- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
#13110016 #14830 üzenetére
Mert neki ipadje van, azért van ilyen funkciója. Ez az every play, csak a unity-s játékokban működik azt hiszem, talán kizárólag annak az engine-nek a feature-je. Mindjárt keresek róla infót: [link]
Szóval egy unity plugin ios-re és androidra, amit a fejlesztőknek kell implementálniuk. -
Krystal_s
addikt
válasz
#13110016 #14655 üzenetére
Úgy tudom, hogy vannak programok, amiknél hiába kapcsoljuk ki az Autostart-ot, akkor is elindul. Többféle ilyen programot próbáltam, de egyik sem volt hatással rá.
A Greenify nálad biztos, hogy kikapcsolta az Asphalt 8 autostart-ot?Különben nem értem egy játék miért akar a rendszerrel indulni.
Úgy vettem észre a Gameloft játékok többsége szintén elindul. Ennek nem örülök, mert nem tudom mit tevékenykedik a háttérben.
-
válasz
#13110016 #13994 üzenetére
Még csak az kéne. Ez az a CRPG, mellyel a legtöbbet játszottam az elmúlt 20 év alatt. A legnehezebb fokozaton igaz, taktikai harcokat lehet benne játszani. Kvázi valósidejű, de valójában a motor így is körönként számol mindent, és akár a körönkénti pause-t is be lehet állítani.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
#13110016 #13994 üzenetére
Nem.
Dungeons & Dragons szabályrendszeren alapuló RPG (annak egy felújított változata). Lásd még Planescape: Torment, Baldur's Gate. Az előzőkhöz képest ez harcorientáltabb, viszont nincsenek előre kidolgozott karakterek a maguk kis történetével, mert azokat mi hozzuk létre.
-
válasz
#13110016 #13836 üzenetére
Nem azt adták. Több Ferrari is van ugye a játékban és írtam is, hogy a későbbiekben fog az csak megnyerhetővé vállni, amit most adtak nekem (az FXX szabadon elnyerhető, amint eljutunk a végső Boss-hoz, de ezeket ugye neked nem kell mondani
).
A Ferrary Italia-t kaptam meg és egyébként én is jobban örültem volna inkább a 200 gold-nak, mert ezt a Ferrari-t nem fogom használni, mint ahogy az FXX-et sem használom és azzal az arannyal legalább közelebb jutottam volna a drága Hennessey-hez.
Na de ajándéknak végülis sikerült meglepniük vele, nem lehet rossz szavam rájuk. Csak máskor azért tényleg azt kapjam meg, amiért küzdök.
Pl most hétfő kedd hajnalig az említett arany mennyiség többszöröséért fogok versenyezni, amennyire csak tudok. -
válasz
#13110016 #13639 üzenetére
Következő Turf-ra biztos várhatunk még, szóvak én most a Veneno kimaxolására pályázom elsősorban, utána veszegetem meg a többi autót.
Egyébként elég rosszkor léptem ki a Mobilarena Gang-ből, nem is gondoltam, hogy talán napok múlva fogják elfogadni a kérelmemet máshová.
Mert addig ugye az eddigi 2 órás energiafeltöltés helyett most kb 3 órával kell számolni. Ma meg pont szabadnapos lennék és a fél napig még tartó Citroen DS3 kupára jó lenne még gyúrni intenzívebben.Abba a Gang-be akkor én is megpróbálok most jelentkezni, aztán meglátjuk.
Ha időközben mást néznél, értesíts róla kérlek! Akár privátban is. -
válasz
#13110016 #13622 üzenetére
Őszintén örülök a sikerednek és gratula!
Az bíztató, hogy kituningolt Veneno-val könnyedén le lehet verni a főboss-t.Nekem még mindig 450 Ft-om van a játékban (amit egyáltalán nem sajnálok érte jelenleg) és így, hogy egyéb főboss kocsik egy ideig nem lesznek, itt meg is húzom a határt egy időre IAP terén.
Valahogy nem izgat, hogy fizessek 4xxx Ft-nyi Gold-ot a Hennessey Venom-ért.
Inkább igyekszek zsebelni minél több aranyat a liga kupákból hétvégenként és veszegetem meg szépen ráérősen majd az aranyért vehető kocsikat, a legolcsóbbtól kezdve.Közben mégjobban kiismertem az említett 6. missziót, amivel farmolni szoktam.
Tuningoltam még a Veneno-n és most már könnyűszerrel kihozok abból a küldetésből játékonként 80k pontot, 23k dollárral.
Elejétől kezdve szépen lehet tartani a kombót verseny végéig akár 53-as szorzót is elérve.Melyik Gang-be csatlakoztál?
Ha jól látom még nem vettek fel téged, de szívesen lennék veled egy Gang-en belül.
Nekem most egy Lifestyle nevű Gang-be van kérelmem, huszon valamennyi játékossal, de ha te jobbat találtál, bepróbálkoznék inkább ott. -
Crowent
tag
válasz
#13110016 #13622 üzenetére
Real Racing 3at sikerült uninstallálni....
Elöszőr minden hack nélkül nyomtam, majd rájöttem hogy annyira nem érdemli meg a játék hogy ne hackeljek, hogy gyorsan szerváltam milliárdos goldot illetve pénzt.
A játék abszolút egy kalap sz*r, mert mind1 hogy bénázok mind1 mennyi előnyt hagyok a többieknek, akkor is nyerek ha full romlott a kocsi. Így olyan mint ha egyedül köröznék a pàlyàn... Egyszerűen nem értem, semmi kihívás a versenyekben, volt hogy köröket vertem az utolsó bénákra...A grafika eszméletlen jó a kocsik is szépek. De hogy ennyire kaki legyen valami ahhoz képest hogy mindenért fizetni kell... Na nem... Jó szórakozás volt, minden kocsi meg volt minden kocsi full upgrade volt. Jót szórakoztam asszem 10K goldok költöttem el mire mindent unlockoltam és megvettem.
Ha lett volna kihívás a játékban azt mondom rendben van és végig próbálom vinni hack nélkül... De így...
-
válasz
#13110016 #13617 üzenetére
Ha már időközben egy másik Gang tagja vagy, nem titok esetleg, hogy melyik?
Én is gondolkodom, hogy valami aktívabb Gang után nézek, van is rá gameloft-os topik, amit majd most kezdek majd átnézegetni.
Mobilarena Gang jelenlegi állapotában 12 perc alatt tölt egy egységnyi energiát.
Nem tudsz erről esetleg valamit, hogy milyen feltételekkel csökken ez az időmennyiség és hogy mennyi a játékban elérhető legkevesebb szükséges időtartam? Csak úgy kíváncsiból érdekelne.Amúgy mielőtt újra költeni szeretnél aranyra, azt ugye tudod, hogy kb 1 nap múlva kapunk ingyen 50 aranyat?
Gondolom azon a ligapont gyűjtős eventen neked is össze tudott 1 hét alatt gyűlni a kellő mennyiség, amiért te is kapni fogsz annyi aranyat. -
válasz
#13110016 #13588 üzenetére
Na és mesélj, milyen kocsival nyomtad le végül is az utolsó boss-t?
Én reménykedtem, hogy a Countach elég lesz, de (mint ahogyan eddig az előző boss-októl elnyert autók elegek voltak) maxra tuningolva már a fő rendőrös küldetéseknél az utolsónál is Hard-ot jelez, bele se merek gondolni a Boss-nál mi lenne.
Szóval most őrült farmolás van, meg is vettem már az erősebb Lambo Veneno-t, amit majd szintén full-ra tuningolva, szerintem azzal mosolyogva fogok tudni majd érvényesülni.
Farmolós pályám nekem amúgy a T5 6. missziója.
Itt ha ügyes vagyok, Countach-al 1000 ligapontot és akár 21000 $-t is össze lehet hozni egy körrel.Amőgy 450 Ft-om már nekem is benne van a játékban, felhúztam magam, hogy a Countach-ért menő harc előtt elfelejtettem beaktiválni a powerup-okat, aminek következtében buktam is a versenyt.
Felidegesedtem, azon nyomban vettem 50 aranyat, amiből újrakezdtem beaktivált segítségekkel és végül meg is lett az eredménye.Melyik Gang-be vagy benne? Ha az itteni Mobilarena-ba, akkor van egy tippem melyik tag lehetsz.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#13110016 #13495 üzenetére
6500 Ft?
Ennyit egyik játék sem ér meg, főleg olyan, amit egyszer végigviszel és törlöd is, mert meguntad. Én a legtöbb, amit rászántam egy játékra, az olyan 1700 Ft volt (Football Manager Handheld 2014), de azzal hónapokig elvan az ember. Még a 2015-öst is megveszem, ha meglesz és ebben garantáltan nincs IAP meg P2W...
-
válasz
#13110016 #13495 üzenetére
Gondoltam, hogy e téren sincs kolbászból a kerítés.
Akkor ilyen versenyek előtt kötelező legalább 2 féle booster-t benyomni (spórolok azokkal is amúgy is)."Ám igen, a mai 6500 HUF-os akcióba viszont volt még 500k pénz is, meg asszem 150 gold is az autó mellett. Ami azért nem kevés."
Ennyi magyar forintért igen is kevés egy szaros, korlátolt játszhatóságú mobilos runner játék esetében.
De mindenesetre irigyellek, ha te egy ilyen kiadást esetleg megengedhetsz magadnak mindenféle szívfájdalom nélkül.cr33p:
Külön fizetni splitscreen-ért?
"We're doomed!" -
válasz
#13110016 #13491 üzenetére
Lehet valamennyi aranyat majd nekem is kell ilyen úton szereznem, mert azok az alkalmak tényleg nagyon csábítóak, bár megint eszembe jut, hogy később valószínű vissza lehet menni azokhoz a versenyekhez.
Te jártál már úgy, hogy ilyen főboss-os versenyen, ahol ugye aranyat fizetsz az induláshoz, hogy olyan versenyen veszítesz?
Kíváncsi lennék, hogy olyankor újrapróbálva megint levonná-e az aranyat. Mert az úgy elég drága játék lenne.
Szerencsére így nem jártam még, nem bízom a véletlenre azokat az alkalmakat, bebiztosítom magamat plusz booster-ekkel.Olyan felajánlásnak a későbbiekben örülnék amúgy, ha valós pénzért kínálna Countach-t, mert kedvenc kocsim és onnantól biztos azt használnám leginkább.
Bár jobban belegondolva inkább ne tegye, mert bele se merek gondolni azt mennyiért kínálná, ha régebbi Turf-os Camaro-t 800 Ft-ért kínált, most Turf 3-as Alfa-t meg igaz, hogy plusz arannyal meg pénzzel kínálna, na de 6100 Ft-ért...Azért álljunk már meg, már megint ott tartunk, hogy a játék felénél sem járok és annyiért kínál nekem pakkokat, amennyiért PC-re tudok venni teljes verziós minőségi autóversenyes játékot...
Ez meg még mindig csak egy mobilos runner játék, amivel ráadásul nem is tudok egyszerre annyit játszani, amennyit szeretnék.Szarja össze magát a Gameloft!
-
válasz
#13110016 #13483 üzenetére
Akkor haladsz vele, ahhoz képest, hogy 5 Turf van.
Én most tartok a 3-as Turf közepe fele, de tud szopatni a játék keményen. Régen idegesített már fel így játék, mint ez.
Főleg, hogy egyszerre ugye nem is enged sokat játszani, úgy felettébb idegesítőek a sikertelen küldetések.Te egyébként fizettél már a játékba IAP?
Eléggé igyekszik a játék, de még nem sikerült kihagyhatatlan üzletet kínálnia.Azt már most látom, hogy a 30 autó a garázsban acsi elég nehezen lesz meg, mert ahhoz nagyon sok arany kellene.
Eddig sikerült az első két főbossz kocsiját elnyerni, ami köszönhető annak, hogy vigyázok az aranyra, viszont ezeknél az alkalmaknál nem sajnáltam őket.
Félő, hogy a harmadik főbossz kocsijához már nem lesz elég aranyam, bár ha jól értelmezem a játékot, később is vissza lehet menni ahhoz a versenyhez.Az amúgy nagyon nagy meglepetés, hogy a Countach legfelső kategóriás kocsiként szerepel a játékban, korábbi Asphalt-okban elég csúnyán lekategorizálták.
Picit am furán néz ki a sok új, modernebb kocsi abban a 80-as évekbeli atmoszférában. -
VD
őstag
válasz
#13110016 #13371 üzenetére
Ez tök normális! Van amikor a kőrúton 190-nél megdob egy elöttem haladó bogárhátú, akkor nekem sem sikerül mindig sávot váltanom a levegőben....
Ez egy runner játék, kár benne logikát keresni. Feltételezem, hogy vagy nem veszi be az irányváltást, (tehát bug) vagy csak van egy bizonyos pont amíg lehet váltani és utána meg nem (Hülye összevetés, de az Asphalt 8-ban is megvolt az a pont ahol az ugrató előtt az irányváltást kellett csinálni a pörgésekhez), így ezesetben fícsör.
-
Viktor77
titán
válasz
#13110016 #13187 üzenetére
Ez benne a lényeg. Olyan mint az NFS-ek.
Ha te vagy elől, utolér a gép, ha ő, akkor bevár.
Egy arcade játéknál ez így van jól.
Annak nem sok értelme van, hogy egy 3 körös versenyben az első körben elhúzol, aztán 2 kört unalmasan, magányosan teszel meg. Így van izgalom a célvonalig.
A multira persze ez nem válasz. -
csadi0011
őstag
válasz
#13110016 #13155 üzenetére
Holnap twitch-en live streamet tartanak a játékról GMT szerint 21:00-kor
Talán ott kiderül.
De ha tényleg annyira várod, akkor lájkold be az fb oldalukat és lődd be, hogy értesítést kapj a tevékenységeiről. -
válasz
#13110016 #12918 üzenetére
Egész jó a Stella, kicsit feldobták grafikailag is, meg a madarak is mások, vagyis más a speckó képességük. Nekem tetszik, és az az érdekes, hogy nem használja a Rovio accountot, viszont facebookba be lehet jelentkezni, vagyis valszeg oda ment felhőbe. De utóbbit még ki fogom próbálni.
AC Pirates-hoz: aminek az árát egyszer már levitték nullára a play store-ban, azt már nem árulhatják pénzért. Ez egy google policy.
-
-
5381
aktív tag
válasz
#13110016 #11883 üzenetére
No igen, kicsit félreérthetően írtam
Ez is, a Deer Hunterhez hasonlóan a játékból frissíti a pályákat. Elvileg küld róla üzenetet a felső állapotsorba, de most nem tette, csak azért írtam be ide. Eddig egyébként viszonylag haladós, könnyű játék, jó a célzott lövéses vadászat is. Jobb, mint a deerhunter
-
james001
veterán
válasz
#13110016 #11532 üzenetére
Egy idő után már tényleg nekem is golyózik a szemem tőle,de sikerült eljutnom 5578 méterig egyszer.
Ilyen "végtelen runner" játékból eddig nekem az Into the Dead volt a legnehezebb,ahol nem gyorsít hanem egyre több zombit dobál le eléd,és ha nincs nálad fegyver neked annyi. Ott 4000 valamennyi méter lett a rekordom,de vért izzadva -
Sirandrish
legenda
válasz
#13110016 #11532 üzenetére
3700méter a rekordom és kb 2 napja telepítettem.
Csak sajna már az összes küldi megvan ezáltal max szintet elértem, ráadásul már minden olyan kütyüt megszereztem amit akartam, így már nem nagyon van miért játszani .Egyébként ha már itt tartunk...ajánlhatnátok még ilyen ehhez hasonló pofonegyszerű játékokat amik lekötik embert 10-20percekre
-
Sirandrish
legenda
-
válasz
#13110016 #11374 üzenetére
Ilyen szigorúan szűröd a játékokat, hogy már csak felhőmentéses jöhet nálad szóba?
Teljesen jogos és ebbe nem is lehet belekötni így 2014-ben már, de azért még mindig sok olyan nagyon jó játék jön, ami csak offline ment.
Én úgy szoktam mostában, hogy ami tetszik és nem felhőmentéses, azzal játszok egy 5 percet, kilépek és készítek a játék adatairól backup-ot Heliummal és Total Commander ADB plugin-nal.
Utána letörlöm a játékot, visszatelepítem, ellenőrzöm gyorsba hogy valóban nulláról kezdem-e a játékot és ha igen, akkor megpróbálom a backup-okat visszaállítani.
Ha valamelyikkel vissza tudom hozni a mentést, megtartom a játékot.Ez a módszerem mondjuk fizetős játékoknál rizikós, mert ha jól tudom csak 15 percen belül lehetséges visszatérítés, addig meg nehéz megbizonyosodni, hogy lehetséges-e megbízható backup-ot készítenünk.
Titanium Backup-pal biztos lehetséges kb minden esetben biztos mentést készíteni játékokról, csak nem tetszik, hogy az egész játékot menti el egy az egyben, nem csak a mentéseit. Meg az ára is borsosnak tűnhet, bár igaz, csak egyszeri vásárlás.
-
Flind
senior tag
válasz
#13110016 #11386 üzenetére
Ja, bocsi, akkor félreértettelek.
Hát igen, ez ilyen.
(#11387) citkar: Akkor rosszul emlékeztem, mindegy, a lényeg hogy az elején.
Közben meg rájöttem hogy nem is szint hanem medál szám alapján választ (amit ugye akkor kapunk ha legyőzünk valakit, és akkor vesztünk, ha vesztünk). Szóval lehet hogy valaki magas szintű de rossz a taktikája, és fordítva is. Hozzám is most ilyen 20-asokat dobál be (12-es vagyok).
Igen, szinte biztos hogy nem vagy a térképükön. Mondom majd akkor érzed át ha letámad valaki, mert tuti nem lesz a térképeden. -
5381
aktív tag
válasz
#13110016 #10949 üzenetére
Nem sokat játszottam még vele, szerintem lehet benne fizetés nélkül is haladni. Minden pálya végén forgatsz egy szerencsekereket, ami ad annyi cuccot, ahány csillagosra végezted a pályát. Ezekből lehet fejleszteni a madaraidat(pajzs, kard....stb).
A lovagost én is nyomtam, de már alább hagyott a lelkesedésem, meg kicsit unalmas is már, pedig csak a 3. szinten vagyok. Az viszont tény, hogy nagyon szépen megrajzolták. -
VD
őstag
válasz
#13110016 #10949 üzenetére
Az IAP nem vészes egyelőre. Inkább csak könnyítés. (Nagyon jó extra cuccokat kapni arany pénzért!)
Nélküle is agyon lehet farmolni magad a korábbi pályákon, és az alap és megcsinálható fegyverek elegek a továbbjutáshoz.Taktikus játékot igényel, nem elég 3 madarat rommá tuningolni, mert mindegyiknek más képessége van. Plusz ezek kombinálhatók, valamint a fegyverek és egyébb tárgyak is változtatnak rajta. Van ahol nagy sebzéssel le kell rohanni a népet, de van ahol kivárásra kell játszani. 3 csillagot a gyorsaságra és a megmaradt életerőre adja. Érdemes az utolsó körben felgógyítani minden madarat. Így relatív könnyű megcsinálni 3 csillagra a pályákat. Bár ez csak annyit számít, hány extrát ad a harc végén (1,2,3)Ami nekem nem tetszik benne:
Durva social integráltság. Vannak kapuk amik csak ismerősök segítségével nyithatóak. (Ezt rüheltem a Candy Crush-ban is) Bár, ahogy láttam ezek inkább extrákat adnak és nem akaszt meg a történetben.
Ha több eszközön játszol, akkor vannak gondok a mentéssel. Nekem már 3x is korábbi állást töltött be és így buktam pár extrát, mert nem mindig ugyanazt adja.
Nem megy offline.
Veszett mód szívja az akkumulátort. (Bár mi nem?)Összességében egy Final Fantasy (vagy tetszőleges JRPG) koppintás az egész, de a jobb fajtából.
-
jozso1989
őstag
válasz
#13110016 #10331 üzenetére
Sajnos még mindig, így lassan 2015 tájékán sem tudják az emberek, mire jó a RAM és hogyan is működik az Android. Szomorú...
Képzeld én is meg tudtam szabadulni az SP-től, végre. Tesómnak eladtam egy huszasért, így a One kezdője megvolt. Végre megvehettem álmaim telefonját, amióta kijött fájt érte a szívem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest