- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
loplopl
csendes tag
válasz
Keeperv85 #4011 üzenetére
Sziasztok.
Hálás köszönet minden fórum hozzászólónak, mert sok olvasgatás után sikerült teljesen rendbe raknom a telefont. Kérdések és válaszok mind mind kellettek hozzá. Driver és program beállítások/használatok nekem akinek nincs nagy jártassága ebben a témában csak így sikerülhettek. Külön köszönet Keeperv85 felhasználónak, aki szinte legtöbbet segített a kérdéseimre adott válaszával.
Tisztelettel Köszönöm.
üdv. Laci -
loplopl
csendes tag
válasz
Keeperv85 #4007 üzenetére
Sziasztok.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget Keeperv85-nek. A telefon életképes lett, viszont mivel sokat olvasgattam itt, óvatosan sim kártya és repülőgép módban kezdtem átnézni a telóm állapotát. A sejtésem bejött, nem a gyári imei számokkal megy a telefonom. Van erre működő megoldás? Mert nem tudom, hogyha bekapcsolom a hálózatot, nem tilt-e le, hogy imei duplikálódás vagy ilyesmi miatt. Segítséget ismét köszönöm. üdv. Laci
-
loplopl
csendes tag
Szép jó napot mindenkinek!
Már másfél éve vagyok tulaja egy THL T6 Pro telefonnak. Ezidáig semmi gondom nem volt vele, teljesen gyári szoftver és hardver állapotban volt. Csakhogy megjelent egy 2016.07.01-es frissítés, amit én nem is töltöttem le. Viszont az értesítési területen kiírta múlt péntek délután és a lányom rányomott és frissített. Ez után egy újraindulást akart a készülék elvégezni, de azóta gyakorlatilag nem életképes. Csak a ledvaku villog, ha beteszem az akksit, de az kb. 3 másodpercenként, míg ki nem veszem. Nem indul a volume up + power próbálkozással sem. Semmi életképes jelet nem ad vissza. Mentésem nincs róla, nem állt sosem szándékomban a gyári állapotát megváltoztatni, mert mint írtam nekem jó volt. Kelzsoca féle dolgokat olvasgattam meg itt a fórumot, de mentés nélkül nem álltam neki semminek. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata? Nekiessek a flash-nek úgy, hogy nem tudom a build számot sem? Előre is köszönöm a segítségeteket, jó lenne helyrerakni valahogy, mert a családi kasszába nem fér bele most egy telefonvásárlás. Köszönettel Laci ui.: nyisziati irányított át ide a THL T6 pro fórumról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged