- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Mobil flották
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
MikeWazowski #30859 üzenetére
1-2 ora jatek utan:
Teljesen sztori centrikus. Lenyegeben megyek elore a sztoriban, sok a parbeszed, a parbeszedekben tobb valasz kozul valaszthatok. A valaszoktol fugg a ház pontozása is akár, vagy a további cselekmény. Pl. beszóltam Pitonnak, hogy azért rontottam el a főzetet, mert xar a recept...erre levont 10 pontot a haztol.A haz pontozása számit, hogy mennyit szedek ossze. Az ev vegen elvileg ez alapjan kapok a jatekban extra jutalmat. A jatekban van persze "gonosz osztalytars", aki a vesztemet akarja, meg nekem is csaladi hattertortenetem, ami nem tul fenyes.
A varazslatokat oran lehet elsajatitani, illetve most a Mardekar titkos parbajkonyvet megkaptam a prefektustol, hogy tanuljak meg "vedekezni". A varazslatok hasznalatahoz a szo elso betujet kell a kijelzore rajzolni.
Sajnos vannak ugymond cselekvespontok is. Szintenkent novekszik. Pl. mikor valamit hasznalok, es rakattintok valamire, minusz egy pont. Egy fozet elkeszitese kb. -10 pont. Ritkan latni egy hazimanot a kastelyban, aki feltolti maxra a pontjaimat, ha raklikkelek.
Nem akciodus, vagy ugyessegi (eddig), sokakl inkabb sztori orientalt. A tanarok monologja, koszontoje kb. echte konyv szoveg. Olyan erzesem van, mintha Harry erkezese elott egy evvel egy masik diak sztroijat olvasnam interaktivan, kicsit szabadabb valtoztatasokkal (kivel baratkozom, mit valaszolok, stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Revolut
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Futás, futópályák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged