- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
#13110016 #20246 üzenetére
Bizakodásra ad okot, hogy ez is Firemonkeys gyártmány, mint a Real Racing 3.
Egyelőre csak a help oldalukon látszik a játék.Gondoltak a hollandokra...
"New Update & Reset Progress
With the release of the latest update for Need for Speed No Limits there have been some major changes and improvements to the core game experience.
Your game progress will be reset."
Vagy csak túlgondolom, vagy a kiadással együtt nullázák a korábbi felhasználókat.
-
akooos
veterán
válasz
#13110016 #20166 üzenetére
Én imádom és annak ellenére, hogy monoton, a sztori miatt 1 évig játszható simán. Ma sikeresen a story mód végére értem.
Ha a kölöttél mellégépelés költöttél akart lenni, akkor 12.000 forintot. Ennyibe került, hogy ne csak 5 menetet játszhassak egyszerre és utána idő kell az energiagyűjtéshez.. Így unlimited lett. Nem bántam meg
-
válasz
#13110016 #20076 üzenetére
Jaa, achi vadásznak vélem magam, csak szeretek lehetőség szerint minden játékból, ami minimálisan is tetszik és belekezdtem, "kiszedni" minden achievementet, így sokáig elvagyok akár egy játékkal is és ugye úgy kevésbé ömlik az achievement.
Pont tegnap este írtam rá 3 különféle játék szupportjára, mindet achievement témában.
Kettőnél beragadt achievement-et jelenlettem be, egyiknél meg tippet kértem.Snake Rewind-éktől meg sajnálatos, hogy több, mint 2 hete írtam rájuk, hogy "nem kaptam meg az új, megérdemelt achi-kat", de még csak annyit sem válaszoltak, hogy kapjam be...
Lara Croft Relic Run-ból egyébként meg kezdek kiábrándulni, mert runner játék esetében nagyon nem elnézhető, hogy olykor nem érzékeli a játék a swipe-ot és emiatt kell meghalnom, nem sok minden idegesht olyankor jobban.
Na meg a dzsungeles pályákon az ingás pengék is, milyen már az, mikor bead egymás mögött többet is, mind olyan pozícióban ingázik, hogy véletlenül se tudj kis rést találni, ahol átjuthatnál, mindenképpen meg kell halnod.
Az ilyen szándékos szopatás nem tudom miért jó egy ilyen játékba, hogy bizonyos helyen meg kell halnod, mert nincs más lehetőség... -
csadi0011
őstag
válasz
#13110016 #20060 üzenetére
Szerintem el, mert videók alapján tiszta Most Wanted, csak több dolog lesz benne. Főleg a sok tuningolt kocsi fogja enni a chipeket szerintem.
Amúgy dobtak ki új trailert: https://www.youtube.com/watch?v=J0FzUilM_oQ
-
Danny365
őstag
válasz
#13110016 #19848 üzenetére
Ilyen hülye indokot, hogy miért warezolod le, rég hallottam. 'A' fejlesztő nem rak felhőmentést a játékába, ezért 'B' fejlesztő játékát - amiben nem mellesleg van felhőmentés -, ellopod. Micsoda logika.
Valóban ez ösztönzi a fejlesztőket, hogy jobb játékokat csináljanak... Ja nemis.
-
válasz
#13110016 #19848 üzenetére
Fura, hogy a Relic-be nem tesznek felhőmentést, mivel stílusából adódóan az hosszabb távon játszós játék.
Ez a Lara Croft Go nem annyira szavatos, annak ellenére, hogy amíg játszik vele az ember, mámor közeli élményben részesül, de miután mindent felfedez benne (ami pár nap alatt le van tudva), azután talán még végigjátssza még egyszer, pár pályát elővesz a későbbiekben, de utána feledésbe merül.Az érdekel, hogy ez a Hitman Go mennyire logikai.
Ha annyira csak, mint ez a Lara Croft GO, akkor teszek majd vele egy próbát, ha legközelebb akció lesz, mert ehhez a szinthez még van agyam, hogy youtube videók nélkül végigvigyem. -
Ver'alor
tag
válasz
#13110016 #19469 üzenetére
A Fallout alig egy hét, remélem eldöcög majd a vasamon. Kihagytad a hivatalos star wars appot.
Egyébként az a legszebb az egészben, hogy ilyenkor nyáron lenne időm játszani, de mire a legtöbb általad említett játék megjelenik, iskolaidő lesz, úgyhogy minden csepp szabadidőt ki kell majd használni
Igaz, hogy a no limits ingyenes lesz? -
-
Ver'alor
tag
válasz
#13110016 #19253 üzenetére
Igen, ezt aláírom, aki nem hiszi, járjon utána
-
csadi0011
őstag
válasz
#13110016 #19168 üzenetére
NFS miatt nekem is fő a fejem, 1-2 héttel ezelőtt megpróbáltam információt találni róla, hogy mikor akarják kiadni worldwide, de csak egy totál nem megbízhatónak tűnő oldalon találtam infót erről. Ott júli 30-at írtak. Én most azt várom, aztán utána én sem fogom nézegetni. Majd úgy is lesz hír róla, ha ww lesz.
-
Ver'alor
tag
válasz
#13110016 #19064 üzenetére
Bocsi, valójában nem válaszba akartam írni. Ahoz szoktam hozzá, hogy a nagyobb méretű játékoknál van egy kisebb méretű apk, meg egy nagyobb méretű android/data, gameloft/games, obb vagy valami hasonló, a telefonom meglehethsen sokáig telepítené
drmotto: Nekem tökéletesen megy.
-
Saccco
nagyúr
válasz
#13110016 #18324 üzenetére
Valami rémlett, esetleg Perfect Kick?
-
saelin
veterán
válasz
#13110016 #18257 üzenetére
Facebookba és googleba is bejelentkezik, de nem hiszem hogy mentene is beléjük. Szerintem egy runner játéknál ez annyira nem fontos, főleg hogy ingyen végigvihető, és mint látszik is az írásomból nem túl hoszú játék - kb 2-3 hétre tippelem a hosszát.
Engem inkább a komolyabb játékokonál zavar a felhőmentés hiánya, az ilyen 5-10 percre előveszem tipusúaknál nem. Persze, embere válogatja. -
Mythsardan
aktív tag
-
törölt tag
válasz
#13110016 #18036 üzenetére
Tetszene, csak ez a kamerarángatás ne lenne benne...
Megy a levesbe... Gyönyörűen néz ki, de a Subway surferen edződött kis lelkemnek játszhatatlan...
Szerk.:
Arról nem is beszélve, hogy a színek, és a textúrák összélménye olyan, hogy nálam az S5 Minin sok esetben nem látszik jól elkülöníthetően, hogy az ott akadály, vagy pálya. No meg néha eldönthetetlen, hogy most én ugorjak kettőt, vagy a kisasszony fog kombót csinálni egy ugrásból... -
saelin
veterán
válasz
#13110016 #17511 üzenetére
Kb pont annyira mint a Supercell játékok, csak a gemek nem jönnek tereptárgyak bontásából, hanem kizárólag acsik adják. Van gemes dekoráció, de ami fontosabb, hogy építőket is tudsz venni kőért. Az első (vagyis a második) simán kijön a kezdeti mennyiségből, a harmadik már nem az valami 400-ba kerül, de szerintem az is meglesz acsikból... a 4. már kérdéses.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest