- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
saelin #16761 üzenetére
Szia!
Engem érdekel, hogy szereti e az Intelt!
Milyen géped van amúgy? Milyen játékokkal nincs problémád és mi az amivel van?
Nekem pl a Plants vs Zombies 2 akad, kb mintha egy lassított felvétel lenne amikor a menüben vagyok, meg amikor már sok zombi jön. A Dinner Dash, pl kilép, a Simcity, Peggle akad. (tudtam, hogy lesz némi gond az Intellel, de sok utánaolvasás, meg youtube videok után azt gondoltam h kevesebb)
A Daytona rush, cut the rope pl jó.Köszi!
-
james001
veterán
válasz
saelin #16745 üzenetére
Igen csak a szellőzők lezárása és az elterelő hangok benyomása véd meg. Amúgy akármikor simán elkaphatnak... Az első két estén legalábbis biztos nem fognak de utána...
Plusz az összes robot kb ugyanúgy néz ki,nem olyan színesek mint az előző részekben ezért olyan semmilyen az egész egy idő után. A good ending-et meg baromi komplikált előcsalni videón megnéztem. De amúgy állítólag ez az utolsó rész,egy jobb befejezést azért megérdemelt volna.
-
saelin
veterán
válasz
saelin #16673 üzenetére
A Tiny Island egész jó. Vannak zavaró dolgai, mint pl:
- a rövid játékidő a gyorsan fogyó szívek (energia) miatt
- nagyon sok a bug benne;
1. Immersive módból állandóan kiugrál, ha az alsó kavicsokat húzza az ember.
2. Nem lehet üzenetet küdeni a játékosoknak.
3. Nem lehet az e-mail címet megerősíteni. Mindig hibára hivatkozik. Ettől függetlenül az accountot megcsinálta és lehet ki/be jelentkezni gond nélkül... Nem értem.
4. Ha rámegyek a halász odúra, ahol ingame currency-t lehetne venni, majd visszamegyek a játékba, akkor eltűnnek az oldalsó navigációs sávok.A play egész jó ajánlatokat ad mostanában: The Conquest: Colonization
A civilization-hoz hasonló játék, csak a végletekig leegyszerüsítve. Teljesen ingyenes, nincs IAP, nincsenek reklámok... elég ritka az ilyen.
-
gergom91
tag
válasz
saelin #16571 üzenetére
Ettől a hozzászólástól számított 1 órával ezelőtt csináltam közel 1100 angyallal a restartot, és itt tart jelenleg, majdnem olyan tempó mint ami restart előtt volt. Nem éri meg szerintem túlságosan sokáig gyűjteni őket, mert többet bukik vele az ember, mintha mindig a duplájánál vissza állítja. 2000 körül megint tolok majd egyet, aztán 4k és így tovább...
Összesen pedig vasárnap délután kezdtem vele játszani, 0 IAP. És még mindig leköt, ritka mostanában az ilyen -
gergom91
tag
válasz
saelin #16556 üzenetére
Újra indítottam a tabot, kipróbáltam úgy a hirdetést, hátha. Egyből el is indult a kis videó, miután lejárt megnyomtam az X-et a bezáráshoz, de csak egy fekete képernyő fogadott. Itt is vártam sokat de semmi.
Be kellett zárni a játékot majd újra elindítani, de semmilyen pénz duplázót nem adott...
Lassan meglesz az 1000 angyal, lehet csinálok még egy restartot -
saelin
veterán
válasz
saelin #16508 üzenetére
Ezt a Heavenstrike-ot már bátran merem ajánlani! Nem tűnik IAP gödörnek, mint az enix hasonló próbálkozása a Deadman's Cross. A játékmenet pedig teljesen rendben van. Kicsit a Scrolls-ra emlékeztet, de sokkal egyszerűbbek a szabályok: Easy to learn and difficult to master kategóriába esik. A grafika 2D-s és szerintem szép is. Külön világot épített fel hozzá az Enix, ami bőven elég érdekes ahhoz, hogy kipróbálja az ember.
Mindezt egy jó történettel is megspékelték (ingyenes mobilos játék jó történettel... ezt is megéltük). Annyi baki van a dologban, hogy még akadnak technikai gondok:
- nem tud belépni play games-be (facebook-ba menti a játékállást, azt nem tudom, hogy google-be is...)
- néha összeomlik a menükben való mászkálás közben
- és hajlamos belassúlni a sok effektől (intel z3745-ön legalábbis), de nem túl zavaróanA játék energiarendszeres. Ennek ellenére akár több órát is bele lehet ölni, mert a játék menete elég lassú, ami igazán pvp-n látszik meg. Egy-egy meccs, akár 30-40 percig is elhúzódhat, különösen akkor frusztráló, ha az ember veszít a végén.
Aki szereti a taktikai rpg-ket, annak kihagyhatatlan. Arról nem is beszélve, hogy a Final Fantasy-k stílusát hozza grafikában és hangokban is!
Kedvcsináló Trailer - YouTube.
Heavenstrike Rivals - és maga a játék.
-
saelin
veterán
válasz
saelin #16304 üzenetére
Elérhető nálunk is a Heavenstrike Rivals. [SQUARE ENIX]
Elalvás előtt jól jön egy kis tutorial. -
Kasya
nagyúr
válasz
saelin #16426 üzenetére
En is kiprobaltam akkor, mikor irtal rola eloszor fentebb.
Annyival kiegeszitenem, hogy ennyi ido alatt itt is kaptam egyszer DC-t. Ez persze nem latszik meg a jatekban eloszor, csak abban, hogy 3 perc jatek utan kidob es nem ment ill. a kuldiket nem tudod csinalni.A 100 energia bitang lassan tolt. Tenyleg napi 2* 10-15 perc a jatek. Nem egy idorablo, na
A rendszer nagyon egyszeru, meg a skillek sincsenek eltulozva a karakterek reszerol. Ami uj es tetszik a tobbi hasonlo jatekhoz kepest, az a "fohos" talentolasa. Az itemeket lehet cserelni, upgradelni stb.Tenyleg jobban hajaz a bongeszos jatekokra. Nagy, ugyanakkor csoiranyu palyak, folosleges klikkelgetesek az elorehaladasban, 200m utan egy egy ellenseg. Az "auto harc" jol vegzi dolgat, tekintve hogy nincs sok kepesseg.
Sok bonuszt ad a jatek. Meg az elso feltolteskor is eleg jutanyos bonuszt ad + host. Tehat mindent megtesz azert, hogy ne erezzuk ugy, hogy elakadtunk... en nem erzem a kihivast benne annyira. Kesobb ez lehet valtozik. Van a fokuldetes, mellette pedig a farmolos kiskuldik, melyet repetativ modon lehet csinalni. Mar ha az ember gyorsan elakarja kolteni az energiajat... Naponta egyszer ingyen ad a jatek 60 energiat amugy, ami kb 8 ora inaktivitast eloz meg.
Jelenleg 15-os vagyok. Eddig gyorsan ment a fejlodes.
Aki nem akar "kockulni", hanem tenyleg csak napi max ketszer ranezni (reggel es munka utan), annak tudom ajanlani. Aki szeret elveszni a jatekban, annak nem...
-
Kasya
nagyúr
válasz
saelin #16390 üzenetére
Négy óra alatt lepatchelte magát sok sok szakadozás közepette.
Most tanulgatom... -
Yayoh
aktív tag
válasz
saelin #16186 üzenetére
Kipróbáltam , engem nem igazán fogott meg .. Szép a grafika , de elég unalmas a játékmenet , szerintem a Summoners War sokkal jobb , legalábbis engem jobban leköt..Itt se vészes az IAP , van rengeteg napi bónusz meg küldetés, amikkel elég jól lehet haladni..
-
válasz
saelin #16169 üzenetére
Én mondjuk nem próbáltam ki, így a játékmenethez sem tudok hozzászólni, de az utóbbi időben sajnos a com2us-t is elkapta a Gameloft szindróma, vagyis egyre durvábban tolják az IAP-ot, így pay2winné alakítják a játékaikat. Persze nem tudom, hogy pont ennél mi a helyzet.
-
saelin
veterán
válasz
saelin #16166 üzenetére
Letöltve már kevésbé fun a játék... nem erre számítottam a videók alapján.
Röviden:
Benyomod az auto (attack & move) gombot és nyomkodod a skill gombokat, amíg ki nem hal a dungeon. Nagyon addiktív mondhatom! Nem tudom kinek ajánlani, a sok hősön kívül semmi pozitív nincs benne.
Na, majd a dungeon hunter 5 jobb lesz, de addig jó lett volna elütni az időt egy hasonló stílusú játékkal, de nem ez lesz az. -
válasz
saelin #16064 üzenetére
Nekem legutóbb a Crossy Roads ranglistája volt döbbenetes.
Hosszú görgetés után is rengeteg embernek volt 2000-es rekordja (úgy tűnik annyi a max annál a játéknál vagy legalábbis csaló program annyit produkál) és ez mind a játék Play-en való megjelenése után alig 1 héttel... :/ -
-
erikke17
őstag
válasz
saelin #15980 üzenetére
Ohh elnézést, azt hittem aláírásomból kijön
Telefonról szerettem volna, Xperia V. De találtam egy kompatibilitási listát ahol sajnos az Xperia V nem szerepel, se a T mivel a két készülék 95%-ban egyezik hardveresen. Úgyhogy ez így felejtős melóból hazafelé jövet. Marad itthon tableten keresztül...
Blitz Brigade-t érdemes kipróbálni helyette telefonon?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
saelin #15720 üzenetére
Kb. minden gránátdobás + a legundorítóbb, legaljasabb energy rendszert integrálták bele. Ha nincs energy, nem játszol. Vársz, vagy fizetsz.
Lassan tényleg oda jut a dolog, hogy minden egyes fedezékbe húzódás is energybe kerül majd az ilyen játékokban.
Remélem egyszer megdöglik ez az egész free to play modell. -
norbert1998
nagyúr
válasz
saelin #15596 üzenetére
és itt is a második
[link]AR-K II Point&Click Adventure
AR-K is a classical point and click adventure.
Alicia Van Volish is a journalism student, all his life is involved in the investigation of a mysterious golden sphere, that has been torturing her for years, since she was expelled from Police Academy.
Help Alicia in her quest to solve the mystery, with the help of her trusty dog Amber and her friend, the owner of the Fast&Foodious, Franky.
The story is a classic point-and-click adventure which blends rich 3D animation, humour, unexpected plot twists and talented voice actors into an unforgettable saga.
Features:
•Classic Point&Click Adventure.
•Narrative style, that mixes comic with attractive 3D animations.
•Acid humor in dialogues and object descriptions.
•Smooth gameplay in your iPad or iPhone.
•Fully dubbed in English -
Krystal_s
addikt
-
Bozek
nagyúr
válasz
saelin #15335 üzenetére
Kinek mi a "kiemelten jó". A felsoroltak közül én például csak a PvZ, Angry Birds, Cut The Rope, Fruit Ninja játékokat nevezném jónak, a "gyilkoljunk le mindenkit" már PC-n se jött be.
Na meg hiányozik belőle például a Can Knockdown, ami alap és a Szókereső is eléggé ismert.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest