- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #39706 üzenetére
A legtöbb emulátorban is működik, próbáld ki azokat.
-
válasz
aprokaroka87 #39704 üzenetére
Nincs rá igény. Játékokhoz szinte mindenki az ujját használja androidon, esetleg kontrollert. Ezért nem teszik be a támogatást a játékokba, mert extra költség a fejlesztés során. És nem olcsó a fejlesztési idő, mielőtt valaki ezzel jönne, és nincs is meg pillanatok alatt.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
aprokaroka87 #38746 üzenetére
Egy hibája van neki: hogy a harcok szörnyen lassúak, és nagyon sok van belőle. Ezért sem vittem végig, mert félúton eluntam, pedig amúgy jó kis játék.
Mondjuk a Handy Games kiadhatná a Ruined Kinget is, az ennek a játéknak a "szellemi" örököse League of Legends köntösbe csomagolva. Az minden szempontból jobb, és remekül lehetne mobilon játszani.
-
kőbaltás
tag
válasz
aprokaroka87 #28105 üzenetére
Köszönöm aprokaroka87!
Ez volt az első lépésem, mielőtt a topicot felkerestem. A Google Play-ben a hozzászólásoknál odaírtam a véleményem, benne a linkkel. Egy hét múlva megnéztem, és a hozzászólást törölték. Ezek után már nem volt kedvem a fejlesztők email címére írni. Azt hiszem keresek más játékot. Tegnap kipróbáltam a 3D snookert. Tetszett. Csak még bele kell jönni. Az angol nyelv hiányosságai miatt ez lassan megy, de ráérek.
További jó játékot mindenkinek!
Sziasztok. -
válasz
aprokaroka87 #28089 üzenetére
Ez butaság, az LP semmi olyat nem tud amit alapestben a játék nem engedne.
-
kőbaltás
tag
válasz
aprokaroka87 #28089 üzenetére
aprokaroka87
Köszönöm a hozzászólást, de én on line játszom. Azért hogy ne legyenek reklámok zsetont is vettem, tehát pénzt költöttem a játékra. Nem számítok rossz játékosnak több mint 15 ezer lejátszott parti után 76%-os vagyok és 58. szinten vagyok. Talán ezért van az, hogy a gép most már mindig a 70-es szint felettiekkel és 95% körüli játékosokkal sorsol össze. Az elért eredményt és a befektetett pénzt pedig nehéz ott hagyni. -
karl00
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #28076 üzenetére
AVG Pro-val lett átnézve. Semmit se talált. Már 2. napja nem válaszolnak a lemondó email-re.
-
Soybex
őstag
válasz
aprokaroka87 #28076 üzenetére
Még régebben a tv-ben reklámozott csengőhangok vagy ilyen baromságoknál is ez volt, hogy emelt díjas a lemondás is. Biztos emlékszel rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Windows 11
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest