- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz Williamgrant #43795 üzenetére
Milyen gép, milyen soc, mennyi ram?
Netkapcsolat milyen? Ugyanazon a neten másik eszköz jó? Ez az eszköz másik neten is csinálja?
BT be van kapcsolva közben?>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Bozek
nagyúr
válasz Williamgrant #28719 üzenetére
A framework-öt így, vagy úgy telepíteni kell. Lehet zip-ből is, de lehet magából a feltelepített Xposed-ből is, de ez utóbbi nem minden rendszeren igaz. Talán a 4.4-en még rendben volt, arra régen telepítettem, de 5.0-tól már tudtommal csak a zip-es megoldás van.
-
Hoorus
őstag
válasz Williamgrant #28715 üzenetére
Azért, mert először twrp alól kell flashelni az xposed framework-öt, majd utána a renderben az xposed apk-t. Akkor működőképes a dolog, ha mindkettő telepítve van megfelelően, de 4.4-re sehol sem lelem a framework-öt. (vagyis a zip-et)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Williamgrant #28664 üzenetére
NE nyomj formatot, mert nincs értelme!
-
nagyúr
válasz Williamgrant #28671 üzenetére
Readback MTK platformra.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
SunyaMacs
aktív tag
válasz Williamgrant #28667 üzenetére
A scatter alapján az SPFT Readback-el lehet
-
SunyaMacs
aktív tag
válasz Williamgrant #28664 üzenetére
MAUI-val lehet de nem annyira egyszerű dolog, inkább ne vagy mentsd le az SPFT-al(readback)
Root+DD, SPFT Readback, TWRP -
Keeperv85
nagyúr
válasz Williamgrant #28652 üzenetére
Nincs sajnos... elvileg csak egy széria fut belőle, egy féle friss rommal. Gyakorlatilag....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Williamgrant #28598 üzenetére
-
nagyúr
válasz Williamgrant #28597 üzenetére
Én a magam részéről menteném amit lehet. - Még a félhullákról is szoktam javasolni a mentést, de én már csak ilyen maradok (és így is cselekszek)
Ha van MTP mód akkor a rendszer működni látszik a háttérben, viszont a kijelzés nem jó.
1, hw hiba (amit sajnos okozhat SW hiba is - bár nem feltétlenül sűrűn előforduló jelenség)
2, lk (uboot) és boot nem azonos elemekre tartalmazza a modulokat/driver-eket.A format all+download legyalulja az imei számot is... a FW upgrade ennek finomabb formája, mert akkor csak a kijelölt partíciókat zúzza le, majd újraírja, itt egyetlen buktató a helytelen preloader használata.
Format all + download csak végszükség esetén, félhulla, be nem kapcsoló telefonnál tesztpontos "frissítéskor" "javasolt" - szerintem.
Ha a SunyaMacs által linkelt romokból kiszeded az uboot-ot, szerintem érdemes melléflesselni a boot.img-t is. Ilyen esetben mindenképp mellé párosítanám.
(Ha már van root, akkor dd-vel is felteheted a partíciókat - ha nem akarsz flestúlt használni)
@(#28600) SunyaMacs
Mint felhasználó (2005 óta), még sosem láttam ilyet. Biztos, hogy Linux betegség ?[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Williamgrant #28598 üzenetére
Screen tearing?
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
SunyaMacs
aktív tag
válasz Williamgrant #28593 üzenetére
-
SunyaMacs
aktív tag
válasz Williamgrant #28590 üzenetére
Szerintem több variáns van abból a telefonból(ugyanúgy mint az X5-ből), próbáld egy másik ROM-ból az lk-t felflashelni.
Ja és DL Only módban. -
nagyúr
válasz Williamgrant #28590 üzenetére
Formatot ne.... NE!
szerk.:
Volt mentésed mielőtt nekiszaladtál a flash-nek?
Mert előfordul bizony, hogy nem feltétlenül ugyanaz a hardver az egyes kiadások között...
Ilyenkor pl. az lk.bin (aka uboot) nem feltétlenül illeszkedik a kijelzőhöz, vagy a boot.img-ben változott meg valami... Még típuson belül is előfodul, akár nevesebb gyártóknál (pl. Lenovo)
Ha meglenne a mentés a működőről, akkor azt kellene visszatenni elsőre.[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Williamgrant #26811 üzenetére
Nekem elég volt a "multiméterrel" szó a konzekvenciát levonni. A mérést nem, csak a hiteles eredményt firtatom...
-
törölt tag
válasz Williamgrant #26822 üzenetére
Ha nincs akkuidő problémád, akkor nem tök mindegy, hogy be vannak -e kapcsolva? Minek kapcsolgatod?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Williamgrant #26817 üzenetére
Látom, nem vágod a lényeget. Ha a rendszer egy nap alatt lemerít egy 2500mAh -s akkut, és Te hosszabb üzemidőt szeretnél, akkor a rendszer fogyasztásának visszafogása csak egy a lehetséges alternatívák közül. Vehetsz másik telót is, 5000mAh -s akkuval. Vagyis, nem feltétlenül hibás a rendszer. Lehet, hogy az akku kevés az elvárásaidhoz.
-
törölt tag
válasz Williamgrant #26780 üzenetére
Lehet, hogy rossz telót, oprendszert, vagy életmódot választottál. Gyere nemzetközi kamionsofőrnek! Vasárnap óta nem kellett levennem a telót töltőről. Nem érdekel, hogy mennyi akkut zabál a GPS, vagy a Wifi.
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
Véleményes, hogy rosszul csinálsz valamit, mert én eléggé fillérbaszó vagyok akku' terén, többször, több készülékkel (S3 LTE, LG G4) lemértem, és az jött ki, hogy ha tényleg semmi nem használja, nem lehet érdemi különbséget kimutatni. A WiFi/mobil adatforgalommal ugyanakkor más a helyzet, szint lehetetlen az összes programot úgy bekorlátozni, hogy ne használgassa, ill. ne fusson emiatt, azokat inkább kikapcsolom, amennyiben nem szükségesek éppen.
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
ksanc
őstag
válasz Williamgrant #26784 üzenetére
Ezt igazolhatom, de szerintem bárki: ahogy már írtam, nekem csak a wifi megy állandóan, de ha azt is kikapcsolom, brutálisan megnő a készenléti idő. Nem 2%-al Csak nem a nagy kedvencem, a Play services van a háttérben?
nonosmr: kéretik kicsit pontosabban fogalmazni, mert olyan, hogy berakunk egy sim kártyát akkor leszívja róla a pénzt nem létezik. Vagy SMS-eket küldözget, vagy hívásokat indít, mindkettőt emelt díjakon vagy esetleg a mobilinternetet használja, de a fent említett pénzleszívást nem nagyon lehet értelmezni. A SIM kártyán ugye egy fillér nincs, a hozzá kapcsolodó szolgáltatásoknak vannak díjai.
Minden szolgáltatónak van online felülete, meg kellene nézni, mi viszi a lóvét.Azt írtad, volt szervízben. És mi történt, hogy még mindig fennáll a probléma?
Amennyiben gyári fw van rajta, az FR meg fogja oldani. Mentést inkább csak a fotókról, doksikról, ilyesmikről érdemes csinálni, mert a teljes /data mentés-visszaállítás a problémát is meni-visszaállítja. Esetleg egy vírusírtó is segíthet. Ha ez a probléma...[ Szerkesztve ]
-
veterán
Hasonlo vitat zartam rovidre egy multimeteres meressel, a wifi modul fogyasztasa az akkuido 2%-a korul van.
A gps meg kevesebbet fogyaszt, leven passziv, nincs adas funkcioja, csak veteli.
Valoban igazad lehet, bekapcsolt gps, sokkal tobb fogyasztas, DE azt nem maga a fizikai eszkoz fogyasztja!! hanem azok az alkalmazasok, amik hasznaljak. Oriasi kulombseg, meg ha csak elvi sikon is targyaljuk. -
aprokaroka87
nagyúr
Nyilván hasonlóan az adatforgalomhoz a helymeghatározást is úgy kell megoldani hogy az energiatakarékos legyen.
Pl semmi értelme a folyamatos keresésnek minden esetben. -
DVlad
őstag
válasz Williamgrant #26743 üzenetére
Grazie mille!
(#26745) ksanc Neked is.Tehát, arra vigyázzak, hogy a Herceg be ne jöjjön.
-
ksanc
őstag
válasz Williamgrant #26756 üzenetére
Jaaaaa
Igen, a Xiaomi (MIUI) vette a fáradságot és teljesen önálló megoldásai vannak a felhőre, szinkronizálásra.
Így nincs szükség a Google cuccaira. -
ksanc
őstag
válasz Williamgrant #26748 üzenetére
A tök egyszerű példád kicsit sántít, ugye az megvan, hogy Kínában kicsit másképpen mennek a dolgok?
Szóval Kínát hagyjuk, nem ott élünk. Hogy sajnos vagy szerencsére, döntse el mindenki maga.
Egyébként van némi igazad, legalább is választhatónak kellene lennie és nem bebetonozva a rendszerbe.
De egyelőre nem ez az általános.
Mi az a köles?Szerk: kovacsen222: igen, most ismertem el, hogy nem kötelező kellék
A nagy tömegeket vonzó oldalakon nagy tömegben lesznek trollok is, ez van. Az FB-t azért lehet normálisan is használni. És pl. az évfolyamtársaimmal jelenleg ott tudom tartani a kapcsolatot, az egyetem előtt hetente, ha beléptem...t181: te sem árulod el, melyik volt az az alkalmazás
Nekem a W450-el voltak ilyen problémáim, de a sokat szidott CM Security tökéletesen megoldotta a dolgot. Ugyanis nem volt olyan felismerhető app, ami okolható lett volna a reklámos, telepítős SMS-nek álcázott fake üzenetekért.[ Szerkesztve ]
-
ksanc
őstag
válasz Williamgrant #26687 üzenetére
Nem sikerült átadnom a lényeget.
Ha eleve kevés az összes tárhely, mondjuk 4GB, akkor hiába csinálsz bármit, kevés lesz.
minden retkes ótvar készülékre meg lehetne csinálni
Te itt verziófrissítést emlegetsz, És ha nincs?
Elméletileg bármit megcsinálhatsz, de a gyakorlatban nem fogsz nemhogy komplett rendszert fordítani egy adott típusra, de átpartícionálgatni sem. Amit mellesleg úgy csinálsz, hogy valaki leírta, hogyan kell. Ha nincs ilyen, akkor meg nézel, mint a moziban.
Pláne nem a mezei felhasználók fognak ilyeneket csinálni.. Ezért írtam, hogy maradjunk annyiban, hogy nem lehet. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz Williamgrant #26651 üzenetére
Nem néztem utánna... olvasd el mégegyszer.
-
rayoliviero
veterán
válasz Williamgrant #26642 üzenetére
Ok, megbeszéltük.
Hasadaki bunka mantu.
-
rayoliviero
veterán
válasz Williamgrant #26638 üzenetére
Csak olyan helyről szeretném beszerezni, ahol legális programok gyülekeznek és ahol biztos, hogy tiszta, vírusmentes. Googleben keresve, azokat az oldalakat dobja fel leginkább, ahol a tört programok gyülekeznek.
Te pedig:
Tu csaresz moribu!
-
Pityu.
nagyúr
válasz Williamgrant #26097 üzenetére
Az összeg baráti,csak erre még rá jön egy kis útiköltség is ám.
Na mindegy amúgy meg a tulaj gondja.[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
fps8
senior tag
válasz Williamgrant #25963 üzenetére
Sajnos appokat alapból nem tudtam használni. Kártyám se nagyon akad, az usb kábelre meg nem adott be semmit.
A factory reset megoldotta a gondot. Szerintem egy nagyon erős app crash volt a ludas. Talán azért nem lépett tovább, mert nem töltötte be a feloldómintázatot sem, aztán nem volt hajlandó semmit sem betölteni. Még a tárcsázó se töltött be.[ Szerkesztve ]
"War... war never changes"
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Williamgrant #25948 üzenetére
köszi!
-
Kasya
nagyúr
válasz Williamgrant #25939 üzenetére
Par oraja letiltottam, eddig meg nem lattam karat
Csak latom, hogy azert eszi az akist... -
törölt tag
válasz Williamgrant #25746 üzenetére
Én beállításra gondoltam. Amúgy nem kell rendszer szinten megváltoztatni. Elég, ha az üzenetkezelő alkalmazás fejlesztője beépíti a lehetőséget. De, lehet Xposed modul is.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Williamgrant #25736 üzenetére
Szerinted nem. Nagyon sok elhalálozott pendrive-ról olvashatsz a router topikokban, mert az használták háttértárnak a letöltésekhez. Mindegy, csak kíváncsiságból feszegettem a témát.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Williamgrant #25734 üzenetére
Ja, az SD nem gáz, max kidobod. Azt hittem a belső tárhelyre töltöd (magamból indultam ki, nincs SD lehetőség).
Azért jó, ha van biztonsági mentés a személyes dolgokról a Drive-on.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Williamgrant #25732 üzenetére
A seed nem is jár írással, csak a letöltés. Ezért is kérdeztem. Flash memóriák írhatósági ciklusának a száma véges, ezért az ilyen írási műveleteket jobb kerülni.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Williamgrant #25727 üzenetére
Nem nyírja ki a flash alapú tárolót?
-
Sungoo
addikt
válasz Williamgrant #25727 üzenetére
Most ne ezen lovagoljunk, privát véleményem volt. Az alapkérdésre még mindig nem tértünk ki, hogy miért gyűlik a sok egyéb fájl, és miért nem tudom pucolni. A WP-n ugyan ez volt a helyzet.
-
válasz Williamgrant #25715 üzenetére
jogos felvetés
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Hunter2
addikt
válasz Williamgrant #25699 üzenetére
jaja az volt már, akkor állandóan 255-öt mutatott. tisztítás után jó volt kb. két napig.
Most ez lett a megoldás: [link][ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz Williamgrant #25646 üzenetére
Itt nem erről volt szó, mindkettőnek megvan az előnye/hátránya. Olvasd vissza, ki állt bele először a segítő brigádba Ja, de arról meg a droid tehet.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
tibcsi0407
félisten
válasz Williamgrant #25646 üzenetére
Ez nem teljesen igaz. Ez adott telefontól függ, hogy milyen developer csinálja rá a főzött ROM-ot. Sok telefonhoz szinte csak SPFT ROM-ok érhetőek el, míg nagyon sokhoz, csak flashable .zip, én inkább azt mondanám, hogy 40-60% az arány.Most nekem a LeTV-n pl recovery telepítő van a legtöbb ROM-hoz, de volt olyan, amit SPFT-ből tettem rá.
-
Hunter2
addikt
válasz Williamgrant #25612 üzenetére
biztos nem kábel mert az LG KDZ flash végül megcsinálta. X-akta.
-
air
nagyúr
válasz Williamgrant #25577 üzenetére
Én is azt mondtam, hogy ez nem szinkron.
Te keverted ide, hogy az app adatokat nem lehet átvinni egyik készülékről a másikra. Én ezt cáfoltam, hiszen ez nem igaz. A root nem volt kérdés."Azt, hogy az az appok minden készülékeden települjenek, meg tudod oldani (akár play webes felületről)."
Továbbra sem ez volt a kérdés, hanem az, hogy "Ha valamit telepítek a telefonra, az legyen ott a tableten is és fordítva."
Ráadásul kompatibilitási kérdések miatt sem egyértelmű, hogy minden alkalmazás tud-e futni mindegyik eszközén.
Tehát szerintem nem állja meg a helyét.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz Williamgrant #25571 üzenetére
Miért akarnék belédkötni?
Ha egy készülékre telepítek egy alkalmazást, az nem települ fel automatikusan egy másikra. Ergo nem lehet "szinkronizálni".
Segédalkalmazásokkal, felhővel, automatizálóval talán megoldható, de a felületet, szerintem, még azokkal sem lehet teljesen automatizáltan szinkronban tartani.Az app datát (cache-ről nem volt szó) viszont Titanium Backuppal simán átviszem egyik készülékről egy másikra.
-
air
nagyúr
válasz Williamgrant #25569 üzenetére
Ez sem igaz.
Át lehet vinni az alkalmazás adatokat is egyik készülékről a másikra, de nem ez volt a kérdés.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz Williamgrant #25559 üzenetére
Szerintem még részben sem.
-
huliganboy
addikt
válasz Williamgrant #25540 üzenetére
Siker
Köszönöm!
-
tibcsi0407
félisten
válasz Williamgrant #25537 üzenetére
Ebből azt gondolná az ember, hogy egy a hálózaton meglévő MAC címet szeretne adni a telefonnak, ami aztán tényleg nem egy fair dolog.
-
sellerbuyer
őstag
válasz Williamgrant #25472 üzenetére
Igen, azt én is használom és igen, a legtöbb hangrögzítő alkalmazás simán kezeli (ha nem az összes), de videót nem bírok vele rögzíteni és nem csak én. Utánaolvasva, ez konkrétan kb. mindenkinek probléma.
Miközben egyébként vezetékes külső mikrofonnal (ha használok hozzá megfelelő fordítót a Samsung lüke bekötése miatt ugye) tökéletesen tudok felvenni.
-
seadrone
őstag
válasz Williamgrant #25456 üzenetére
Izzadtam rendesen
Nem biztos, hogy rájöttem volna magamtól , úgyhogy köszi szépen a segítséget!
-
HoTaZo
addikt
válasz Williamgrant #25401 üzenetére
Van benne valami...
Remélhetőleg lesz még hozzá akkor is akksi.Azért remélem egyik esethez se lesz "szerencsém"!
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
nagyúr
válasz Williamgrant #25356 üzenetére
Lehet root jogod úgy is hogy a /system könyvtárat mégsem tudod írni. Készülék, root method függő.
Ha a system nincs r/w-nek csatolva, akkor valóban nem írható.
De ha csatolja, akkor kell tudnia írni root-ként.
Szerintem.
su
vagy
su -
(megszokásból nekem su -)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Bozek
nagyúr
válasz Williamgrant #25292 üzenetére
Egy olyanon, amin nyitható, nem is lenne nagy wasistdas, ezért írtam, hogy csinálja olyanon, amelyiken nem nyitható.
És mivel itt konkrétan a sajátomra gondoltam, idézem is magam: "Csak azért nem nyitható, mert szolgáltatós"
-
brd
nagyúr
válasz Williamgrant #25275 üzenetére
Nem egy konkret jatekrol irtam, hanem ugy altalaban. Mi lenne abban kihivas, hogy kepes vagy megfigyelni egy OS mukodeset, es kepes vagy rola velemenyt alkotni?
-
brd
nagyúr
válasz Williamgrant #25271 üzenetére
A 3 GB-e biztos nem, de az Androide igen.
-
félisten
válasz Williamgrant #25271 üzenetére
Ha tele lennék lével, akkor nem kérdeznék, hanem megvenném kérdés nélkül a legjobbat.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
brd
nagyúr
válasz Williamgrant #25267 üzenetére
Alljon is meg, ha az power userseg, hogy fut a hatterben youtube egy zenevel, 2 db e-mail app, ami nezi a leveleket, meg bongeszget az ember, es ha atvaltana az ember az elozo, par 100 megas jatekra, akkor azt 0-rol tolti ujra ez a fos, mindezt 3 GB-tal. Ennel meg a Windows is jobb.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Williamgrant #25267 üzenetére
hm,ha a hardver beszélni tudna...
akkor lehet hogy minden nap mondaná hogy pihenek egy ideig
-
veterán
válasz Williamgrant #25260 üzenetére
Ok,
csak engem az erdekelne, kb. 150 napig nyugton volt, es most 10 napja a fejemre nott, ezt mi okozhatta?
Egyebkent a tabletemen minden ugy mukodik nelkule, ahogy nekem megfelelo, ugyhogy nekem nem kell. Egyelore.
Esetleg, lehet az oka, hogy a weboldalak azonnali forditasa miatt kb. 1 honapja hasznalom a Google Chrome bongeszot?
Lehet ilyen okos egy webbongeszo, hogy orvul lehuzza maganak a Playt, mert sikitozik, hogy nem mukodik nelkule, de tokeletesen megy amugy. -
nanorambo
őstag
válasz Williamgrant #25116 üzenetére
Fel van téve, de nem veszi észre még mindig.
-
ksanc
őstag
válasz Williamgrant #25110 üzenetére
Jóvanna, kijöttem a gyakorlatból...
-
Fall-N
veterán
válasz Williamgrant #25034 üzenetére
Miért? CCleaner és SD Maid is csak azt csinálja, mintha manuálisan törölnéd a cachet meg a thumbnail fájlokat. Csak kényelmesebb.
[ Szerkesztve ]
-
ksanc
őstag
válasz Williamgrant #25054 üzenetére
Ahhoz, hogy unified storage legyen, meg kell változtatni a kiosztást, akkor pedig ahhoz passzoló kernel kellene. Tudtommal még mindig nem tud senki MTK-hoz saját kernelt fordítani.
Ha a gyártó nem adott ki olyan FW-t, amiben ilyen tárkiosztás van, akkor senki sem fogja tudni megcsinálni. Kedvenc W450-emnél volt ilyen is, olyan is, tehát mindkét felállásra volt kerneled, olyan romot tákoltál, amilyet akartál. De ha nincs, akkor nincs.
De ha nem így van, boldogan megtudnám én is, hogyan lehet -
olivera88
veterán
válasz Williamgrant #25036 üzenetére
Köszi. Itt nincs ROM letöltés link, hanem két programot kell letölteni ami felrakja.Azt mondta az ismerősöm h probálta felrakni valamilyen programmal és nem sikerült de h milyennel azt nem mondta .Ott a akartam kérdezni, de kihalt a topicja.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
tonyrulez
őstag
válasz Williamgrant #25031 üzenetére
Köszönöm, akkor már csak ez az opció maradt. Még a Nandroid Managert találtam, ami már mutatja is az alkalmazáslistát, elmondása szerint visszaállította az alkalmazásadatokat, pedig nem.
4 8 15 16 23 42
-
dabgergo
őstag
válasz Williamgrant #25002 üzenetére
Hát nagyon is előjött... Szóval nem a CleanMaster volt a hibás.
Sőt azóta többször is magától újraindult a telefonom és mindkét gyári akksival sokkal gyorsabban merül mint eddig... valami nagyon nincs rendben. -
dabgergo
őstag
válasz Williamgrant #24992 üzenetére
Ez szuper ötlet! Lagalábbis ilyesmire gondoltam én is csak ez nem ugrott be.
A CleanMaster fent van, lehetséges h letörlöm... -
dabgergo
őstag
válasz Williamgrant #24990 üzenetére
Azért az kemény lenne
Egyszerre a FB, Google, Dropbox stb? Mintha vmi andoridos hiba lenne inkább, de nem értek hozzá, de ez tűnik logikusnak. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz Williamgrant #24984 üzenetére
majd valaki kikeresi helyette
A megoldás: nem kell kikeresni senki helyett semmit.
Az agyamra tud menni mikor ugyanazt a kérdést látom huszadszor kikeresés vagy visszaolvasás helyett.valami
-
veterán
válasz Williamgrant #24943 üzenetére
Ha mar szoba kerult,
4.2 androidon nincs nativ, appoktol mentes megoldas a navbar eltuntetesere?
Pl. lesimitom, eltunik, felfele elojon.
Egyebkent a kigeszitok csak felmegoldast nyujtanak, egyedul az Mx player tud normalialis teljeskepernyot.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Williamgrant #24940 üzenetére
Sziasztok !
Nem tudom hogy jó helyen kérdezem e de ha nem akkor bocs.
Van egy Lg g2 mini telefonom amin a kijelzőn vannak a navigációs gombok.Van valami lehetőség ( alkalmazás vagy akármi ) amivel egy mozdulattal el tudnám tüntetni amikor akarom (úgy mint wp-n) ? Kösz előre is a segítséget ! -
HoTaZo
addikt
válasz Williamgrant #24875 üzenetére
Ah, ok. Ez egyszerű! Megcsináltam mindkét fiókommal.
Köszönöm!Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz Williamgrant #24873 üzenetére
"Ha LuckyPatchert és/vagy GAPPS-sal raktál fel play áruházat..."
Nem, szerencsére ilyen galibát nem követtem el.
Google account eltávolításhoz nem hard reset kell?
Igaz, a többi (cache) törlését se tudom, hogyan kell csinálni.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
félisten
válasz Williamgrant #24811 üzenetére
Linuxon ismerek párat, meg Windows-on is rémlik, hogy belefutottam ilyenbe, de nem tudnám felidézni, hogy mi volt az.
Viszont, ha Androidon elég még a 32bit egy jó ideig, akkor nem aggódom.
Kössz!Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Bozek
nagyúr
válasz Williamgrant #24811 üzenetére
"Ismersz olyan asztali PC-s szoftvert amit csak 64 biten fut?"
Az Adobe Premiere tudtommal ilyen.
-
zeon.hu
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óra topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...