- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz
Wiz Khalifa #577 üzenetére
"A 60 és 120Hz közötti különbséget egy átlag felhasználó észre sem veszi" -> +1
Totál egyetértek. Nekem ugyan pro van de ha nincs egymás mellett a 12 pro meg a 15 pro észre nem venném hogy darabosabb a 12 pro (mert nem is az)...... -
kengyel
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #577 üzenetére
Belépőmodell ide, vagy oda, ezt jól összerakták. A 60hz inkább a droidon tűnik ki, egy 120hz szemben. Itt az iPhone-on, ezt annyira nem veszem észre, a rendszer folyamatossága miatt.
-
válasz
Wiz Khalifa #564 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, de nem véletlenül kerek mondjuk egy rolex, vagy egyéb más márkák ami több millióba kerül, minden ruházathoz illik, igazán öltöztet. Mivel megvettem az iphone 15 pro maxot eladtam a galaxy watch-ot és vettem apple watch 9-et, 3 napig bírtam, az akku idő volt hogy nem értem haza, egy napot nem bírt ki, az volt az első dolog amiért megszabadultam tőle 3 nap után. Plusz hiányoltam a vérnyomásmérést ami évek óta benne van a galaxy órákban.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #523 üzenetére
A natúr titán nekem is tetszene, jól eltalálták a Pro esetén.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Wiz Khalifa #502 üzenetére
Igen, mind aktív... na mindegy, majd megpróbálom újra telepíteni az appot.
Ám kerestem itt is, meg i14 topicba is fóliákat. Spigenbe pl. csak üveget látok. Én valahogy sose szerettem az üvególiát, ismertek olyat ami jó, de nem üveg? Ha nincs a noccsnál kivágva az nem hátrány?
-
zaskar
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #434 üzenetére
Röviden összefoglalnád a sima és a Pro közötti kamera különbségeket, amik neked, mint felhasználónak fontosak? Pl. az optikai zoom? Nem a specifikációkra gondolok, azokat ismerem. Én is a sima és a Pro között vacillálok, és azért kjelenthető, hogy mindkettő jó képeket csinál. Mérlegelni szeretném, hogy megéri-e számomra a magasabb árat. A többi előnye, 120 Hz, gyorstöltés, stb. kevésbé érdekel. Köszönöm!
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #429 üzenetére
Persze, ha fontos a még jobb kamera, akkor adódik, hogy PRO típust választasz.
-
rolandi350
csendes tag
válasz
Wiz Khalifa #405 üzenetére
Már akkor én is leírom az én választásom okát.
Xiaomi MI 10T Pro-m volt, 3 év után már nincs biztonsági frissítés rá, ezért beérett a csere.
Hasonló erősségű kategóriájú telefonokat nézegettem mint amilyen volt az 3 évvel ezelőtt.
Ledöbbenve konstatáltam, hogy na az azon szintű androidos tellók ára bizony jócskán felment. iPhonet nézegetve mindig is szerettem volna legalább kipróbálni egyet, de az ára túl lépett nálam egy elméleti határt. 2x annyi pénzért fele olyan hardvert venni hiába a jól optimalizált OS nekem az úgy mindig is erősen savanyú volt.
Viszont mivel a két ár most már majdnem össze ér, + hardverileg sem annyira gyenge az iPhone nem csak OS-ben jó, + hát jóval tovább támogatott mint biztonsági mint főverzió frissítésekben is ezért úgy döntöttem adok neki egy esélyt, nézzük meg miféle.Fogdostam a kis méretűeket élőben mivel mégis csak olcsóbb, de rájöttem hogy nem, egyszerűen nekem kell a méretes telló. Tartalmat fogyasztok rajta + sokat használom GPS-nek is kocsiban (amelyben nincs carplay), + ha már lúd akkor legyen már mire nézni.
Na ok, akkor Plus vagy Max?
Kívánatos volt a MAX mert sok mindenben jobb, de kb semmiben sem érdeben abban ami nekem leginkább számít. Ezért racionálisan a Plusra esett választásom, mivel a + árat nekem nem érte volna meg. De mindenek előtt mivel a MI10T tellómon 144Hz-es a kijelző ezért letesztemtem milyen az a 60Hz. Hát igen érződött kicsit a különbség. Majd kicsit hanyagoldtam a témát. Rá egy hónapra megint terítéken volt hogy na akkor vegyünk tellót, nocsak nézzük meg megint hogy mennyivel roszabb az a 60Hz. Akkor döbbentem rá, hogy az egy hónappal azelőtti 60Hz-re állításom úgy maradt egy hónapot. Hoppá
Mindeközben én ebből semmit sem vettem észre. Na innentől kezdve nem volt kérdés hogy kb semmi értelme számomra a 120Hz-nek. Papíron jól hangzik, gyakorlatban 2 perc után hozzá szok az ember a 60Hz-hez és onnantól észre nem veszi.Most itt van egy Plus a kezemben egy kicsit még hiányzik az Android, tapasztaltam 1-2 bugot is, de teljesen élhető telefon. Kamera tudása nekem teljesen elég, 2x zommal lehet közelebbi képet is csinálni az nekem teljesen elég. A full manuális módot kicsit hiányolom, azt szerettem Androidban. Vettem 1-2 appot rá ami tudja de látszik hogy az nem ugyanaz mint ha alapból tudná, csalafintán csinálja.
Ami meglepő volt, hogy a MI10T Prom után semmivel ismétlem semmivel sem éreztem gyorsabbnak. Egyszerűen az a 3 éves telló amibe akkor tált a csúcs CPU-t rakták bele bőven elég memóriával még mindig repeszt. Csak hát ha nem frissítik.. ez így nem kicsit környezet szennyező, az lenne a reál hogy amíg a hardwer bírja, de hát ugye kell a profit.Vettem egy vezeték nélküli töltőt is hozzá. Minden reggel feldobom rá míg eszek/zuhanyzok és beledobja egy óra alatt ami nekem aznapra kell. 80%-ra engedem, és lassan töltöm, eddig egy hónap után még mindig 100%.
1 évet adok neki minimum, sőt lehet hogy becsusszan hozzá egy M2-es Mac mini is, még meg lássuk hogy alakul az újév.
Gondolkoztam Apple Watchon is, nem is lenne olyan drága, viszont az hogy töltögetni kell kb minden nap az nekem nem ok. (Nem a legdrágábbat venném.) Annyira kényelmesen vagyok meg a Huawei GT3-ammal úgy, hogy 2-3 hetente töltöm hogy az élmény. Óra nekem 2 dolgora kell, az egyik az értesítések a másik hogy megnézzem mennyi az idő. Mindkettőt tudja az iPhonemmal, tehát egyelőre nem váltok Apple Watchra.
Hát ez az én sztorim.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Wiz Khalifa #369 üzenetére
Igen atol fugg.12 Pro nekem estig nem huzta ki,ujkoraban se
Gondolkoztam mostanaban a 15 plus-on,de ott a 60Hz ami nem gyerebe
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #342 üzenetére
A széllel szembe pisilést arra értettem,hogy itt ahol iphone a téma leírok egy másabb véleményt.Mintha egy bárány menne be egy farkassal teli barlangba
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #339 üzenetére
Oké itt most a samsung vonalról van szó de akkor se minden androidos szar mint ahogy néha fogalmaznak iphoneos körökben.Nekem xiaomi meg poco telefonjaim voltak eddig,nem mielőtt betámadna valaki nem vagyok mániákus xiaomi rajongó nem akarok semmi igét terjeszteni de én nem vettem észre semmilyen amortizálódást a telefonokon és nem pár hónapig használtam őket.Lehet a samsungnál vannak szarakodások meg hát már a minősége sem olyan mint régen az már egyszer biztos.Természetesen próbáltam azért másfajta telefonokat is köztük iphone telefont is és nem azt mondtam szar mert nem rosszak de igen nekem nem be jövősek,egyik nagy baj vele,hogy nagyon túl vannak árazva bár lassan mindenféle telefon túl van árazva.
Én nem egy embert ismerek akiknél több évet kibírt az androidos telefon na de van ilyen is meg olyan is,viszont láttam olyat is aki fizikailag amortizálta le úgy még egy iphone sem bírna sokat.Azzal is tisztában vagyok,hogy itt most széllel szemben pisilek.A54-nél nem a kamera minősége a gyenge csak a szoftver amit írt hozzá a samsung,na meg valószínű azt sem szeretnék ha nagy ellenfele lenne képminőségben a felsőbb kategóriájuknak.Egyáltalán nem rossz a Sony IMX766 szenzor.
-
Maestru
lelkes újonc
válasz
Wiz Khalifa #328 üzenetére
Akkor jó gondolom ezek a problémák olyan súlyúak voltak mint az iPhone 6 nál a hajlítás, a legtöbb ma is teljesen jó, és annak is örülök hogy az Apple végre áratcsökkentett tavaly óta. Mondjuk szerintem az iPhone 15 és a 15 pro között a 100 ezer forintos különbség jobban megmagyarázható mint a pro és a pro max között.
-
Maestru
lelkes újonc
válasz
Wiz Khalifa #323 üzenetére
A 15 Pro tetszik nekem, eleinte a melegedéssel volt probléma elvileg majd a titán keret adta meg magát. Azt is el tudom képzelni, hogy nem volt nagy súlyú. Főtelefonom Android, második telefonom iPhone 6 plus használtan vettem 1 éve használom, de nincs meghajlítva egy karcolás sincs rajta pedig használom tok nélkül.
-
dud998
őstag
válasz
Wiz Khalifa #323 üzenetére
Az AOD-nak főleg Apple Watch mellett nincs értelme.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #295 üzenetére
Igen általában kiszokták lyukasztani a vaku helyét de van amelyik üveg teli és vissza villanhat a vaku róla így színezheti a képet.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #293 üzenetére
Én mindig rakok a kamerára is védelmet
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #290 üzenetére
Na örülök,hogy bevállt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest