- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltyyy
senior tag
Olyat kell nézni, ahol sok és jó értékelés van, meg érdemes a vélemények közt a képeket átbogarászni. Én mostanában nem nyúltam mellé.
Régebben volt nekem is 1-2, de akkor vagy figyelmetlenebb voltam, vagy kimondottan megtetszett egy, de nem volt túl sok értékelés, máshol meg nem találtam és rápróbáltam. -
-
thomas92
aktív tag
Senki nem fix 120hz miatt rótta fel az Apple-nek a dolgot, lehetne olyan panel is benne, ami 48-90 ( vagy esetleg 48-120hz) között tud váltani.
Értem én, hogy spórol ezen, de ettől nem örülök egy olyan dolognak, ami nem kedvez nekem mint fogasztónak. Nem hiszem, hogy az jó fogyasztói magatartás, ha egy vállalatnak mindenért tapsikolnak, mert hát szegény "alig van pénze". Szerintem sajnálatos, ha egy techvállalat itt nem él a korszerű technológia lehetőségével.#174
Nem tudom, hogy az miért számít hisztinek, ha elmondják az emberek a véleményüket (csak mert Apple-ről van szó?). Persze, lesz rá kereslet, én csak azért sajnálom ennek a hiányát, mert sok ember szemében, az én szememben is sokkal jobb termék lenne, ha csak ez bekerült volna.Részemről hagyom is a témát, mert nem állt szándékomban ebbe belemenni, csak saját tapasztalat alapján akartam valakinek (#145) válaszolni, aki a 60hz miatt gondolkodott a dolgon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest