Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- 
			  Mobilarena Android dual SIM szakmai mélyvíz  Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik! Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
 Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel: "melyik alkalmazás, ami" "melyik alkalmazás, ami" "milyen tokot vegyek" "milyen tokot vegyek" "piros hátlap hol kapható" "piros hátlap hol kapható" "honnan vegyek telefont" "honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ksanc őstag válasz  dosaking

üzenetére dosaking

üzenetéreNem ártana az írásjelek használata... Melyik android verzió? Ez a legfontosabb kérdés  A system mókoláshoz nem kell root, MTK platform esetén linux alatt fel lehet csatolni a system.img fájl és meg lehet csinálni a módosítást, majd felírni a módosított system.img-t. Bár Android 9 alatt már voltak ezzel problémáim. 
 Kétlem, hogy hivatalos verzióból lenne 4 féle is ehhez a telóhoz, de mindegy is.
 Sajnos találkoztam már ezzel a témával kapcsolatban is olyan fórumos marhaságokkal, hogy az fw frissítés előtt formázni kell a flash tárat. Ezzel vége is a dalnak. Ez egy állandóan visszatérő probléma. Az fw-k nem tartalmazzák a kritikus rendszerpartíciókat, mivel azok egyediek, MTK paltformon a flash tool a háttérben csinál mentést ezekről és írja vissza fw upgrade esetén, ezért nem vesznek el az adatok. De ha valaki már zseniálisan legyalulta, akkor már csak az ürességet tudja visszaírni.
 Tehát ezt már nem fogod tudni visszaállítani. Szerintem ha nem vált be egyéb módszer, akkor a systemUI hack marad csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Programozás topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest