Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
Mindenféle túlzás nélkül, ez volt az egyik legjobb játék amit eddig Androidon játszottam, pedig nekem aztán már tényleg landolt a kosaramban nem egy cucc.
Annyira egyben van, hogy nem is nagyon tudok belekötni. Mind a grafikai stílusa, a hangok, de főleg a zenék mind baromi jók. Az első fele még könnyűnek tűnhet, de egy-két puzzle azért okozni fog fejtörést a vége felé, de mégsem megoldhatatlanok.
Cloud save, achievementek vannak. IAP igazából csak annyi, hogy Larának lehet más ruhákat venni, illetve ha elakad az ember, a megoldásokat is meg lehet nyitni pénzért (vagy valami ilyesmi, ezt olvastam, nem néztem meg).
Ha 100%-ra meg akarja csinálni az ember, kétszer legalább végig kell vinnie, mivel vannak benne gyűjthető cuccok, amiket elsőre úgysem fog megtalálni - legalábbis én párat elhagytam, pedig figyeltem rendesen. Amúgy meg olyan ~3-3,5 óra az első végigjátszás.
Szerintem megéri a pénzét, tényleg abszolút igényes a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hyundai, Kia topik
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 500GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Deepcool Mystique 360 AIO hűtő
- Endorfy eszközök
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest