- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
-
törölt tag
Köszönöm szépen
Ez jó?
https://www.telekom.hu/webshop/termek/Panzer-Glass-iPhone15-Pro-vedofolia?skuId=jsku1754651349&processType=listPrice&paymentType=onetimeNem baj, hogy a teljes kijelzőt lefedi a fólia?
Felismer így a Face ID? Az előlapi kamera minősége nem lesz rosszabb? -
madgie
titán
Nézd, tele van a fiókom a mai napig 6S meg X tokokkal, amiket soha nem használtam, mert egy kalap kaki volt az összes.
Nyilván bele lehet nyúlni a jóba, én is rendeltem egy olcsó 15 Pro tokot a két "normális" mellé, az be is jött, 750 forintért teljesen jó (nyilván MagSafe-et nem tud, de ennyi, egyébként szépen illeszkedik). -
Pityu.
nagyúr
Az a baj sokan azt hiszik ha drága meg van rajta egy logo az már jobb mint bármi más ,sose adtam ennyit tokokért meg üvegfóliákért és sose volt gond velük de ugye fogyasztói társadalom van samsungnál is veszik kilóra drága tokokat üvegeket pedig olcsóbban is lehetne jót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged