, hardveresen kb egy kategória a kettő (mondjuk a 60 hz képfrissítésen felszaladt a szemöldököm), leginkább arra lennék kíváncsi, hogy az iOS miben más...
-
SPF
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
Vodás üzleti előfizetésem van, elvileg benne van az 5G, de holnap felhívom a kapcsolattartónkat.
Megyeszékhelyen vagyok, itt kell lennie lefedettségnek.
Tegnap aktiváltam a telefont, így nem tudom, hogy 17.1 előtt volt-e, előtte 4G-s telefonom volt. -
madgie
titán
válasz
sirokipatrik
üzenetére
Hát, amíg itthon a Vodafone ilyenekkel haknizik, addig senki ne lepődjön meg, hogy Red alatti csomagnál nincs 5G-je. De amúgy a többi is ebbe az irányba húz, csak a "prémiumabb" csomagoknál engedik újabban az 5G-t.
-
SPF
senior tag
Sziasztok, mobilhálózatnál be van állítva az 5G, de mégis csak 4G-n van a telefon. Jól gondolom, hogy SIM kártyát kell cseréltetnem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Haditechnika, harcászat
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Samsung Xcover 7 gyári független bontatlan
- Samsung Galaxy S22 - 256 GB - Levendula (333) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Apple iPhone 12 Mini - 64 GB - fekete (334) Újszerű, 10000 Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - 512 GB - Szürke (335) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.. Android fronton utoljára ami volt nekem és hozza a plus üzemidejét az a Honor Magic 5 pro.

. Amúgy a szavakat jól kezelte akkor, csak az írásjeleket nem képes kitenni. Inkább szó szerint leírja.