- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
sziasztok!
Ti vagytok a végső reményem. Több topikot megjárt már a kérdésem, de sehol nem kaptam választ.
Adott egy iNew V3 dualsimes teló és az utóbbi pár hónapban vettem észre, hogy nem igazán jönnek meg a gmailek, aztán kiderült, hogy semelyik google alkalmazás nem tud szinkronizálni mobilneten csak wifin működnek, de ott hbátlaul (térkép, keep, inbox, contcts, naptár, gmail...)
Miközben mobilnet van, legalábbis minden más alkalmazás működik (chrome, waze, sőt érdekes módon még a Google play is).
töröltem már az adott alkalmazások adatait, töröltem a fiókokat, majd újra felvettem. Erre annyi történt, hogy a 2 gmail fiók közül az egyik működik kézi frissítéssel inboxban, de a másikat be se tölti, autosnyc meg sehol sincs, térkép pl keresni tud, de utat már nem tervez...tehát wifivel minden szép és jó, mobilneten meg nincs google szinkron.
Szerintem valamit elnyomkodtam, de a beállításokban nem találok semmit ami segítene...
teljes reinstallhoz mé nincs kedvem (majd 2 éve megy belakott rendszerrel). Bármi ötlet, javaslat ami segíthetne?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3204, 94% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest