Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
henrihenri
üzenetére
Szia! Nem.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
henrihenri
üzenetére
Szia!Ha nem jön válasz, esetleg érdemes feltenni itt a kérdést:iPhone topikOtt többen vagyunk, biztos kapsz segítséget.
-
henrihenri
csendes tag
Sziasztok! A ChatGPT beilleszthető keresőmotorként a Safariba?
-
brsanya
csendes tag
Sziasztok. Tegnap este frissíttet a telefonom. Azóta gépelés közben folyamatosan mondja a leütött billentyűket. Ezt hogy tudom kikapcsolni?
-
sirokipatrik
aktív tag
Én nem használok tokot csak üveg fóliát, rengetegszer esett már le magasról, alacsonyról, kőre, betonra sok helyre, nagyon bírja, az égvilágon semmi baja. Egyedül a keret ami gyengébb, azon látszik itt ott egy kis hadviselés, de sajnos színezett így ez érthető. Bírni fogja a strapát, ne aggódj, nincs baja 🙂
-
mpv
aktív tag
Sziasztok! Ma kicsit az ajtónak csaptam a telót. Nem tudom melyik részét,csak nyekkent. Nem látszik semmi. Hogy bírják ezek a telót az ilyesmit? Van rajta tok és üvegfólia.
-
Lasy
veterán
sziasztok, ezeket a hüle fokuszokat hogyan lehet modosítani?
ugyanis az alvás fókusz 23 helyett 20:15-re módósuét, es nincsen sehol sem benne a 20:15 csak a 23 -
lizzzzzzy
lelkes újonc
válasz
vpanangin
üzenetére
Régen volt egy ipadem, azt imádtam. Eddig Samsungot használtam, tesóm meg a többiek rábeszéltek. Utálom. Plusz rájöttem, hogy az árát is sajnálom…
Eladni lehetne esetleg, egy hetes sincs, papírok is vannak. Nem tudtam, hogy üzletben nem veszik vissza, neten visszaküldeném. Már amikor bekapcsoltam, rájöttem, hogy nem kell. Ilyen megbánt dolgom még nem volt. -
lizzzzzzy
lelkes újonc
Sziasztok! Vettem egy iPhone 15-öt, de nagyon megbántam és sajnos nem veszik vissza, mert a Media Marktban vettem és nem online. Azt mondták, visszavennék, ha nem üzemeltem volna be, mert “így hogyan adjuk el”. Már a beüzemelésnél lefagyott. Egyébként meg nem tetszik és inkább vennék másikat.
pro tipp: elektronikai eszközt csakis ONLINE, mert nincsen különben elállási jogod, sajnos nekem sem jutott eszembe -
Zsolt,72
senior tag
válasz
pdaniel21
üzenetére
Szia!
Még nem jutottál el a kötelező csere fázisba.
"Továbbra is érvényes az a szabály, hogy ha a jótállási időtartam alatt a fogyasztási cikk 3 alkalommal történő kijavítást követően ismét meghibásodik, a vállalkozás köteles a fogyasztási cikket 8 napon belül kicserélni." [Forrás]
Tehát akkor kötelesek a cserére, ha negyedik alkalommal vennél igénybe jótálláson alapuló javítást. Ilyenkor már nem opció a javítás, hanem kötelező a csere.
-
pdaniel21
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi, ha bugyuta a kérdésem, de kinek milyen tapasztalata van garanciális szervízzel?
Dióhéjban az a lényeg az esetemben, hogy van egy 14 hónapos i15öm, ami 3 hónapja szervízbe került alaplap- és akksicserével (magától lefagyogatott, nem érzékelt a képernyő), majd ezen a héten újra szervízbe kellett vinnem, mert zöld villanások jöttek, feketeképernyő, semmilyen billentyűkombinációra nem reagált...szóval, kicsit kezd elegem lenni, tekintve, hogy vadiúj eszközt vettem biztosítással együtt félmillióért, és ilyen banális hibái vannak.Szóval szerintetek van lehetőségem nagyon határozott fellépéssel "követelni" legalább a telefon cseréjét egy másikra, vagy az összeget visszakérni?
volt esetleg valakinek hasonló tapasztalata?
köszi nektek előre is -
-
törölt tag
válasz
lizzzzzzy
üzenetére
Hivatalos helyről új iPhone nekem is a mantrám, inkább ritkábban váltok, de újról tudom nem dobták le, nem ázott el, teljes gari stb.
Nálad akkor 16 mellett szól újabb ugye újabb processzor, több memória, kicsit több üzemidő és említett új gombok és AI funkciók majd pl. fotóról eltüntetni dolgokat.
Viszont a 15 is még sokáig erős telefon és 50-60 ezer spórolás. Akárhogy döntesz, nagyon nem lehet mellélőni. Mindkettő remek telefon. (magamnak inkább 16, mert engem érdekelnek azért az újdonságok) -
lizzzzzzy
lelkes újonc
Egyik sem érdekel.
Anyám nem enged használtan, vagy ilyen helyről, nem ő fizeti...
-
Zsolt,72
senior tag
-
törölt tag
válasz
lizzzzzzy
üzenetére
Főbb különbségek: 16-nál akció gomb, kamera gomb, leendő AI funkciók, 8 GB RAM, makrofotó.
Mérlegeld ezekből téged mi mennyire érdekel.
15-nél 6 GB RAM, nem fog kapni AI funkciókat.
Ha 16 mellett döntesz, van egy újabb modelled újabb funkciókkal.
Ha 15 mellett, ízlés szerint nem veszítesz sokat az új gombok és AI miatt és spórolsz egy AirPods árát.
Hogy még csavarjak egyet: hardverapróról 15 Pro? -
lizzzzzzy
lelkes újonc
Sziasztok! Szerintetek sok különbség van az iPhone 15 vagy 16 között, előbbit néztem ki, mert 60ezerrel olcsóbb, pár hete majdnem megvettem, de nem volt nekik belőle készleten.
-
juve600
nagyúr
Sziasztok ! Ez az éjszakai merülés mitől lehet vagy normális ? 65% volt este 9kor amikor leraktam és 51 volt most reggel 8kor.(i15)
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Padmaya
üzenetére
Szia!
Nekem éppen iPhone 13 volt a jelenlegi iPhone 15 előtt, egyiken sem tapasztaltam élességi, vagy egyéb problémát az önarckép készítés során.
"mire lesz elég szerintetek a 128 GB?"
Teljesen tőled függ.
Nekem a 64 GB is elég volna (ha lenne olyan kiszerelés), mert mindent a felhőben tartok, így a 128 GB legkisebb tárhelyes modell bőven sok számomra. Ellenben, ha sok magas felbontású, hosszú videót készítesz, akkor bizony hamar elfogy az 512 GB is. Neked kell tudnod, hogy mire/hogyan használod, ettől függ a szükséges tárhely mérete."simán képeket másolni/menteni tudok számítógépre, ami nem almás?"
Igen, tudsz. Win 10 és 11 alapon is kezeli, de a kis 3uTools [link] program is segíthet.
"mennyire nehéz androidról átállni almásra?"
Ez megint csak rajtad múlik, hogy milyen a vérmérsékleted, mennyire tudsz alkalmazkodni?
Nekem alig 2-3 nap volt átállni és nagyon bejött az iOS-re váltás (itt is maradok, amíg kapni lehet Apple-telefont
), más pedig 1 év után is szenved vele, nem tud összebarátkozni a rendszerrel/hardverrel.Ha elbizonytalanodtál, hogy megvedd-e, akkor két dolgot tudsz tenni:
Kipróbálod valahol személyesen (szolgáltató üzlete, MediaMarkt, ALZA stb), vagy on-line vásárolsz egyet és akkor 14 napod van kipróbálni; ha pedig nem tetszik, indoklás nélkül vissza tudod küldeni.
Itt egy kép, ami iPhone 15-tel készült: [link] Rákattintva nagyméretű lesz, szerintem el tudod majd dönteni a cicás kép alapján, hogy megfelel-e számodra ez a minőség.
-
Padmaya
friss újonc
sziasztok,
kérlek segítsetek egy eddig androidos szőkének... Iphone 15-re készülök váltani, de tartok az IOS-től... leginkább a fotóminőségtől.... és egyszer készítettem egy selfit is a barátnőmmel egy 13-assal és nagyon nem tetszettem magamnak... legalább 10 évvel öregebbnek látszottam a képen, mint amilyen vagyok. és még csak éles sem volt. csak egyszerűen rossz. nem kivasalt arcot szeretnék nyilván egy fotón, szeretem a ráncaimat. szerintem jól állnak nekem. de nem tudom elhinni, hogy ennyire rossz legyen a selfiekamera, hisz annyi hírességnek van iphonja akik nyomják az instrára a brutál jó és éles képeket... mind szerkesztve van? vagy mind plasztikáztat? nem vagyok egy matyóhímzés, de azért ne nézzek már ki úgy mint öreganyám egy selfin. mondjátok el mi a titok, hogy többé kevésbé azért úgy nézzek ki, mint ahogy a tükörben
attól nem kell jobb, de rosszabb se! amúgy meg 25ezer kép van a kiskutyámról a telefonomban jelenleg... (red siberian husky). és kényes vagyok a minőségi fotókra. jelenleg xiaomi 11 lite-om van.... mire lesz elég szerintetek a 128 GB? azt már tudom, hogy a more sonoflow fejhallgatómat tudom majd csatlakoztatni, de simán képeket másolni/menteni tudok számítógépre, ami nem almás? mennyire nehéz androidról átállni almásra? hogy fogom ezt a rengeteg adatot átmásolni? nagyon szeretném az almás telefont és nagyon tetszik maga a készülék is. kicsi, elegáns. de tényleg tartok tőle... vagy egy hónapja bújom a fórumokat, youtube-ot, próbálok infókat gyűjteni a képek minőségéről, de mindig amikor éppen már nyomnám a megveszem gombot, mindig jön valami negatív hozzászólás.... hogy úgysem fogom szeretni, mert nem elég élesek a képek, nem fogom látni a kutyaszőrt, meg hogy amúgy sincs benne szupermakro, meg mittudomén..... szóval teljesen össze vagyok már zavarodva.... bocsi ha hosszú lett.
-
rolio1
tag
válasz
aujjobba
üzenetére
Nem tudom, mint említettem nálunk semmi ilyesmi nem történt még a családi flottában, a droiddal pedig az utolsó években megszaporodtak az ilyen ’nézd már meg mi a baja’ dolgok. Pedig én folyamatosan developer bétát használok. Bár mindenki csak az alap appokat használja. Feleségemnek pedig kifejezetten az tetszik, hogy szinte az összes app nyitva és nem kell bezárogatni, és nincs baj belőle(neki 13 van)
-
rolio1
tag
válasz
Törpilla1987
üzenetére
Én az okostelefonok megjelenése óta droidot használtam, hardcore módon, romok, hátterek, teljesen testre szabva stb. De elmúlt a varázs, 4-5 évig xiaomi volt, mert belefáradtam az örökös frissítés variálásba. De a xiaomi hülyeségei, pl hogy egy frissítés után magától hívogatott számokat, majd a következő után nem lehetett feloldani a kijelzőt, gondoltam váltok. Iphone 11, 13, most 15 pár év alatt. Pár dolog máshogy megy, de könnyű megszokni, nekem nem jelentkezett semmi mizéria, most már a feleségem, tesóm és 70+ édesanyám is almás lett, mindenki megnyugodva csak használja. (gondolj bele, az usában a mexikói és cubai kertész, mosogató is ezt használja, nem lehet túl bonyolult-és ezzel nem őket minősítem le, hanem az ő iskolai lehetőségeikhez hasonlítom).
Szerintem ez a rendszer pont az ilyen “csak használom”- ra lett kitalálva -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Törpilla1987
üzenetére
De igen, a Huawei/Honor telefonok jó kamerás képességekkel bírnak, ha inkább maradnál a kis zöld robotnál.
Esetleg kérdezz rá itt:Ugyanígy írd le, hogy jó fotós képességű telefont keresel, Android vonalon.
-
Törpilla1987
csendes tag
Sziasztok! Kérlek, egyszerűen, "mezei" embernek is érthető módon, valaki magyarázza már el nekem, hogy mit jelent, hogy nem tudjátok megszokni az ios-t vagy épp már sosem térnétek vissza androidra? Mi ez, a hétköznapi ember számára is észrevehető különbség? Androidos telóm volt, van, de a fotók minősége miatt évek óta vágyom iPhone-ra. Én tényleg egy nagyon egyszerű, átlag felhasználónak mondom magam. Nem nyúltam még bele a rendszerbe, nem is tudom, hogy kell. Messenger, közösségi média, fotózás, telefonálás. Ezek, amire használom a telót. Most eljutottam oda, hogy megengedhetném magamnak egy apple vásárlását, de félek, hogy megbánom. Tudom, írtatok 14 napos elállási jogról, de az előfizummal én is csak személyesen tudnám megvenni.
Valószínűleg, akik itt írtok, szinte kivétel nélkül az apple mellett teszitek le a voksotokat. De ha esetleg mégis jónak tartotok fotózás terén egy androidos készüléket, akkor melyik lenne az? Vagy semmi nem veszi fel a versenyt sz iPhone-okkal?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Törpilla1987
üzenetére
Szia!
Nem buta kérdés, nagyon is helyénvaló.
Hivatalos Apple minősített viszonteladók és kereskedelmi partnerek
Igen, a Yettel is köztük van.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Starann
üzenetére
Üdv, az első kérdést passzolom, én csak hivatalos viszonteladótól szoktam vásárolni.
A második kérdésre: nekem nincs vele gondom, de érdemes kipróbálnod, mielőtt megveszed.
[It's worth noting that we detected PWM flickering at 306 Hz at very low brightness levels. As a result, users with sensitivity to this should consider testing the screen before making a purchase.] -
Starann
tag
Üdv, mi a helyzet a hardveraprón hirdető boltokkal, akik bontatlan készüléket árulnak? Másik kérdés: sajnos pwm érzékeny a szemem. Mik a tapasztalatok ilyen téren?
-
Starann
tag
Sziasztok, szeretnék venni egy új telefont. Jelenleg pixel 9 és iPhone 15 között vacillálok. Kérdésem lenne, h milyen hátrányai vannak, ha nem a 330 ezres telefont veszem hivatalos forrásból, hanem mondjuk 270-280-ért hardverapróról? Milyen buktatók lehetnek ezeknél a készülékeknél (garancia 1vs 3 éven kívül)? Nem egetrengetően fontos most a vétel, lehetséges, h beesik valamennyire az ára pár hónapon belül? Köszönöm a válaszokat
-
hematoma1
senior tag
Ha Wazét használok és beakarom zárni, úgy nem lehet mint az androidnál hogy vissza gomb és kilépés. Ilyenkor csak úgy hogy alulról felhuzom a képernyőt? Ekkor be is zárja a programot vagy csak háttérbe teszi? Köszi
-
Zsolt,72
senior tag
Szia!
11 GB az iOS 18-as verzió. Nekem is 128-as kiadású iPhone 15 van, számomra bőven elég, mert mindent felhőben tartok. Nagyméretű videókat nem szoktam készíteni, ha ez előfordul nálad és telefonon szeretnéd tartani őket, akkor célszerű a nagyobb tárhelyet választani. Alap felhasználásra viszont elegendő a kisebb is.
-
Papix
tag
Sziasztok!
Első bekapcsoláskor mennyit tárhelyet foglal el az IOS?
Jelenleg egy 128 giga belsőtárhelyű droidos telót használok, kb 42 gigát van használatban a belső tárhrlyből, a fotók sd kártyára mennek( 64 gigából kb 33 gb-nyi a kép). Gondolom érdemesebb a 256 gb-os verziót választanom majd? -
Zsolt,72
senior tag
válasz
hematoma1
üzenetére
Olyat tudtok csinálni, hogy ha aktív hívás közben nyomogatjátok a hangerő gombot, akkor az csak a beszélgetésre fog vonatkozni.
Sok csúszkát az iOS nem tartalmaz, ez tudatos döntés, az első iPhone óta így van. A csengetés, jelző hangok nem választhatóak külön. A média hangerő szabályozható külön, ha pl film, zene közben nyomod a gombot, akkor csak annak a hangjára fog vonatkozni. -
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
hematoma1
üzenetére
Szia,
én bő 1 éve használom 15-ön a Messenger hívást, de ilyennel nem találkoztam.
Bejövő hívás, felveszem, beszélünk.
- indítsa újra az iPhone-t
vagy
- telepítse újra a MessengertEnnyi ötletem van, így hirtelen. Alkalmazás engedélyei rendben vannak (mikrofon használata)?
-
hematoma1
senior tag
Sziasztok. A páromnak van 15-se. Aztmondja hogy ha messengeren hivom és ő felveszi akkor a mikrofont mindig be kell kapcsolni mert allapból ki van kapcsolva,hiába állitja be. Nem lehet ezt véglegesen bekapcsolni?
-
Zsolt,72
senior tag
Igen, létezik. Nekem a Yettel üzletben rakták fel, direkt kivágottat kerestem. Nem volt drága, pont a napokban lett 1 éve, hogy fent van és hibátlan.
Nem mindenkinek okoz gondot a teljesen fedett sziget, de volt már olyan visszajelzés is, hogy a FaceID problémái azonnal elmúltak, a ki nem vágott üveg eltávolítása után. Tehát létező probléma, de nem mindenkit érint.
Magam inkább óvatos voltam és a kivágás mellett döntöttem. -
Zsolt,72
senior tag
-
Zsolt,72
senior tag
Magam 8 év Android után váltottam iOS -re, és cseppet sem bántam meg. Pedig igazi mélyvizes robot felhasználó voltam, mindent módosítottam/cseréltem a rendszerben, amit csak lehetett (kernel, fw, ikon- és témacsomag…), volt kb 40 droidos telefonom 8 év alatt, imádtam próbálgatni a gyártókat.

Azután egyszer csak mindez megváltozott, az utolsó ilyen cuccom egy Galaxy S7 volt, ami remek telefon, viszont egyáltalán semmi módosítást sem eszközöltem rajta. Innen is jött az ötlet, hogy akkor már akár ki is próbálhatnám a másik rendszert. Ez volt a lehető legjobb döntésem.👍
Piszok gyorsan átálltam és semmi, de semmi sem hiányzik onnan.
Persze, gyanítom, hogy ezzel inkább egy kisebbség tagja vagyok. A fórum alapján ez nem megy mindenkinek ennyire simán, mint nekem ment.
-
espi38
őstag
Sziasztok!
ioson be lehet állítani külön-külön a hangerőt?
Gondolok itt például az értesítő és a csengőhang hangerejére?
Köszönöm -
Zsolt,72
senior tag
válasz
punterhun
üzenetére
Szia és üdv az iPhone 15 közösségben.

Jól választottál, szerintem remekül sikerült az Apple tavalyi alap modellje. Nekem nagyon bevált.
A lencsevédővel csak óvatosan, mert olvastam már néhány posztot, hogy rontott az elkészült kép minőségén. A gyártó saját védelme bőven elég a mindennapok során.
A többi kiegészítő jó döntés
, ez egy kiváló gyártó. Szép a kártya tartó, lehet, egy ilyet magam is rendelek. Praktikus.szerk. Ha éjjel töltöd és elég az 5W (mint nekem), akkor maradhat az optimalizált akkutöltés. Kell hozzá kb 2 hét, hogy megtanulja. Itt van, hogy mik a feltételek a működéséhez: [link]
-
punterhun
csendes tag
Vissza is szeretnék adni a közösségnek.
Ha valaki ilyen készüléket vásárol, nagyon tudom ajánlani az ESR eszközöket.
Tok, üveg és MageSafe wallet is szuper minőségű (azért ne Samsonite puha bőr legyen az elvárás, de vállalható).
https://www.esrgear.com/
Szállítanak Magyaroszágra is!
Amit én vásároltam:
- Magnetic Wallet Boost (HaloLock) - Black
- iPhone 15 Classic Hybrid Case (HaloLock) - Clear
- iPhone 15 Tempered-Glass Screen Protector Set - 3 Screen Protectors + 1 Set of Lens Protectors
Kuponozva 13.000 HUF volt összesen és egy héten belül nálam vol.
A fotó egy a Galaxy S9-cel készült.
-
punterhun
csendes tag
Sziasztok,
Most léptem be a klub-ba egy iPhone 15-tel természetesen feket színben, egy iPhone 11-es modellt váltott.
Kérdésem az akumlátor töltésével kapcsolatban szertnék kérdezni.
Az alábbi képernyőn milyen beálljást javasoltok, illetve?
Hogyan érdemes tölteni a telefont. 5W-tos IKEA-s vezetéknélkülin töltöm esténként. Van időm nem rohanok sehován.
Előre is köszönöm a segítségetek, véleményetek.
Üdv.:
punterhun -
vpanangin
senior tag
Be lehet állítani , hogy melyik kártya legyen az “Alapértelmezett vonal hanghíváshoz” (mobilhálózat menüpontban lehetséges).
Ha a “Kontaktok” menüben le van tárolva egy telefonszám névvel együtt, akkor be lehet állítani, hogy a telefon melyik kártyáról kezdeményezze a hívást.
-
espi38
őstag
Megoldodott a dolog
Viszont arra nem találtam lehetőséget,hogy dual sim használata esetén-hivás kezdeményezés esetén nem ajánlja fel a telo,hogy melyik sim kártyával szeretnék telefonálni -normális ez? -
hippo0315
senior tag
téves bejegyzés
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Próbálom megszokni az iost rendszert,de olyan dolgok vannak ac rendszerben,hogy nehezen tudom elhinni Bluetooth kinai kihangosítóhoz csatlakozik a telefon.Gyönyörűen szól a zene ,viszont ha hivas erkezik akkor a hívó fel hangját nem rakja ki a telefon hanem a sajat beszélgetési hangszóróra kapcsol vissza,amint vege a hívásnak megy tovább a zenelejatszas,ugye ez nem normalis mukodes?Androidos teloval nem volt ilyen gond
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
i15
a Fotók appot nem használom ,minden ki van benne kapcsolva ,mégis megy a háttérben ,mi lehet a gond ?

-
Zsolt,72
senior tag
Amennyiben a telefon teljes vételára ki van fizetve, akkor nem az eszközt tiltja a szolgáltató, hanem az előfizetést korlátozza (első körben kimenő hívás blokkolása). Ha egy telefonon nincs semmi kötöttség, akkor azt nem tiltják (nincs rá ok), hanem a szolgáltatás kerül korlátozásra.
Tavaly én is így váltam meg az előző telefontól:1) új telefon vásárlása, új hűség igénybevételével (ekkor a korábbi telefon hűsége megszűnt, hiszen kifizettem a vonatkozó kötbért)
2) személyes találkozás egy Telekom üzletben a vevővel, a régi telefon tesztelése
3) a hátralevő X havi törlesztő egyösszegű kifizetése a Telekom pénztárban
4) a vevő elégedetten távozik a tehermentes, régi telefonnal.
Innentől őt nem fenyegeti a letiltás réme, hiszen a hűség már az én korábban vásárolt új telefonomra vonatkozik. Így lehet tisztán eladni egy hűségre, részletre vásárolt telefont.
_____
Az ára talán olyan 220-230 lehet, ha te is tudod úgy értékesíteni (tehermentes állapotban), mint ahogy írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

attól nem kell jobb, de rosszabb se! amúgy meg 25ezer kép van a kiskutyámról a telefonomban jelenleg... (red siberian husky). és kényes vagyok a minőségi fotókra. jelenleg xiaomi 11 lite-om van.... mire lesz elég szerintetek a 128 GB? azt már tudom, hogy a more sonoflow fejhallgatómat tudom majd csatlakoztatni, de simán képeket másolni/menteni tudok számítógépre, ami nem almás? mennyire nehéz androidról átállni almásra? hogy fogom ezt a rengeteg adatot átmásolni? nagyon szeretném az almás telefont és nagyon tetszik maga a készülék is. kicsi, elegáns. de tényleg tartok tőle... vagy egy hónapja bújom a fórumokat, youtube-ot, próbálok infókat gyűjteni a képek minőségéről, de mindig amikor éppen már nyomnám a megveszem gombot, mindig jön valami negatív hozzászólás.... hogy úgysem fogom szeretni, mert nem elég élesek a képek, nem fogom látni a kutyaszőrt, meg hogy amúgy sincs benne szupermakro, meg mittudomén..... szóval teljesen össze vagyok már zavarodva.... bocsi ha hosszú lett.