- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
válasz Feri1977 #17291 üzenetére
Na akkor hagy' kapjam fel a vizet:
Erre gondolsz például?
:-( Egy kérdésem lenne, egyik lányismerősömnek lg l65 van, tudom már írtam erről és a problémáról, és van topikja, de ott csesznek írni választ, nem értenek hozzá ennyire, így muszáj leírnom újra, mert nem akarom hogy eladja! Az első baja volt, hogy nem lehet felvenni normálisan a telefont, mert el kell húzni ugye a hívás fogadót, és sokszor nem sikerül neki, próbáltam minden beállítást megnézni, mert nagyon sok telón be lehet állítani hogy home gomb fogadja mondjuk stb. de itt bezzeg nincs ilyen, a fenébe, bezzeg az l70-en már van, grrr. na ettől kb. elég ideges szokott lenni, és néha odavágja az ágyhoz stb. a telefont, mert elege van, ami érthető is, erre a problémára még call programok se jók, kipróbáltam párat, egyik se tudja normálisan kezelni a fogadást mondjuk home gombon vagy bármi, de ez a kisebbik gond. Nokiája volt idáig, ami bírta 7 napig, tudjuk az okosteló csak 1-2 napig, DE az lg-be viszonylag erős aksit is építettek ráadásul, és még így is lemerül neki, pedig csak 2 játék van fent, meg viber, és 1 nap alatt lemerül, és most is épp neteztünk mert valahol volt, és vibereztünk, és merül merül, elkezdett káromkodni neten velem, hogy eladja a ..ba a telefont elege van, már megint 10 %-on van, és használhatatlan most is mindjárt lemerül...na mondom ebből nekem is elegem van, azaz kérdés, mit tudok csinálni, ki akarom rootolni a telót, hogy leszedjem a sok gyári baromságot ami gondolom háttérbe dolgozik, és jobb legyen az üzemidő, és itt jön a kérdés, az lg l90-hez való purpledrake rootolás jó e ehhez, hogy rákötöm gépre a telót, és elindítom azt a programot fekete dos ablak jön elő ugye és csinálja...mert ki akarom rootolni! Írjatok kérlek, mert tisztára kivan a csaj, köszönöm!!!!
Először is tanulj meg ÍRNI! Mondatokban, tagoltan, érthetően bakker, mert az első két sor után jojózik a szemem, és hagyom a p***a az egészet.
ert el kell húzni ugye a hívás fogadót, és sokszor nem sikerül neki,
Miért, nincs keze? Vagy koordinációs problémái vannak? Vagy sérült? Nagyon sajnálom, de akkor nem érintőképernyős okostelefont kéne a kezébe adni!
na ettől kb. elég ideges szokott lenni, és néha odavágja az ágyhoz
Az jó, attól mindig helyre jönnek a dolgok. B****a oda a földhöz, akkor nem lesz több gond vele.
DE az lg-be viszonylag erős aksit is építettek ráadásul, és még így is lemerül neki, pedig csak 2 játék van fent, meg viber, és 1 nap alatt lemerül, és most is épp neteztünk mert valahol volt, és vibereztünk
Ez olyan, mintha valaki habzó szájjal üvöltené, hogy a Föld márpedig lapos, neki ne magyarázzanak. Nem áll le az ember vitatkozni egy hülyével.
Mobilnet? Viber? Allandóan megy? De szar, nem bírja egy hétig, mindenki hülye csak én vagyok repülő!fekete dos ablak
Ez már csak kötözködés, beismerem, de is csak azt mutatja, hogy még azt sem tudod, mit kérdezel.
Nektek nem a telefonnal van problémátok, hanem azzal, hogy SEMMILYEN szinten nem értesz hozzá, de az ellenkezőjét hiszed. Ez az összes eddigi kérdésedre vontakozik, de csodálkozol, hogy nincs válasz.
Na most nyugodtan megsértődhetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!