Hirdetés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
válasz
üzenetére
Igen, én is fogalmazhatnék jobban
A binárisra gondoltam és nem a partícióra. A bináris pedig nem keretprogram, vagy értelmező, nem azon belül fut le a zip fájlban lévő script. Valami ilyesmire gondoltam.Igen, a második esetben egy teljes értékű másodlagos rendszert kapunk (full distro in recovery img). Na ehhez kell egy elég nagy recovery partíció, ezt egy 6MB-os MTK-n nem csinálod meg

Tényleg, volt már olyan, aki fordított kernelt MTK-hoz? Forráskód elvileg van, csak éppen az eszközspecifikus cuccokat nem nagyon lehet beszerezni.
Kéne valamit csinálni ezekkel az elnevezésekkel, mert ugyan alapesetben mindegy, hogy recovery partíció vagy recovery bináris, recovery és kész de ha mást csinálunk, mindjárt nem mindegy

Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A binárisra gondoltam és nem a partícióra. A bináris pedig nem keretprogram, vagy értelmező, nem azon belül fut le a zip fájlban lévő script. Valami ilyesmire gondoltam.
crok