- Magisk
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Emag oldalon lent ez van ott
Szupergyors töltés 45W PD 3.0
itt 17 ropi
-
jeni
félisten
ezen gondolkodom,hogy ez még erősebb is ,eredeti, igaz Samsung
Samsung Szupergyors hálózati töltő, USB Type-C, 45W, fekete - eMAG.hu
lehet jobb vétele lenne ennyiért?
kérdés Apple kompatibilis-e? -
-
harry3
őstag
A 14 Pro üzemideje rosszabb lett volna. Nekem Pro Max volt, de brutális a 15 üzemideje, jó értelemben. Nagyon meglepődtem, de többet bír a 15. Ezek után bele sem merek gondolni, hogy a 15 Plus mit tudott volna, mert én is gondolkodtam emiatt.
Más: csak én érzek laggokat az animációkban? Már az üzletben is érzékeltem. Feloldás, értesítések, vezérlőközpont, ezeken a helyeken leginkább. -
-
Navaren
aktív tag
A bejelentés topikban elég jól ki lett ez már vesézve, nem bánnám, ha nem feszülne rá az itteni fórum is megint.
Gáz az USB 2.0 sebesség, ehhez nem fér semmi kétség, de Almáék már jónéhány éve tudatosan tolják a user bázist a vezeték nélküli adatmozgatás fele (ökoszisztémán belül meg aztán pláne), így pusztán azon felül, hogy leírni is fura, hogy 2023-ban adnak még ki új csúcs(?)telefont így, a gyakorlatban azért nagyobb ennek a füstje, mint a lángja.
Azok a userek pedig, akik rendszeresen mozgatnak gigabyte-okat a telefon és PC között kábelen, nos, nekik pedig szerencsére bőven adott már alternatíva, akár házon belül is.
Valahol olyan ez, mint a jack csatlakozó, hogy van, akinek semmi nem pótolhatja a hiányát, mert úgy és azt a fülest szereti használni, amit megszeretett, megszokott, de közben azért csak tolja az egész ipar a usereket a Wireless Buds-ok felé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest