Hirdetés
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Android dual SIM okostelefonok
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
loplopl
csendes tag
Szép jó napot mindenkinek!
Már másfél éve vagyok tulaja egy THL T6 Pro telefonnak. Ezidáig semmi gondom nem volt vele, teljesen gyári szoftver és hardver állapotban volt. Csakhogy megjelent egy 2016.07.01-es frissítés, amit én nem is töltöttem le. Viszont az értesítési területen kiírta múlt péntek délután és a lányom rányomott és frissített. Ez után egy újraindulást akart a készülék elvégezni, de azóta gyakorlatilag nem életképes. Csak a ledvaku villog, ha beteszem az akksit, de az kb. 3 másodpercenként, míg ki nem veszem. Nem indul a volume up + power próbálkozással sem. Semmi életképes jelet nem ad vissza. Mentésem nincs róla, nem állt sosem szándékomban a gyári állapotát megváltoztatni, mert mint írtam nekem jó volt. Kelzsoca féle dolgokat olvasgattam meg itt a fórumot, de mentés nélkül nem álltam neki semminek. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata? Nekiessek a flash-nek úgy, hogy nem tudom a build számot sem? Előre is köszönöm a segítségeteket, jó lenne helyrerakni valahogy, mert a családi kasszába nem fér bele most egy telefonvásárlás. Köszönettel Laci ui.: nyisziati irányított át ide a THL T6 pro fórumról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Mikrotik routerek
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest