Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Szerintem más nem marad, mint download módban klónozni egy másik 1/4-ről. De előtte le kell menteni a modemst1, modemst2, persist partíciókat, a modem, sbl1 sem árt. De az első hármat mindenképp, és a klónozás után azokat vissza kell állítani, hogy imei-k mac-ek megmaradjanak.
Sőt én csinálnék egy full emmc mentést is. a rosszról is, nem csak a jóról, biztos ami biztos.Leírás van ITT.
Nekem ubuntu alatt néha csak fel-le csatlakozik folyamatosan, van hogy 20-30 percet kell várni mire megáll és látszik rendesen. Másik rádugásnál meg azonnal jó. Bár az átparticionálást nem tudtam megcsinálni, amikor elkezdte volna, mindig hibát jelzett (3 gép, több kábel, 3 féle linux+windowsok), vagy nem is látta a partíciókat (üres 8 gigás eszköznek látta), úgyhogy adb parancssorból kellett parted-el megcsinálni.
Úgyhogy én előbb kipróbálnám valami semleges partíióval, mondjuk a data vagy cache partícióval, hogy dd-vel lementeni, utána visszaírni a mentést. Ha engedi, akkor lehet az egészet klónozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest