- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki42
őstag
válasz
Luck Dragon #728 üzenetére
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Luck Dragon #726 üzenetére
Yep, gondolkodtam rajta, hogy megemlítésre kerüljön a 11/12 család is, mert azok is jók
, csak nem akartam túl hosszú választ.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Luck Dragon #666 üzenetére
Mai napig a legjobb LG telefon volt. Bár, a G4-et is imádtam... főleg a kameráját. A G3 meg bootlop hibás lett.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Luck Dragon #586 üzenetére
Ott a pont, mert kijöttem, és hibátlan. Erre annyira nem gondoltam.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Luck Dragon #582 üzenetére
A munkahelyemen vagyok, itt nem a legjobb a netem, le van árnyékolva. Lehet, itt lehet a gond. Majd megnézem otthon, ott stabil a netem.
köszi -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Luck Dragon #582 üzenetére
Ez is előfordul néha, jogos
.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Luck Dragon #539 üzenetére
Igazi klasszikus.[kép]
-
válasz
Luck Dragon #520 üzenetére
Én sajnos nem tudtam ellenállni a zöld 15-nek
eredetileg egy 13-ra terveztem volna váltani az Xs-ről, de nem sokkal drágábban (céges kedvezménnyel) meg ott volt a 15, és hamar sikerült meggyőznie
Azért nem kicsit érezhető a különbség (főleg, hogy végre van megint működő FaceID-m
). Már csak azért is megérte a 15 a 13-mal szemben, mert nem kell többé lightning kábelt vadászni
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Minek ellenállni...? Vedd meg, ha boldogabb leszel. Én vasárnap felkeltem és 10+év android után mondom kipróbálom az iphone-t... és imádom is. Kamera nagyon ott van.
Egyébként én feketét vettem, mert mindig azt veszek, ha van. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Nekem kék a kedvenc színem, de nem ez a halvány, ami tavaly érkezett. A 12 mini sötétkék volt az etalon ilyen téren, nagyon bejött.
Most, amikor választanom kellett, minden szín volt a Telekom kínálatában. A világoskék tehát kiesett, a sárga és zöld között filozofáltam egy percig, mindkettő jó. Végül a zöld került a kosárba, nem bántam meg. Élőben szebb, mint képen. 😀 -
dud998
őstag
válasz
Luck Dragon #490 üzenetére
Azért az ilyet vastagon lehetne büntetni, mert szerintem a tisztességtelen kereskedelem példája. 😡
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Luck Dragon #488 üzenetére
Köszönöm, telekomba azt mondta a lány h azzal bukom a garanciát, ha nem gyári Apple töltőt használok. Vagyis jó az után gyártott is, de a Samué nem....
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Luck Dragon #467 üzenetére
Apple TV-t szoktam még nézni, ott nem lóg bele (nyilván figyel rá a gyártó, hogy így legyen).
Szívesen.
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #456 üzenetére
Az micsoda bloatware! Amúgy már a széleken ívelt kijelzővel elbukna nálam. (fénytörés)
Kár, hogy a Sony nem veszi komolyan már. Ők tudnának bullshit mentes hardvert-szoftver csomagot, ha megerőltetnék magukat. Régen az Apple filozófia felét a Braun, Sony, Nintendo ihlette. (átgondolt és jól kinéző termékek, zárt rendszer) A japánoknak kellene ott lenni a piacon, nem a koreai és kínai cégeknek. Ha már sajnos a Nokia Lumia & Windows Phone elbukott.(utolsó OFF bocsi)
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Luck Dragon #443 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #437 üzenetére
15 Plus jó ötlet. Off inkább: A Lumia nekem is tetszett nagyon. Kár a Google keresztbe tett (YouTube és Google appok nélkül esélye se volt a Windows Phone platformnak) és a Microsoft is sokat szerencsétlenkedett. Így kötöttem ki Apple-nél, itt hardver-szoftver egyben és átgondolt stratégia.
Az Android nem megy át első benyomás teszten ma sem. Pl. már az, passcode ott meg kell nyomni a belépés gombot is, iPhone beenged amint beírtad. Google Calendar ikonja mindig 31-ét mutat, Apple az aktuálisat. (még icloud.com-on is) Android reklámos appok, iOS tiszta, kedvelem a gyári appokat. Design is szebb, pl. az időjárás app grafika eső, villám…
Olvasáskor vagy egy playlist közepéről, aljáról kényelmes a felső sávot megérinteni és felugrik az elejére. A haptic feedback, a face id, némító gomb, magsafe, Spotlight, Shortcuts, AirDrop, iCloud, Apple Pay és más Apple szolgáltatások stb. sok hasznos dolog. Nem tudom ez még így van Androidon, de régen PDF megnyitás is macerás volt. Régen 3rd party appok kamera API problémája. Diktáláskor írásjelek: Android leírta kérdőjel, iPhone kirakta ? és kész. Rengeteg ilyen apróság, kisegítő lehetőségek, parancsok beépítve.
Samsung One UI is hát egyszerűen nem tetszik, már a vezérlőközpont kinézete is rossz.Hiába bizonyos dolgokban többet tud és egy flagship Galaxy már inkább zsebszámítógép mint okostelefon, valahogy számomra az iPhone mégis kényelmesebb, gyorsabb a használat. Persze nem győzködni akarlak, csak gondold át mi hiányozna neked váltáskor.
-
válasz
Luck Dragon #430 üzenetére
Én a 15 Pro vagy Pro Max-ot a chip miatt nem vettem meg a melegedés végett.
Illetve a legjobb üzemidőre utaztam.
Végre elérte már a 15 és a Plus is a 2x zoom-ot.
Így kamera szinten megfelelt számomra.Ezelőtt droidot használtam mégpedig egy Honor Magic 5 Pro-t, talán az egyetlen androidos így 2024-ben is ami úgy bírja szuflával mint ez a 15 Plus...Kamerája annak is jó volt.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Ha csak a racionalitás (ész) számít, akkor adódik, hogy a teljesen megfelelő Samu modell.
Ha viszont a szíved is beleszól, akkor meg ugye iOs 🤔😊
-
törölt tag
válasz
iPhone 13 olcsóbban? Két platform nekem nem menne. Mármint Android nekem nem volt, tényleg hiányozna az iOS, ha valamilyen katasztrófa miatt nem lenne. Akárhányszor próbálgattam az Androidot, nem ment át az első benyomás teszten. (több dolog eszembe jutott most)
-
válasz
Luck Dragon #395 üzenetére
nálam a 14-nél még egyszer sem csinálta
-
joefasalasso
aktív tag
válasz
Luck Dragon #233 üzenetére
...köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Saab, Volvo topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Napelem
- Autós topik
- Spórolós topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged