Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pityu.

nagyúr

válasz Sinesol #273 üzenetére

Szerintem ne keverjük a szezont a fazonnal.Van mikor egy adott tok jó minőségű csak hol mennyiért árulják és hol milyen nevet írnak a csomagolásra én pl mindig ilyen tokot veszek
    Kintről ilyen 1000Ft volt anno itthon meg amit még adtam érte 1200Ft és 2500Ft közötti ár de egyes forgalmazóknál 4000Ft tól egészen 7000Ft ig is lehet találni csak ez ilyet a másik meg olyan nevet ír rá de a minősége ugyan az.És tudom mondani,hogy jófajta tok mert akaratomon kívül teszteltem egyszer kétszer ,meg már nem az elsőt vettem mert eddig minden telefonomon ilyen tok volt.
    Fóliából meg mindig nillkin üvegfóliát használtam és egy nagyon jó minőségű fólia kint be lehetett szerezni 2000-2500Ft-ért míg itthon min 4000Ft volt most talán itthon drágább kint is emelkedett az ára de még mindig olcsóbb.Szóval én ezeket nem nevezném gagyinak csak azért mert olcsóbbak voltak mint ugyan ezek itthon.Itthon olyan kamus lehúzások mennek.Viszont az utóbbi időben gsm boltban vett üvegfóliát raktam egy két telefonomra 1500Ft-be került valamilyen névvel ellátott papír dobozos volt de semmi nagy márka engem kiszolgáltak előző telefonomon is 1,5 évig ugyan az az aránylag olcsó üvegfólia volt.Egyébként igaz ami igaz én is találkoztam már minőségileg gagyi és méretben nagyobb üvegfóliával de az tényleg csak kintről pár száz forintos volt.
    Az istyle is csak egy lehúzó oldal,ugyan olyan minőségű fóliát olcsóbban is lehetne venni vagy bármit.

• zsoltyyy

senior tag

válasz Sinesol #228 üzenetére

Az, hogy egy 1,5 éves telefon márkán belül 1%al van lemaradva a fél éveshez képest eladásban az szerintem elég sokat elmond, de oké.

Kíváncsi lennék, hogy 2024 első félévében milyen arányban lenne a 14 a 15höz képest. :U

Új hozzászólás Aktív témák