Új hozzászólás Aktív témák
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz
#31816946 #952 üzenetére
Esetleg le tudod valahogy videózni azokat a szaggatásokat? Megjelenés napja óta használom, csak párszor fordult elő olyan amit észre vettem szaggatás. Lehet hogy amit te annak érzékelsz, az a többségnek nem tűnik fel. Kiváncsi vagyok rá 🙂 Egyébént lehet hogy egy gyári visszaállítás segít neki 🙂
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
#31816946 #946 üzenetére
A 17 Pro esetére várja ez a pletyka, hogy 12 GB műveleti memória legyen:
The higher-end iPhone 17 Pro models may get Wi-Fi 7 and 12GB RAM, with the less expensive models to get Wi-Fi 6E and 8GB RAM. - [forrás]
A linkelt oldal fantázia képet is tartalmaz az új külsőről.
A többihez nem tudok mit mondani, mert FB nincs nálam, az említett további helyeken pedig nem tapasztaltam akadást. -
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
#31816946 #697 üzenetére
A különféle app-ok saját beállításai között nézelődj. Ha a fejlesztő lehetővé tette a biometrikus védelmet, akkor ott találod meg a BE/KI kapcsolás lehetőségét.
Amiket használok, és tudom, hogy van védelme:
Microsoft OneDrive
Microsoft Authenticator
Messenger
Telekom
Yettel
Simple
iCsekk
George
NAV
EgészségAblak
GoodIDAz iPhone-on pedig tudsz létrehozni védett jegyzeteket, rejtett és védett fotó mappát. Így hirtelen ennyi jut az eszembe.
-
zsoltyyy
senior tag
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
#31816946 #280 üzenetére
Értem én hogy van az a mondás hogy ha majomra van akkor banánra is, de egy fólia feleslegesen drága ennyiért meg egy tok is. Én az egyik itt linkelt oldalról rendeltem meg a fóliát (2500ft volt) és a tokot is ami szintén annyi volt és ütésálló sarkai vannak, nagyon stabil. Teljesen hibátlan mind a kettő, felesleges szerintem is ennél többet kiadni.
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
#31816946 #276 üzenetére
"A PANZERGLASS képernyővédő az iPhone 15 Pro készülékhez a tökéletes megoldás a készülék képernyőjének védelmére, miközben biztosítja a magánélet teljeskörű védelmét. Az kijelző szélekig futó illeszkedésnek és az EasyAligner felrakást segítő eszköznek köszönhetően ez a képernyővédő tökéletes fedést és könnyed felhelyezést biztosít. A betekintés gátló réteg megakadályozza, hogy a kíváncsi szemek meglássák az Ön bizalmas információit, így ideális a magánélet megőrzéséhez nyilvános helyeken. "
-
tetova
tag
válasz
#31816946 #260 üzenetére
Nem viccből kérdem, meg jutalékot sem kapok: de féltek az Aliexpress-től? Sokszor tized áron ötször jobb minőségű tokok meg fóliák-üvegek vannak, csak böngészni kell és lehet válogatni. Pl. másfél hétbe telt, mire megjött, de végre le tudtam cserélni a 6000Ft-ért vett Spigent, ami minden oldalon keskenyebb volt a kijelzőnél legalább 1mm-rel egy noname-nek számító kínaira, ami tökéletes. De hasonló a helyzet a tokoknál is. Nagyon sok a kifejezetten minőségi cucc.
-
BaLee
addikt
válasz
#31816946 #236 üzenetére
Nem baj az, hogy nem fedi teljesen az előlapot, ha teljesen lefedné akkor ha tokkal használod nagyon könnyen felszednéd az üveglapot ha leveszed a tokot, vagy már tok felrakásánál probléma lenne.
Kameravédőből is üveget érdemes venni, pl. Spigennek vannak ilyen megoldásai, van olyan ami egyben lefedi az egész kameraszigetet de van olyan ami csak a 3 kamerát védi 1-1 üveglappal.
Mivel ezek üveglapok így se az előlap se a hátlapi kamera minőségén nem ront és hátra pl. egy ilyen egybefüggő védőüveget könnyebb is tisztítani.
Panzerglassal vagy iGlassal sem fogsz mellélőni... -
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
#31816946 #196 üzenetére
Igen, vízszintesen tartva, finoman nyomd meg a lyukba helyezett tűt. Ekkor kipattan (csak egy picit) a tálca, amit szépen, kézzel ki tudsz húzni.
A kártyát pedig csak ráhelyezed, figyelve arra, hogy a levágott sarok hova kerüljön a tálcán. Amikor szép simán elhelyezkedett a SIM kártya, finoman, a helyére kattanásig visszatolod a tálcát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged