Hirdetés
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
Igaz. Bár azt gépen hamar meguntam. Azért majd kap egy esélyt.
____Nem tudom, pénzügyileg mennyire érné meg nekik. Én szívesen tolnék Warcraftot vagy Diablot. Sőt, tovább megyek. Ugyan nem látok bele annyira az ilyen dolgokba (fejlesztési és fenntartási költségek), de WoW is jöhetne. Kissé butított változatban, ami semmiféleképpen sem a grafikára vagy a területekre terjedne ki, sokkal inkább a kezelőfelületre, tartalomra (ugye 50 féle actionbar vagy hogy nevezik nehezen férne el a kijelzőn), de cserébe jóval olcsóbban, mint a PC-n. Csak simán az alap, aztán a kiegek idővel. Ezt csak azért mondom, mert ez az Order & Chaos simán játszható, élvezhető. Egy-két dolgon lehetne finomítani, egyszerűbbé tenni, de szerintem elég korrekt. Nem gondoltam volna.
cr33p: Milyen emulátorral próbáltad? És milyen verziót? Kipróbálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- HOPPÁ! HIFIMAN Arya Unveiled - Over-ear planar fejhallgató - ÚJ! BONTATLAN!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- Apple watch Ultra megkímélt kiváló akku dobozos
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest