- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lozi8
tag
válasz
rolandi350 #604 üzenetére
Ennél én “ intezivebben “ használom a telefont
. Van valami alkalmazás arra , h megnézzem , h a háttérben - esetlegesen - mi az , ami meríti ( merítheti ) az akkumulátort ?
-
kengyel
nagyúr
válasz
rolandi350 #562 üzenetére
Apple órára nem is gondoltam, de a tied most megnézem.
Köszönöm -
Zsolt,72
senior tag
válasz
rolandi350 #549 üzenetére
Örülök, hogy neked is tetszik és szívesen.
A neten túrkálva lehet találni sok parancsot (már készen), illetve akadnak leírások is a készítéséhez. Nálam most ezek vannak:
Mivel be van állítva, hogy szinkronizálhatja az iCloud-dal, így visszaállítás után is megmaradnak.
Az érintés nélküli fotózást lehetővé tevő parancsot pl itt találtam: [link] Csak szólsz SIRI-nek, hogy “Say cheese” és máris készül a fotó. -
kengyel
nagyúr
válasz
rolandi350 #536 üzenetére
Nálam a teljes napot bírja ki, az már elég. A beltéri fotókra leszek kiváncsi, de ahogy nézegettem, elég jónak tünik. Holnap érkezik a kütyü, majd mehet a teszt.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
rolandi350 #540 üzenetére
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
rolandi350 #537 üzenetére
iPhone 15, november 8-án kapcsoltam be először. A beállítások közt található menüpont alapján még 100%, ez abból ered, hogy magasabb kapacitású akkumulátor került bele, mint ami a gyártó által előírt minimum érték.
A BatteryStats nevű kiegészítő szerint így áll a valóság:
Nyilván történt egy kevés degradáció ennyi idő elmúltával.
Az előző iPhone 13 esetén kb 9 hónap után esett 99 százalékra. Utána sem volt egyenletes a csökkenés, 96 százalékkal búcsúztam tőle 14 hónapos korában, de volt olyan, hogy 1 hónapon belül 2% esést mutatott. Ez tehát csak tájékozódni jó adat, nem igazán korrekt.
Lassan töltöm én is, jellemzően a korábbi iPhone 11-hez mellékelt Apple 5W töltőt használom és csak kb havonta pár alkalommal kap 20W töltést, amikor úgy adódik, hogy kell egy kis extra kraft neki.
-
janeszgol
félisten
válasz
rolandi350 #407 üzenetére
Én szeretem az ilyen történeteket olvasni. Nekem is van S23U, S21U, Mi 10T, meg mi 10T Pro, meg Xiaomi 12. Meg még pár másik teló, ami tudja a 90-120 Hz-et.
És mindegyiket 60 Hz-en használom.Az órára. Ha éjjel leveszed (úgy olvastam, hogy igen), akkor nyugodtan megveheted, mert azokban is van vezeték nélküli töltés. Most mindegy, hogy az asztalra vagy egy töltőpadra teszed. Pl egy ilyenre: [link]
-
válasz
Búék mindenkinek!
Nem fogod megbánni a plust-t, nekem is az van és nagyon jó döntés volt.
Feleségemnek sima 15 van imádja. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Nekem Watch 5 volt mikor megjelent, akkoriban kihasználtam mert direkt eSim-est vettem és sokszor azon telefonáltam úgy hogy a telefonom esetleg itthon hagytam mert tudtam hogy olyan helyre megyek. De viszont 1 év után már nem volt szükségem rá, így eladtam.
A Mac gépet nem fogod megbánni, mert az az összhang amivel működnek együtt az, valami csoda.
Én nekem egy iMac-em van most, de a leendőbeli munkám miatt majd valszeg egy Macbook Air-t fogok beszerezni még mellé.
Amúgy én nekem Galaxy S7-em volt amikor megjelent, aztán csak szívtam vele, 1-1.5 hónap után már gondjaim voltak, akkor váltottam iPhone 5S-re. Azóta szinte csak iPhone-om van mert megszoktam, megszerettem, bár voltak időközben kisebb átállások androidra, de mindig megbántam.
Amúgy iXS Max után voltak érdekes váltásaim, sorrendileg így: iXS Max (2018-2021) - i12 Pro (2021-2022) - iXS (átmeneti, használt vétel, de meghalt egy fél év után) - i7 (átmeneti, mert hirtelen halt meg az iXS) - i12 (2022-2023 február) - i13 (2023 február-2023 november) - i15 Pro (2023 november-től),
Igazából i14 Pro-t akartam volna az i12 Pro eladás után csak közbe szólt egy nagyon nem várt nagy kiadás, azért kavart be így az egész. De vére mostanra elértem azt amit akartam.
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz
rolandi350 #392 üzenetére
Engem sem érint, 4 éve használom az iOS-t, ilyen soha nem volt. Androidon volt olyan opció, amit akku kímélés szempontjából ha kikapcsoltál, akkor amint kikapcsolt a kijelző a wi-fi is kikapcsolt. Itt szerintem nincs ilyen opció.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Nekem szerencsére nem produkál ilyen hibát a 15 Pro. Remélem nem is fog előfordulni.
-
válasz
Ez nem csak 15-ös családot érinti ez a kis “apró “ hiba . Sajnos ez Ios bug .
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Szia!
Sajnos, ez a bug egy ideje elkíséri a felhasználókat (én is érintett vagyok).
Nagyon nem tudsz mit állítani ezen, mert ismert iOS-hiba. Várjuk a javítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Asztalos klub
- OTP Bank topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest