-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
karl00 #28050 üzenetére
A google playen nem írnak a magyar kommentelők semmi negatívat a játékról, ha lehúzós lenne szerintem nem dícsérnék, nem lehet, hogy másik játék a ludas? bocsi persze nem kötekedni akarok de rágugliztam a játékra több ilyen nevű játéka van a cégnek ha jól látom ,és a magyar kommentelők szerint nagyon jó stb.
-
törölt tag
válasz
karl00 #28050 üzenetére
Jó kérdés, de szerintem nem az app szól, hogy jöhet az sms, hanem a rendszerük küldi mert egyszer be állítva az opció. Minden ilyen alkalommal kártyát cserélni nem mindig olcsó, főleg ha a járulékos anyagi-
és időbeli költséged is ideveszed. (Telefonszámok eljuttatása a nagyinak, meg a haveroknak, esetlegesen telefonszámhoz kötött szolgáltatások, pl Viber, google fiók, stb)
Én első körben rákeresnék az sms küldő FAQ-jára, és ott követném a továbbiakat.
Ha nem válik be, akkor a NMHH segítségét kérném, emellett tiltanám a megoldáskeresés idejére az emelt díjas sms fogadását.Vagy ilyesmi.
-
janeszgol
félisten
válasz
karl00 #28045 üzenetére
Az az Aptoide az micsoda? Alternatív google Play?
-
janeszgol
félisten
válasz
karl00 #28039 üzenetére
Ha feltöltős, váltsatok kártyát (számot). Gondolom valamelyik applikációval tehette fel. Törölje le az appokat (vagy telefon gyári visszaállítása segíthet.)
Elkerülni hogy lehet? Ne adjatok meg bankkártyát a Play fiókjában (legyen neki külön fiókja). Játékvásárlás után 2-3 nappal vegyétek ki a Playből, ha mégis vásároltok neki valamit. Telepítéskor nézze meg, mire kér engedélyt, sőt az appot is meg lehet nézni (leírás, vélemények).Ha előfizus, akkor le kell tiltani az emeltdíjas sms-eket. Olvasni.
-
dptrsk
addikt
válasz
karl00 #28039 üzenetére
Írj a playmobia-nak, hogy töröljék vagy mondják meg kinél, mire iratkozott fel a szám.
(ők ugyanúgy csak egy telekommunikációs szolgáltató, mint neked a Telekom/Vodafone/Telenor)Meg kéne tudni, hol iratkozott fel a gyereked erre a szolgáltatásra, ha ezt tudod, meg lesz a telefonszám, amire STOP vagy hasonló üzenet küldéssel le tudod mondani.
Esetleg arra a számra küldeni, hogy STOP, amiről jön a 800 forintos SMS.Telekomnál van lehetőség az (fogadott) emeltdíjas SMS üzeneteket tiltani, ha ezt bekapcsolod, akkor nem fogja tudni levonni a 800 forintot, amíg ki nem derítitek, hogy kell lemondani. Illetve a későbbiekben sem.
Telenor, Vodafone esetében nem tudom mik a lehetőségek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged