- iPhone topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iOS alkalmazások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
upbuvar
tag
válasz
kisbuba #17186 üzenetére
Szia!
A G2S nálam egy Defy+-t váltott, és eddig teljesen elégedett vagyok!
Fagyás akadozás, lassulás - ezek ennél a telefonnál szerencsére ismeretlenek.
A Wifi hibátlan, a GPS-t nem használom. (de működik)
Az akkuhasználat nagyon szubjektív, az én használati szokásaimmal 1, hétvégén 2 nap.
(Ennyi volt a Defy+ is) -
smkb
őstag
válasz
kisbuba #17186 üzenetére
Szia,
Tetszeni fog a G2S. Nagyon kézreálló merev kis teló szuper kijelzővel, Gyors, nincs lassulás, nincs akadozás, nagyon pöpec. 3G tökéletes (nekem vodás a 2g, azon nincs adatkapcsolati lehetőség, külön 3g sim van, az tmobileos), wifi is remek, akku egész jól bírja.
A GPS az amit nem fogok benne navigációra használni, maradok a Galaxy S Wifi 5.0 GPS-énél, meg a led villanó a kamera mellett vicces. Expozíció meg beállítás cseszegetéssel egész tűrhető vaku nélküli nappali képeket lehet csinálni vele, de még szobában is. Kb a gps és a led villanó a két gyenge pontja. Ettől függetlenül , stabil, bitanggyors, nekem se fagyás, sem akadás nem volt még vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest