- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
Azert mert a 100-150ezres hulladek mint a samsungnak az A52-es keszuleke.Ossze teheted a kezed ha 2 evet kibir.Most segitettem rendelni volt asszonynak sima 15-ot.Mondtam neki,engedje el az olcso samsung vonalat.A52 volt neki 2 ev alatt teljesen rotty lett,de a baratnojenek is az 52 az is epp kihuzta 2 evig.A sima 15 meg 4 ev mulva is olyan lesz mint ujkoraban, csak akkumlatort kell cserelni.Pont neki valo emellett a felhasznalas mellet amire neki kell,pont az atlag.
-
Wiz Khalifa
veterán
Igen. Szóval kb minden iPhone modellnél lehetne mondani valami "hibát", de érdekes, sose volt annyira nagy szám mert kb a készülékek 15%-át ha érintette.
A Pro és a Pro Max között igazából a zoom az ami a lényeg. Van akinek az és a nagyobb méret megér plusz árat. Valamint azt se felejsd el hogy a Pro Max alapból 256GB-ról indul.
-
Wiz Khalifa
veterán
Nekem amióta meg van még langyos se volt, nem hogy meleg. Az is tény hogy nekem az iOS frissítés egyből felkerült. A kerettel se volt nálam gond, olvastam hogy volt akiknek foltos volt, nekem semmi baja, még most sem pedig napi szinten autószerelőként elképzelheted miket kap.
#324dud998:
Hát igen. Nekem most nincs mert felesleges lenne, de úgy végképp értelmetlen az AOD.#325mateus:
A gyári billentyűzet szerintem nagyon jó, egy "baja" van hogy nagyobb ms kell neki ha ékezetes betűt akarsz írni. Ez a szokatlan szerintem neked is hogy tovább tart. Meg ugye nem állítható tudtommal. De majd hozzá fogsz szokni ehez.Én így is olyan gyorsan gépelek a telón hogy nem egy ember megjegyezte hogy csinálom ezt.
-
Zsolt,72
senior tag
Amiket felsoroltál, azok mind ott vannak a Pro jelölésű modellekben. Az Apple kristálytiszta üzletpolitikájában így történik meg a gyártmányok pozicionálása, ezekkel az eltérésekkel. Az alap modell célközönsége éppúgy elégedett a számára megfelelő iPhone-nal, mint a nagyobb méretű Max vagy a Pro és Pro Max típusok vásárlói.
-
Sinesol
veterán
Semmi értelme nincs az USB3-nak így 2023-ban, mivel csak töltésre van a kábel, már ha egyáltalán valaki kábellel tölt, és a 120hz is igencsak erősen véleményes, a legtöbb embert nem érdekli, minimális különbséget lát, ha lát, miközben jelentős akksiidőt eszik, többynire kikapcsolja minndenki, ha van is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged